- Konu Sahibi Leylaguzel
selam kızlar.. bende 13 mayısta embriyo transferi yaptırdım.. 3 gün çok halsizdim ama simdi hiçbirşey yok..sonucu pozitif olan arkadaşlar herhangi bir belirti yaşadınız mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıkarmı bilmiyorum 21 Mayıs 1 günüm kaldı 2 tane mi kondu canım sana. Birde şikayetin neydiBen dayanamadim yaptim canim. Sen de yap istersen :)
Canım o belirtiler dediğimiz şey dün akşama kadar bendede vardı bugün hiç yok o ilaclarla alakalı sanırımselam kızlar.. bende 13 mayısta embriyo transferi yaptırdım.. 3 gün çok halsizdim ama simdi hiçbirşey yok..sonucu pozitif olan arkadaşlar herhangi bir belirti yaşadınız mi?
Bugün araştırdım da ilaç yan etkileri çoğunda öyle olmuş bugün kesildi zatenHer şey olabilir ilaç etkisi de hamilelik de. İnşallah hamileliktir. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gun embriyosu 25 Mayıs'ta sonuç günüMerhaba 15 mayıs 3. gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. 18 mayıs e2 ve p4 tahlilim yapıldı hergün göbekten kullanım için prolutex iğne verdi. cok canımı yakıyor ama. 29. mayıs sonuc günüm. ilk gün cok kasık ağrım oldu. 3, günü de belimin sol tarafı cok agrıdı. iki gündür de hiç bişey hissetmıyorum. bir iki güne idrarda bakmaya başlarım bende duramam sanırım
Hadi hayırlı haberler alırız inşallah canım. Nasıl hissediyorsun kendini. Bende ne heycan ne stres yok. nötrüm tamamen. İlaçlar yuzunden uyurgezer gibiyim sadece.Aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gun embriyosu 25 Mayıs'ta sonuç günü
Oooo Moral çok önemli olumlu olacaksa da üzüntüden olmayacak Allah korusun iyi düşün iyi olsunbenim de bugün 3.günüm duygular şelale, içim sıkılıyor iyi düşünmeye çalışıyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum
Bana iki embriyo kondu canim. Cok yemek yemeye basladim geceleri falan :) bir de arada kasıklarım ağrıyordu az az.Cıkarmı bilmiyorum 21 Mayıs 1 günüm kaldı 2 tane mi kondu canım sana. Birde şikayetin neydi
3. Gün 2 embriyo orta kalite. Hayırlısı allahtan. Benim 2 gündür 37 den aşağı düşmeyen ve çıkmayan bir ateşim var. Progesteron ilacına bağlıyorlar ama hayırlısı inşallah hepimiz için.
Bende pek belirti yok arada kasıklarda ağrı oluyor. Ateş hala aynı. Sizde?Öylemi olabilir ben jel kullanıyorum o bile yapıyor ateş iğne daha etkilidir bencede. Baya bir zaman geçmiş 7. günümüz bugün var mı bir belirtiniz
Bende pek belirti yok arada kasıklarda ağrı oluyor. Ateş hala aynı. Sizde?
Tabi canım ağlamak bu sıra favori eylemim. Hormonlar uçuştaBende de yok 2,3, günden sonra şak diye kesti. ara ara kasık ağrısı oluyor ama jelden diye düşünüyorum. Ama hormonlar tavan durumda sürekli ağlar haldeyim umarım etkilemez sonucu...
Evet, ayın 13 de transfer sizinle aynı gündü sanırım siz çanakkaleli olan mıydınız?Ya birşey sorucam siz de memorial şişli de mi tedavi gördünüz ?
Ayyy evettt Ay vallahi ne güldüm ya kendi kendime evde deli gibi Dünya ne küçük yahu Çiğdem ben bu aradaEvet, ayın 13 de transfer sizinle aynı gündü sanırım siz çanakkaleli olan mıydınız?