• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım :( mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı :KK43:

merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım :KK43: mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı :KK43:
test yaptınız mı eger öyle ise çıkacaktır

slm kizlarr bende burdayim sat 6 mayis beklemedeyim bugun de bi test yaptim herzmanki gibi negatif can sikmiyoruz yola devam ediyoruzzzz ama umidim hala var :D

merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım :KK43: mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı :KK43:

hoşgeldin bu arad

Merhaba canlarim benim 6deneem bebise insallh olur bu ay topik.ugur getire bize herseyim.gayet normal benim esind oke 10aylikda evkiyiz kizlar ne olur dua edin bana hastaligim 5gunundeyim bugun ole sutle maydonoz kaynatip buharina oturdum tavsiyeleriniz varmi hamislrr inani bitkisel cok.birsey yapmai hic foluc kullaniyorum birde 6ay deniyoruz desemde bunun iki ayi daha bi gun asiri yapmaumya caliiyoruz o yani akisina biraktik

yapmadım daha bgn son gün yarın eczaneden alıp yapsam olur herhalde demi ?? ayy inş. hamileyimdir çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum test yapmaya olumsuz çıkarsa diye :(

kızlar merhabalar benimde bu ay 2.denememiz 1.5 yıllık evliyim hatta diğer topicte benim bir sloganım vardı haziran bizimdir bizim olacak die :)) ayy bende ovü uyguladım bu ay kopkuyu bir kırmızıyı buldum tabi değerlendirdik şimdi beklemedeyim son 12 allahım inş.tutmuştur kendimde bir belirti falanda aramıyorum :)))

Back
X