- 6 Mayıs 2018
- 367
- 266
- 23
- 34
- Konu Sahibi Leylaguzel
Insallah canimm amin ❤Çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsın minişlerin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimm amin ❤Çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsın minişlerin ❤
Cok teşekkürler Şişli Kolan Hastanesinde.Gözünüzaydın Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Nerde yapmiştınız tedavinizi
Aminn insallah ❤ transfer sonucu mu bekliyorsunuz durumlar nedir?hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
amiin inşallahh ♥İnşallah hayırlı haberler alırsınız kızlar bu mübarek ayda
evet canım inşallahAminn insallah ❤ transfer sonucu mu bekliyorsunuz durumlar nedir?
Benim transferim de 17 mayısta oldu RABBİM hayırlı evlatlar nasip ETSİN kimsenin kucağını boş bırakmasınhakkınızda hayırlısı olur inşallah . benimde transferim 17 mayıs da inşallah
Beraber beklicez iki gün arayla transfer.. 3.gun muBenim transferim de 17 mayısta oldu RABBİM hayırlı evlatlar nasip ETSİN kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim transferim de 17 mayısta oldu RABBİM hayırlı evlatlar nasip ETSİN kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende iki gün dinlendim İlk gün yattım sürekli.. ikinci gün dolaştım evde.. üçüncü gün gezmeye çıktımBen de dün transfer oldum 2 gün yatmamış söyledi doktor sonra günlük hayatına devam et dedi sadece biraz daha dikkat etmemi söyledi
Kaçıncı gün embriyo transferi edildi belki daha erkendirKizlar dun kan verdim 9.gunumdu sonuc negatif cikti
3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artikKaçıncı gün embriyo transferi edildi belki daha erkendir
Sonucun ne çıktı canım benim de negatif 5. Gün embriyosu bugün test yaptırdım 0.100 çıktı yapacak bşe yok3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artik
canım hayır ilaçlarını bırakma, vakti gelene kadar kullan. Allah'tan ümit kesilmez. moralini yüksek tutmaya çalış iyi düşün3.gun emb canim evet biraz erkendi ama yinede tutsa cikardi ya dusuk bi deger de olsa... ilaclarimi biraktim kullanmicam artik
canım senin de daha günün var diye biliyorum dua edelim birbirimize Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz pozitif alırızSonucun ne çıktı canım benim de negatif 5. Gün embriyosu bugün test yaptırdım 0.100 çıktı yapacak bşe yok
2nin alti diyo canimSonucun ne çıktı canım benim de negatif 5. Gün embriyosu bugün test yaptırdım 0.100 çıktı yapacak bşe yok
Amin canimmYükselmez bu değer artık size dua ediyorum ama inşallah görürsünüz pozitif değerlerinizi Allah yardımcımız olsun