Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artik
Canım üzülme bi dahakine olur inşallah var mı döndürülmuşun benim de üçüncü gün tutmadı umutlar beşinci gün olan denemeye kaldı

MAşallah canım varmış en azından her transferde yumurta toplatmana gerek ykmuş ben her seferinde baştan başlıyorjm maalesef iki kaliteli embriyom olmuştu ikisi de konuldu tutmadı
Üzülmeyin lütfen vardır bunda da bir hayır bizim sınavımız da bu demek ki benim de negatif çıktı sonucum yapacak bşe yok yine deneyeceğiz inşallah

Merhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Bende10 mayısta transfer oldum ama korkumdan test yapmadım daha 21 mayısı bekliyorum

Benimde 5. Gün embriyosu cok korkuyorum ben ngs yaptırdım gebelik aşısı kasılma serumu cok heyecanlıyım

Kafayi siyirmaya az kaldı bugün Kasık ağrısı ve göğüs te bıçak ağrısı oldu sanki adet olacakmış gibi
O belirtilere çok güvenemiyorum ben. Kız kardeşim tüp bebekte ha adet oldum ha olacam diye sürekli kendini kontrol ediyormuş, o derece şiddetli bir kasık ağrısı, onunki pozitifti, ben geçen tüp bebekte aynı şikayetlerim oldu negatifti. Belirtiler her ikisinde de genelde aynı sanırım. Tahlilleri görmeden emin olamayacağız. İnşallah hepimizinki tutar, Allah gönlümüzdekini verir hayırlısıyla.

Sanırım ilaçların yan etkileri gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…