- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Ayyy evetttAy vallahi ne güldüm ya kendi kendime evde deli gibi Dünya ne küçük yahu Çiğdem ben bu arada
Canım banada iki embriyo kondu bende cok acıkıyorum aynı biraz önce gittim ve 10. Günde 440, 70 cıktıBana iki embriyo kondu canim. Cok yemek yemeye basladim geceleri falan :) bir de arada kasıklarım ağrıyordu az az.
Benimde 10 mayısta 2 embriyo 5 günlük kondu 440.70 cıktı sonucu alalı 1 saat oldu Rabbim sana da nasip etsin bence test yap cıkar benimkide cıktıİyi akşamlar arkadaşlar benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test tarihim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İyi akşamlar arkadaşlar benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test tarihim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Merhaba;merhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Üzülme idrarda cokmıyordur belki kanda cıkar inşllhhh Rabbim isten herkese nasip etsinMerhaba benimde 11 mayısta 3. Gün embriyosu transfeeim oldu test günüm perşembe ama dayanamadım idrarda baktım negatif
Amin inşallahÜzülme idrarda cokmıyordur belki kanda cıkar inşllhhh Rabbim isten herkese nasip etsin
Vakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedenseBennde tuba rizeli olan. Hemen sol yandaki hayırlı haberlerimizi alırız inşallah.
Harika canım cok sevindim :) benim 9.gün değerim 485 çıktı.Canım banada iki embriyo kondu bende cok acıkıyorum aynı biraz önce gittim ve 10. Günde 440, 70 cıktı
Merhaba ben de 14 mayısta transfer oldum. Test günüm 27 mayıs... Rabbim dileklerimizi kabul etsin... Bizlere de evlat sevgisi tattırsın... Ol desin ve o minik bir damla sudan güzel evlatlarımızı yaratıp kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de 27 MayıstaAmin canim amiiin..benim de 27 mayis zaman durdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?