çok heyecanlıyım sanki tekrar hamişim gibi garip şeyler hisediyorumkuzummmmmmmmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi 19asos03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?iyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmicanııımmmmmm miskim amberim nasılsın
hoşgeldiiinnnnnmerhaba kızlar , bende bu ay çalışmalara başladım. aynı zamanda ovülasyon testi ile takipteyim. inşallah bu ay tutturabilirim :)
iyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmi
yarın sabah test yapayım diyorum çıkarsa pazartesi veririm
cinsiyeti belli mi bu aradaiyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmi
yap canım yarın testini.inşş vardır..evet canım nasipse erkekcinsiyeti belli mi bu arada
merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
test yaptınız mı eger öyle ise çıkacaktırmerhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
hoşgeldin bu arad
Merhaba canlarim benim 6deneem bebise insallh olur bu ay topik.ugur getire bize herseyim.gayet normal benim esind oke 10aylikda evkiyiz kizlar ne olur dua edin bana hastaligim 5gunundeyim bugun ole sutle maydonoz kaynatip buharina oturdum tavsiyeleriniz varmi hamislrr inani bitkisel cok.birsey yapmai hic foluc kullaniyorum birde 6ay deniyoruz desemde bunun iki ayi daha bi gun asiri yapmaumya caliiyoruz o yani akisina biraktik
ay hadı inşallahyapmadım daha bgn son gün yarın eczaneden alıp yapsam olur herhalde demi ?? ayy inş. hamileyimdir çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum test yapmaya olumsuz çıkarsa diye
bende bugün 28. gün olmazsam sabaha kadar yarın sabah dayanamaz yaparım inşallahyapmadım daha bgn son gün yarın eczaneden alıp yapsam olur herhalde demi ?? ayy inş. hamileyimdir çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum test yapmaya olumsuz çıkarsa diye
yarın senin kaçıncı gün oluyoryap yap inş. pozitif çıkar sonuçlarımız :)
28 gün olucak cnm ama bnm geçtğmz pzar kanamam geldi erkenden üstüne görüyorumdur diye umut ediyorumyarın senin kaçıncı gün oluyor
kızlar merhabalar benimde bu ay 2.denememiz 1.5 yıllık evliyim hatta diğer topicte benim bir sloganım vardı haziran bizimdir bizim olacak die :)) ayy bende ovü uyguladım bu ay kopkuyu bir kırmızıyı buldum tabi değerlendirdik şimdi beklemedeyim son 12 allahım inş.tutmuştur kendimde bir belirti falanda aramıyorum :)))