- 8 Mayıs 2019
- 44
- 43
- 3
- 33
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun elimizden tutsun birbirimize dua edelim hayırlısıyla bize tutunsun bebişlerimiz. :) isteyen herkese de bize de nasip etsin inşallahBende korkuyorum kan vermeye nasıl gidicem diyorum yani insan korkuyor hayal kırıklığı yaşamaktan HAyırlısı olsun hep böyle dua ediyorum ama 23üne kadar da bekletemem sanırım
Teşekkür ederim inşallahmerhaba canım hayırlı olsun inşallah
İnşallah canım inşallahALLAH hepimizin yardımcısı olsun elimizden tutsun birbirimize dua edelim hayırlısıyla bize tutunsun bebişlerimiz. :) isteyen herkese de bize de nasip etsin inşallah
arkadaşlar transferden sonra dinlenmek için rapor alacam da cmr pazar da rapor süresine dahil mi ? ( özelde çalışıyorum )
Benim de ilk denememdi ve tuttu canım. Insallah senin de cok guzel gecer.Kızlar merhaba yarın transferim var ilk denemem
Allah tamamına erdirsinMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Cok teşekkürler :)Allah tamamına erdirsin
Yaa çok güzel inşallah benim de tutarBenim de ilk denememdi ve tuttu canım. Insallah senin de cok guzel gecer.
Ben kullanmıştım canım hiç acıtmıyor korkma yaptıktan sonra 1-2 dk kızarıp kaşınıyor gibi ama geçiyor hemenKizlar göbekten prolutex yapan var mi ? Ben ilk defa bugun yapicam da, yakıyor mu ?
Gözün aydın sağsalim kucağına alırsın inşallahMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsın minişlerinMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Ben kullanmıştım canım hiç acıtmıyor korkma yaptıktan sonra 1-2 dk kızarıp kaşınıyor gibi ama geçiyor hemen
Merhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
hayırlı olsunMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
Hayırlısı olsun inşallahBenim sonucum ne yazık ki negatifBaşka bahara kaldı hayaller...
hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba kizlar. Benim de 10 Mayista 2 adet 5.gün embriyosu kondu. Bugun transfer sonrasi 7.gün. idrarda cok net cikti. Kanda da 216 cikti :) darisi tum bekleyenlere inşallah.
hakkınıza hayırlısı olsun Rabb'im inşallah isteyen herkese nasip etsinBenim sonucum ne yazık ki negatifBaşka bahara kaldı hayaller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?