adet sancısına benzer ağrılar hissettim ama adetten 4 gün önce hiç öyle şeyler yaşamam normalde. Ağızdaki acayip tat bende de oldu.Taze hamişler, özellikle yumurtlamadan sonra ne hissettiniz, ya da ne zaman hissetmeye başladınız anlatsanızaa:)))
evet ben de yaşadım birçok kişide oluyormuş diye okudumHamile kalındığında idrar rengi koyu sarı olup bide kokumu oluyo acaba bilen varmı ?? nette bir sürü şey yazıyo kafam karıştı bi sorayım dedim :/
ben de ilk kez düşünmüştüm hatta inanamadım hemen olduğuna. Test üstüne test yaptım :) inş. senin de olur olumlu düşün
tesekkur ederim canim insallahben de ilk kez düşünmüştüm hatta inanamadım hemen olduğuna. Test üstüne test yaptım :) inş. senin de olur olumlu düşün
canım benimde bat maksimm 16 haziran 13.gün yumurtladım değerlndirdik bakalım bekliyorum ama hiç bir belirtim yok belirti için daha çok erkennnnn :)Kızlar beni de alır mısınız aranıza yazılarınızı okudum beni çok heyecanlandırdı, umut kapladı içimi uzun bi aradan sonra benim bat 14_15 haziran gibi. 29_30 günde adet olurum. 14.günde ovulasyonda çift çizgiyi yakalarım 11aziranda test yapıcam var mı batlarımız yakın olup 11inde toplu test yapacak olan?
canım ben varımm..yalnız hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum..27 nisanda en son regl oldum..1 haftayı geçti hala adet olmadım...7 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum..
Sen ne kadardır istiyosun canımcanım benimde bat maksimm 16 haziran 13.gün yumurtladım değerlndirdik bakalım bekliyorum ama hiç bir belirtim yok belirti için daha çok erkennnnn :)
Benim belim ağrıyor bilmiyorum bu belirtimi yada başka bişeydenmi ağrıyo bilemiyomcanım benimde bat maksimm 16 haziran 13.gün yumurtladım değerlndirdik bakalım bekliyorum ama hiç bir belirtim yok belirti için daha çok erkennnnn :)
Slm canim senin sat kactiSlmm kızlar bende varım dün idrar testiyle öğrendim beraber geçirelim bu günleri ins pts günü Dr a gidip keseyi gorucez 2. Hamileligim 3 yaşında bi kızım var
5 mayısti 4 gün gecikince saglikocaginda yaptım testi çift çizgi ve koyu renk çıktı ilk hamileligimde ikinci çizgi silik ti bu koyu acaba ikiz olma ihtimali varmi hormonlar daha yüksek oluptaSlm canim senin sat kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?