- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
Cnm benimkisi bazen sağda bazen de tam vajınanın hemen üst taraflarında hafif ağrı daha çok bi ağırlık dolgunluk şeklinde kasık ağrım yani sanki kasıklarıma ağırlık bağlamışlar da aşağı çekiyorlar gibiKızlar merak ediyorumda, hep bir kasık ağrısından bahsediyoruz. Tam olarak nerede nsıl hissediyorsunuz?
Suan a bende, sol tarafımda zaman zaman 5 kere ust uste iğne batması gibi ve iki yumurtalığımda aynı senin ki gibi ağırlık hissediyorumCnm benimkisi bazen sağda bazen de tam vajınanın hemen üst taraflarında hafif ağrı daha çok bi ağırlık dolgunluk şeklinde kasık ağrım yani sanki kasıklarıma ağırlık bağlamışlar da aşağı çekiyorlar gibi
Valla bir kere dış gebelik geçirmiş biri olarak elim kalbimde bekliorum ağrı acı olunca tekrar aynı şeyleri yaşamam inş tabi Rabbim herşeyin en iyisini bilir Ondan gelecek herşeye razıyız.Suan a bende, sol tarafımda zaman zaman 5 kere ust uste iğne batması gibi ve iki yumurtalığımda aynı senin ki gibi ağırlık hissediyorum
Çok geçmiş olsun sizin sat kaçValla bir kere dış gebelik geçirmiş biri olarak elim kalbimde bekliorum ağrı acı olunca tekrar aynı şeyleri yaşamam inş tabi Rabbim herşeyin en iyisini bilir Ondan gelecek herşeye razıyız.
SAT 7 Mayıs BAT 10 HaziranÇok geçmiş olsun sizin sat kaç
Benim sat 8mayis bat 4hzrn siz kacgun de bir mens oluyorsunuzSAT 7 Mayıs BAT 10 Haziran
Allah hakkında hayırlısını versin cnmArkadaşlar bugün kan verdimm sabah sonucum belli olacak..dua edin bana...
İnşallah canım hamilesindir ve tabi ki bizdeArkadaşlar bugün kan verdimm sabah sonucum belli olacak..dua edin bana...
İnşallah canım hamilesindir ve tabi ki bizde
Allah hakkında hayırlısını versin cnm
güzel haberi alırız inş
çok erken yapmışsın ama canımArkadaşlar dün bahsetmiştim hamilelik belirtilerimden adetime benim hesaba göre beş altı gün var benim hesabıma diorum çünkü iki ay öncesine kadar adetim 45 -50 günde bir geliyordu soğan kürü uyguladım On beş gün o ay 33. Günde gelmişti adetim ona göre konuşursam adetime beş gün var ve ben biraz önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı hala hamilelik şansım var mıdır sizce beş gün önceden negatif çıkma gibi bi durum var mı bu arada şüpheli ilişki üzerinden en fazla sekiz gün geçmiştir
Öyle mi dersiniz ne bileyim yaa niye yaptığımı da bilmiom da ya çıkarsa diye heralde :) ama hala umutluyum ya belirtilerim devam edio bi de bugün çok fena bi bel ağrısıyla uyandım dün akşamda vardıçok erken yapmışsın ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?