• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar benim ağrılarım hala biraz var vede şeffaf akıntım var bide yumurtalıklarım ağrıyo neden bilmiyom ama kasıklarımdan ziyade oralar ağrıyo benden şimdilik bu kadar bakalım test günü görecez evdeyim hala ama ev işlerimi yapıyorum ağır kaldırmıyorum dinleniyorum işte ama çook sıkıldım artık :49::49::49:

ben ilk güne göre çok rahatım şuan gerçekten,ha hiç ağrım yok değil devam ediyor ama en azından artmayarak,ben aradım hastaneyi artık,laboratuvarın yumurtaların durumuna göre birgün önceden haber verdiğini söylediler,yani benimde salı,aynıyız:)benim 18 yumurtam toplanmıştı 16 sı olgun dediler 14 üde döllenmiş,durumlar böyle işte,tutunmaya çalışıyor yavrucuklarım,acaba hangisi daha dirençli çıkacak:)

oo senin yumoşlar daha iyiymiş maşallahh hadi bakalım inşallah 10gün sonra burdan kucaklaşırızz ikimizde mutlu haberleri alıpp...

saolun kızlar.sonucum güzel çıksında varsınn 4de arasınlar:78:
ayy çok heyecanlandım nolursun allahım güzel haberler aldırsın sana..

kızlar benim ağrılarım hala biraz var vede şeffaf akıntım var bide yumurtalıklarım ağrıyo neden bilmiyom ama kasıklarımdan ziyade oralar ağrıyo benden şimdilik bu kadar bakalım test günü görecez evdeyim hala ama ev işlerimi yapıyorum ağır kaldırmıyorum dinleniyorum işte ama çook sıkıldım artık :49::49::49:

cnm beyaz akıntının olması çok güzelllll:29:inşşş bebişin tutunmuştur annesine

kızlar çok kötü gaz sancısı çekiyorum sancı karnımda dolanıyo resmen bütün gece ayaktayım beyaz akıntı gibi bişeyimde var ama progesteron jel heralde o ... sancım falanda kalmadı yaa korkuyorummm bugun 8. günümmmmmm off off..

kızlar çok kötü gaz sancısı çekiyorum sancı karnımda dolanıyo resmen bütün gece ayaktayım beyaz akıntı gibi bişeyimde var ama progesteron jel heralde o ... sancım falanda kalmadı yaa korkuyorummm bugun 8. günümmmmmm off off..

sık dişini bişe kalmamış çok dinlememeye çalış kendini cnm

kıslar benımde 10.gunum bugun hafıf agrılarım var ve akıntım oda herhalde fitilimden dolayı.sabahları hastalancakmısım gb agrılarla uyanıyorum ama sonra gecıo:53:kendımı cok dınlememeye calısıorum.devrancım sen hıc dısarı cıkmadınmı?bıde test yaptırayımmı derken kan testınımı dıyosun daha dur azcık daha sabret 2 guncuk:)benıde bastan cıkarma :60:

maonyaaaaaaaaaa, zaman geldi, hadi bi sor şimdiye kadar mutlaka çıkmıştır sonuç, bizi merakta bırakma, hepimiz haber bekliyoruz senden, hadi amaaaaaaaaaaaa, inş. mutlu bir haber verirsin cnm:21:

son 1 saat Allahım ne olur guzel haber olsunn:49:
son yarım saat cnm
inş güzel haberler alırsın canım inş hamilesindir :49::49:
inş cnm
maonyaaaaaaaaaa, zaman geldi, hadi bi sor şimdiye kadar mutlaka çıkmıştır sonuç, bizi merakta bırakma, hepimiz haber bekliyoruz senden, hadi amaaaaaaaaaaaa, inş. mutlu bir haber verirsin cnm:21:

şu ana kadar bu kadar heycan yapmamıştımmm :18:yarım saate kadar aramazlarsa ararım cnm

maonyaaa 4teydi demi sonucun 15dk kalmış.aramazlarsa sen ara biz bile çatladık meraktan....kaçta verdin kan testi sen neden bu kadar geç belli oldu

Back