mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

evet canım ileri hızımızda da düşüklük var en fazla 16 çıktı bugune kadar ama tabi birde en büyük faktör morfoloji normal yapılı sadece %8 canım veee 1 ay önce sol salpenjektomi oldum laparoskopik artık sadece sağ tüpüm var( yani anlayacağın ikimizdede sorun olduğu için daha fazla beklemek istemiyoruzz

merhaba hanımlar ben de mayıs 20 gibi bu kez dondurulmuşlar için tedaviye başlıyorum hepinize önce sabır sonra pozitif sonuçlar diliyorum

iremcim aklımız hep sende umarım ters bişey olmamıştır iyisindir,haberlerini bekliyoruz...bol bol kabak çekirdeği yee:)

ewest
savan17[/QUOTE]

Minnasu canım listeye benide eklersen sevinirim. Mayısta transferim olacak.

Canım tedavin hayırlı olsun. Geçen denememde bizde tese yaptırdık. Bana Uzun protokol yapılmıştı. Lucrinle başladım sonra gonalf kullanmıştım ama bu ilaçlar amaç olarak aynı sadece doktor ve hastane olarak değişiyor. İnşallah güzel sonuç alırsın.

Sağol canım. Dün biraz deşarj oldum öyle umarım burdaki arkadaşları çok üzmemişimdir. Ben şu anda gerçekten iyiyim hastaneye ilk tedavimdeki gibi aynı heyecanla gidiyorum. Güzel şeyler yaşıcaz inşallah ve bu güzellikleri paylaşıcaz.

günaydın hanımlar hayırlı cumalar hepinize
ohhh böyle olumlu düşünüyorsunuz ya ben çok mutlu oluyorum valla inşallah canım inşallah hep böyle olumlu düşün inşallah olacak
canım olumlu olalım ki şimdiden bebişlerimiz hemen gelsin bizlere değil mi ama
h.geldin canım hayırlı olsun tedavin inş. olumlu sonuçlar alacagız sende bizlerde canım
merhaba hanımlar ben de mayıs 20 gibi bu kez dondurulmuşlar için tedaviye başlıyorum hepinize önce sabır sonra pozitif sonuçlar diliyorum
canım hayırlı olsun tedavin bu sefer olacak inş. pozitif oll herşey güzel olsun

kızlar size umut olsun diye bi hikaye anlatıcam dün anlattı bana bi ablam.suan 40 yasında bu bayan ve eşi 50 yasında.kocaman 2 tane çocukları var biri üniversite sınavlarına hazırlanıyor diğeri 13 yasında.bu bayanın adetleri 10 günde bir hafif lekelenme şeklinde gelmeye baslamış kızlar.10 günde bir adet görüyo gibi olup 13 gün kesiliyomuş.sonra doktora gitmiş menopoza giriyorum sanırım demiş ve bi bakmışlar ki 2 aylık hamile :) üstelik hem kendisi hem eşi korunmasına rağmen.o yasta bir kadının hamile kalma şansı %2 miş arkadaşlar doktor soylemiş :) bebeği hiç istemediler ama kıyamayıp aldırmadılar da.dün konustuk o kadar morali bozuktu ki diyeceğim o ki yiyecek ekmeği varsa çocuklarımız dünyaya gelecek ne olursa olsun.bunun tıpla,korunmayla ya da ilaçlarla falan ok alakası yok bence.sadece önlem alıyoruz ve yapabileceğimiz herseyi yapıuyoruz biz :) bana dedi ki hani ben diyorum ya ilkinde tutmaz ama diğer denemelerde mutlaka gelecek bebeğim diye,sana en iyi örnek benim dedi.kesinlikle olumsuz düşünme bu imkanlarla ve o yaşta belkide kendiliğinden hamile kalacaksın dedi :) kendisi çok üzgün bebek dünyaya geleceği için.herkes beni ayıplayacak beni annanesi zannedecekler diyo allah kucaklarımızı tez zamanda doldursun yavrularımızla insallah

