- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Olsun canım zamanı vardır sabretmek ten başka çaremiz yok3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artik
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu güzel haberlerini bekliyoruzOlsun canım zamanı vardır sabretmek ten başka çaremiz yok
Canım üzülme bi dahakine olur inşallah var mı döndürülmuşun benim de üçüncü gün tutmadı umutlar beşinci gün olan denemeye kaldı3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artik
Var canim 2 tane insallah bi dahakineCanım üzülme bi dahakine olur inşallah var mı döndürülmuşun benim de üçüncü gün tutmadı umutlar beşinci gün olan denemeye kaldı
MAşallah canım varmış en azından her transferde yumurta toplatmana gerek ykmuş ben her seferinde baştan başlıyorjm maalesefVar canim 2 tane insallah bi dahakine
Üzülmeyin lütfen vardır bunda da bir hayır bizim sınavımız da bu demek ki benim de negatif çıktı sonucum yapacak bşe yok yine deneyeceğiz inşallahMAşallah canım varmış en azından her transferde yumurta toplatmana gerek ykmuş ben her seferinde baştan başlıyorjm maalesefiki kaliteli embriyom olmuştu ikisi de konuldu tutmadı
5.gun embriyo transferi oldu canım 4.gunum bugünCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu güzel haberlerini bekliyoruz
Bende10 mayısta transfer oldum ama korkumdan test yapmadım daha 21 mayısı bekliyorumMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Çoktan çıkmıştır sonucun benim 15 Mayıs transfer günü ..25 test günü senin yarın sonuçBende10 mayısta transfer oldum ama korkumdan test yapmadım daha 21 mayısı bekliyorum
Bu test sonuçlarını ertelesek yaÇoktan çıkmıştır sonucun benim 15 Mayıs transfer günü ..25 test günü senin yarın sonuç
Doktorun ne dedi canim test gununmuyduKizlar dun kan verdim 9.gunumdu sonuc negatif cikti
Ben dayanamadim yaptim canim. Sen de yap istersen :)Bende10 mayısta transfer oldum ama korkumdan test yapmadım daha 21 mayısı bekliyorum
Henuz doktora soyledim cunku yarin da son olarak yaptiricam ama bisey degismicek zaten ondan sonra gorusmeye gidicem drlaDoktorun ne dedi canim test gununmuydu
Oldu olacak Bende bayramdan sonra ya vereyim kötü geçmesin en azındanBu test sonuçlarını ertelesek yaben korkudan 24 mayısta vermem gereken tahlili haziranda verecek gibiyim.
MantıklıOldu olacak Bende bayramdan sonra ya vereyim kötü geçmesin en azından
Kafayi siyirmaya az kaldıMantıklıAllahım sen aklımıza mukayyet ol.
O belirtilere çok güvenemiyorum ben. Kız kardeşim tüp bebekte ha adet oldum ha olacam diye sürekli kendini kontrol ediyormuş, o derece şiddetli bir kasık ağrısı, onunki pozitifti, ben geçen tüp bebekte aynı şikayetlerim oldu negatifti. Belirtiler her ikisinde de genelde aynı sanırım. Tahlilleri görmeden emin olamayacağız. İnşallah hepimizinki tutar, Allah gönlümüzdekini verir hayırlısıyla.Kafayi siyirmaya az kaldıbugün Kasık ağrısı ve göğüs te bıçak ağrısı oldu sanki adet olacakmış gibi
Sanırım ilaçların yan etkileri gibi geldi bana...O belirtilere çok güvenemiyorum ben. Kız kardeşim tüp bebekte ha adet oldum ha olacam diye sürekli kendini kontrol ediyormuş, o derece şiddetli bir kasık ağrısı, onunki pozitifti, ben geçen tüp bebekte aynı şikayetlerim oldu negatifti. Belirtiler her ikisinde de genelde aynı sanırım. Tahlilleri görmeden emin olamayacağız. İnşallah hepimizinki tutar, Allah gönlümüzdekini verir hayırlısıyla.
Her şey olabilir ilaç etkisi de hamilelik de. İnşallah hamileliktir. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Sanırım ilaçların yan etkileri gibi geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?