Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

selam kızlar.. bende 13 mayısta embriyo transferi yaptırdım.. 3 gün çok halsizdim ama simdi hiçbirşey yok..sonucu pozitif olan arkadaşlar herhangi bir belirti yaşadınız mi?

selam kızlar.. bende 13 mayısta embriyo transferi yaptırdım.. 3 gün çok halsizdim ama simdi hiçbirşey yok..sonucu pozitif olan arkadaşlar herhangi bir belirti yaşadınız mi?
Canım o belirtiler dediğimiz şey dün akşama kadar bendede vardı bugün hiç yok o ilaclarla alakalı sanırım

Merhaba 15 mayıs 3. gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. 18 mayıs e2 ve p4 tahlilim yapıldı hergün göbekten kullanım için prolutex iğne verdi. cok canımı yakıyor ama. 29. mayıs sonuc günüm. ilk gün cok kasık ağrım oldu. 3, günü de belimin sol tarafı cok agrıdı. iki gündür de hiç bişey hissetmıyorum. bir iki güne idrarda bakmaya başlarım bende duramam sanırım

Aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gun embriyosu 25 Mayıs'ta sonuç günü

3. Gün 2 embriyo orta kalite. Hayırlısı allahtan. Benim 2 gündür 37 den aşağı düşmeyen ve çıkmayan bir ateşim var. Progesteron ilacına bağlıyorlar ama hayırlısı inşallah hepimiz için.

Öylemi olabilir ben jel kullanıyorum o bile yapıyor ateş iğne daha etkilidir bencede. Baya bir zaman geçmiş 7. günümüz bugün var mı bir belirtiniz

Bende de yok 2,3, günden sonra şak diye kesti. ara ara kasık ağrısı oluyor ama jelden diye düşünüyorum. Ama hormonlar tavan durumda sürekli ağlar haldeyim umarım etkilemez sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…