Mayıs ayında tüp bebek yaptıracak herkese Rabbim inş. mucizelerini tek tek göbüşlerine koyar.
Allah'ım tüm isteyenlere bu mucizeyi yaşatsın inş.
5 mayıs hıdırellez dileklerini unutmayın kızlar gül ağacının altına bebek resmi koyun bebek çizin niyetinizi Allah'tan isteyip hızır Aleyhisselamı aracı kılın. inş.... Rabbim herkese bebeklerini yollayacak inanarak yapın denize yakın olanlar var ise bir kağıda yazıp dileğinizi 5 mayıs gecesinden denize atın dualar ederek Yasin Şerif okuyun
geceleri namaz kılın bol bol.
Birde size çok değerli bir namaz yazayım bunu mutlaka uygulayın.
Niyet şöyle olacak
niyet ettim ALLAH rızası için tilavet secdesi namazı kılmaya ALLAHU EKBER diyerek tekbir alın.
sonra direk secdeye gidin secdede 3 defa Subhane Rabbiyel Ala diyip secdeden kalkmadan ilk önce başkalarına dua edin sonra kendinize dua edin ağlamak isterseniz ağlayın Rabbimin kabul edeceğine inanın. bu namazı sık sık kılın. gece yarısından sonra kılın umreden gelenler oldu ziyarete gidin. zemzem suyu için hurma yiyin dua ederek. ama evvela kalpten inanın. Benim içinde dua ederseniz çok sevinirim ismim emine mart ayında tüp bebek yaptırdım. Bebeğimin sağlıklı sıhatli dünyaya gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim.

wintersun
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador[/QUOTE]
ewest
savan17
thirdeyes
bebekdls
barbiem
bakalım kurdelayı kim kesecekherkese hayırlı cumalar

Son düzenleme:
buarada belirti olarak hiçbir belirtisi olmamıs arkadaslar.kilo almayı bırakın kilo vermiş.mide bulantısı falan sıfır :)) kesinlikle belirtilere takılmayın ben öyle yapıcam.hiçbir anlam çıkarmayın belirtilerden.yüce allah o bebeğin orda olmasını isterse zaten gelicek bebeklerimiz şuanda bende acayip kasık ve karın ağrısı var günlerdir mesela.baş dönmesi oluyor ara ara.doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bu hapları kullanıpda hamile olan çok insan var bu bayan gibi.kendime pay çıkarmıyorum diyeceğim o ki.adetime de daha çok var ama hiç merak etmiyorum hamilemiyim diye.allahım istediği anda o bebeği içime koyacak zaten

çok geçmiş olsun umarım mayıs ayı hepimize uğur getirir meleklerimiz sımsıkı tutunur bize benimde 2. tedavim benzer duyguları amma eksik amma fazla hep yaşıyoruz hayırlısı olsun hakkımızda

ebrudur çok güzel yazmışsın Allah verceği vakti biliyor...bende inanıyorum anne olacağıma içimdeki umudu hiç kaybetmedim herne yaşadımsa... bu ay olmasa diğer ay diğer ay olmasa diğeri diğeri yani bebğime kavuşacağım inşallah

Canım inş. bu sefer bebişin gelecek bitanem . yazdıklarımı uygula sende.

amin canım Yüce Rabbim ol dedikten sonra kim ne yapabilir kii herşeyin hayırlısı olsun hepimiz kavuşalım bebişlerimize inş. bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inş..
Allah razı olsun sendende paylaşım için canım herşeyi veren Allahım (cc.) bizleride görüyor verecektir elbet ben inanıyorum buna dualarımızda hepimiz varız sanada duacıyız canım
haklısın herkes bir belirtidir tutturmuş gidiyor ama belirtisi olmayanlarda var bebişlerine kavuşmuş olan inş. belirtili yada belirtisiz bir şekilde gelsin de bize geri mühim değil

Slm. Benim tüplerim işlevini tamamen kaybetmiş durumdaydı, ama asıl tüplerin enfeksiyon dolu olması idi sıkıntı. Bunun için doktorum ikisinide aldı , zaten işlev görme ihtimalleri kalmamıştı. Bende bu oluşmuş enfeksiyon bebeklerin tutunmasını engelliyormuş.Senin durumun biraz farklı. tüp bebekte tüplerin bir fonksiyonu olmuyor, embriyoları direk rahme yerleştiriyorlar, ancak benim gibi bir enfeksiyon veya başka birşey varsa tüpler tedaviyi etkiler. Doktorunda bu konuda ayrıntılı bilgi verir zaten. allah yardımcın olsun şimdiden.

Hoşbulduk, sağolasın...Aminn cümlemiz için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

ewest
savan17[/QUOTE]

Minnasuuu arkadaşım benide ekler misin listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…