mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

banada aynısı söylendi.bende çok üzülmüştüm.tek tesellim ilk denememde kurtulmak.yoksa tekrar aynı şeyleri yaşamak zor.sonucum yarın belli olcak.inşallah hepimizin yüzü güler.bende bi tane 1. kalite vardı o transfer edildi.bi tanede 2. kalite vardı.doktorum dondurmaya gerek yok dedi ama ben istedim.onun için bi tanecikte olsa dondurduk.ama yine de inşallah ona gerek kalmaz.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin blastmıydı bide bişey daha sorcam tahlil gününe kadar neler yaptın nelere dikkat ettin

5. Gün transferiydi. Benim tahlil günüm pazartesi ama ben dayanamadım bugün yaptım inşallah katlanarak devam eder.
Canım 17.sinde transfer olsu 1 hafta izin aldım eve dınlendım ama yatmadım ole yanı uzandım hiçbişey yapmadım annem eşim yardımcı oldu ev işi yemekte sonra pazartesi işe başladım aynı şekilde agır kaldırmadım çok uzun yol yurumedım yavaş hareket ettım dıkkat ettım kendıme

tebrik ediyorum seni, çok sevindim, ne olursun banada dua et , çok ihtiyacım var, inşallah bizlerde seviniriz tekrar...

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın, aynen bu şekilde dikkatli ol, şimdi bebeğin için kendine dahada dikkat etmen gerekiyor, annen ve eşine yine büyük iş düşüyor, sana yardıma devam etmeliler

tabi canım hep dua eticem darısı tüm isteyenlerin başına

kızlar , ben de 5.günümdeyim.. pazartesi işe başlıycam hiç istemiyorum gitmeyi..bu süreci evde geçirmek arada dışarı çıkıp hava almak stres uzak olmak lazım ama maalaesef hayat şartları napalım...
yine de buna şükür 1 hafta evdeydim...
buarada kalçama vurulan iğneler yuzunden yürüme şeklim değişti :) sezeryanla doğum yapmışlar gibi yürüyorum eşimde benimle dalga geçiyor

bana 1 tane kondu onuda 1. kalitemi diye sordum tam olarak değil ama transfer edilebilecek kalitede diye geçiştirdiler donduracağımda kalmadı zaten o yüzden çok umutlu değilim ama nasip kısmet Allah ol dedikten sonra hayırlısıyla hepimizin olur.

transferin olmusmuydu canim belki hamile kalmistirsin hamileliktede bas agrisi oluyo keske icmeseydin
cnm migren gibi tuttuu çokta uyumuyrmm ama

canım hiçbirşey olmaz parol ve minoset gebeliktede serbest
saol cnm cvbın için
Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
allahım kucağına almayı nasip etsin cnm.bizlere dua et.pzrtside benimm ttest günüm
selam kizlar nasilsiniz
benim yarin kan ve ultrasonum var transferim yaklasiyor cok heyecanliyim

rabbim rast götürsün inş

kızlar dün 8.günümdü.idrar tahlili yaptım ama çıkmadı.sizceeeee:26:bebeğim yokmu yani:26:

insallah canım ıyı haberını beklıoruz yas kac sızde problem neydı acaba

tabıkı ole Allahım nelere kadir hıc sıkma kendını ıyı dusun ıyı olsun okiş

merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allah bir an önce kucaklarınızı doldursun inşallah.. bende 3 aylık hamileyim, allah isteyen herkese tattırsın bu mutlulukları...

size sormak istediğim bişey var.. iş yerind ebi arkdaşım var 43 yaşında.. bebiş işinden vazgeçmişti artık ben hamile kalınca etrafta biraz üstüne gitti oda tüp bebek demeye karar verdi (ilk deneme)
3 yumurta oluşmuş, biri döllenmedi ve ikisi transfer edildi, çarşamba günü.. bugün koyu renkli siyaha yakın pıhtı şeklinde bi akıntısı olmuş vee çook korktu kesin düştü filan diye.. öyle çok bi ağrı sancısı da yok.. sizce düşük olsada bu kadar çabuk olur mu ve öye tek damlayla filan olmaz dimi?

doktorunu bile arayıp sormadı, tutmadı diyecek diye..

tutunma akintisi olabilir sirt ustu yatsin hic kalkmasin test gunune kadar insallah sonuc pozitiftir....

inşallahhh.. o üzüldü, ben ondan dha açok üzüldüm.. hamilelik olunca hassasiyette artıyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…