Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

İyi akşamlar arkadaşlar benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test tarihim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test tarihim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Benimde 10 mayısta 2 embriyo 5 günlük kondu 440.70 cıktı sonucu alalı 1 saat oldu Rabbim sana da nasip etsin bence test yap cıkar benimkide cıktı

merhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Merhaba;

Benim de 16 mayısda transferim yapıldı . Sabırsızlıkla 26 mayısı bekliyorum. Rabbim bu bekleyişte olan tüm herkese beklediği sonucu nasip eder inşallah

Herkese bol şans diliyorum benimde 15inde transferim oldu Şişli Memorialde 6.gün dondurulmus embriyo bakalım bugün 6. günüm bugün adet agrıları başladı tuttu mu tutmadı mı anlayamıyorum çünkü benim üç tutmayan ve bir tutan transferimde de adet agrım oldu o yüzden anlayamıyorum ama çok korkuyorum bakalım hayırlısı artık

Merhaba benimde 11 mayısta 3. Gün embriyosu transfeeim oldu test günüm perşembe ama dayanamadım idrarda baktım negatif

Bennde tuba rizeli olan. Hemen sol yandaki hayırlı haberlerimizi alırız inşallah.
Vakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedense İnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde Test günüm perşembe benim 4. Gün embr olduğu için sanırım senden bir gün önce. Lekelenme olabilir diyorlar 8. Günde ama bende bişey yok :/ Ara ara bu jelle beraber siyah bir tortu gibi bişi geliyor bugünde geldi. Ama dün çok kasıklarım ağrıdı belim bacaklarım falan tutmadı nerdeyse. Heyecan dorukta valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…