• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Taze hamişler, özellikle yumurtlamadan sonra ne hissettiniz, ya da ne zaman hissetmeye başladınız anlatsanızaa:)))
adet sancısına benzer ağrılar hissettim ama adetten 4 gün önce hiç öyle şeyler yaşamam normalde. Ağızdaki acayip tat bende de oldu.

Hamile kalındığında idrar rengi koyu sarı olup bide kokumu oluyo acaba bilen varmı ?? nette bir sürü şey yazıyo kafam karıştı bi sorayım dedim :/

Arkadaşlar merhaba ben 6 ay önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve bu ay hamile olduğumu öğrendim sat 21 nisan şu an da 6+3 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şukur Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

selam kızlar benim adetim 3gün gecikti dün test yapmıştım negatifdi çöpe atim arada sabah baktım ikinci çizgi silik bugün tekrar baktım kaybolmuş kızlar kafayı yiycem lütfen bi akıl nedir bu

Merhaba kızlar bende 2 gün önce idrar testinde çift çizğiyi gördüm :KK33::KK33: daha kan testi yaptırmadım inşallah haftaya yapıcam biraz daha beklemek istiyorum :)

Kızlar beni de alır mısınız aranıza yazılarınızı okudum beni çok heyecanlandırdı, umut kapladı içimi uzun bi aradan sonra benim bat 14_15 haziran gibi. 29_30 günde adet olurum. 14.günde ovulasyonda çift çizgiyi yakalarım 11aziranda test yapıcam var mı batlarımız yakın olup 11inde toplu test yapacak olan?

Bu ay biz de değerlendirdik. Yarından itibaren son 4 gün. Yarın yapayım mi sizce? Yoksa erken mi?
Hamileler sizin de adet olacak gibi gogusleriniz şişti mi?

Slm kızlar benimde bat 17 haziran inşallah hastalanmam çok heyecanlıyım inşallah tutturmuşuzdur bu ay

Kızlar beni de alır mısınız aranıza yazılarınızı okudum beni çok heyecanlandırdı, umut kapladı içimi uzun bi aradan sonra benim bat 14_15 haziran gibi. 29_30 günde adet olurum. 14.günde ovulasyonda çift çizgiyi yakalarım 11aziranda test yapıcam var mı batlarımız yakın olup 11inde toplu test yapacak olan?
canım benimde bat maksimm 16 haziran 13.gün yumurtladım değerlndirdik bakalım bekliyorum ama hiç bir belirtim yok belirti için daha çok erkennnnn :)

canım ben varımm..yalnız hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum..27 nisanda en son regl oldum..1 haftayı geçti hala adet olmadım...7 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum..
canım benimde bat maksimm 16 haziran 13.gün yumurtladım değerlndirdik bakalım bekliyorum ama hiç bir belirtim yok belirti için daha çok erkennnnn :)
Sen ne kadardır istiyosun canım

Slmm kızlar bende varım dün idrar testiyle öğrendim beraber geçirelim bu günleri ins pts günü Dr a gidip keseyi gorucez 2. Hamileligim 3 yaşında bi kızım var

Back