• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

5 mayısti 4 gün gecikince saglikocaginda yaptım testi çift çizgi ve koyu renk çıktı ilk hamileligimde ikinci çizgi silik ti bu koyu acaba ikiz olma ihtimali varmi hormonlar daha yüksek olupta
Bak simdi icime kurt dusurdun kizzzzzz, benimde 6 yasinda bi kixim war gunum 3 gun gece yapmistim çok silik cikmisti, bunda adetten 1 gun önce yaptim, çok koyuydu..ama cihazdandir heralde yaaa, dimi cihazdandir, ewet de ewet deeee...ne ikizi yaaaa tek tek gelsinlerrr:KK70::KK70::KK70:

:KK48: Hiç bilmiyorum valla benimde bugün arkadasim aklıma kurt düşürdü iki çizgide köyü çıktı diyince acaba hormonlar yüksek diyemi dedi ikiz gebelikte teke göre hormonlar daha yüksek ilerliyormus Rabbim ne nasip ederse ins eşim olsun bidaha ugrasmayiz yapmakla diyo :-)

kızlar bugün adetim 5 gecikti idrar test yaptım negatif olsaydı cikarmiydi

Merhaba benimde bat 16 bakalim bekliyorum yumurtlamayi yakaladigimi dusunuyorum, hayirlisi inş.

Mutlu pazarlarrr 2016 Şubat anneleri :KK200: Sanırım tahmini doğum tarihi şubat oluyor degil mi?

Ben henüz net olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum, 6.46 gibi bir degerle reglime bir gün önce öğrendim(1 haziran)Katlanarak devam ediyor, dr. hem progestan verdi hem de folik asite başladım. Biraz kanamam da vardı ama sanırım üstüne görme yaşadım :KK28:Çok telaşlandığım kesin... 12 Haziran cuma tekrar muayene olacagım.Muhtemelen degerim 398 lerde olması gerekiyor.

Kaç haftaya tekabül ettiğini sanırım cuma günü öğrenirim değil mi ?

bide kızlar benim bu ay adetim 18 de yumurtlama oldu

Merhaba kızlar ne güzel taze anneler gelmiş hoşgeldiniz umarım hepimiz için güzel bir yolculuk olur ve bat bekleyenler heyecan ile yaninizdayiz

Merhaba kızlar ne güzel taze anneler gelmiş hoşgeldiniz umarım hepimiz için güzel bir yolculuk olur ve bat bekleyenler heyecan ile yaninizdayiz
Hosbulduk :)bende bekleyenlerdenim ama bu ay yok galiba cunku karnim ve kasiklarim agriyo gunume 4 gun var yinede ümitliyim insallah olur

Back