• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar pazar günkü hcg değerim 206 idi, ama ben bir türlü emin olamamıştım sonuçtan. bugün yine kan verdim saat 3te çıkacak sonuç. eğer yükselmişse kesin olarak hamileyim demek oluyor :32: senelerdir bekleyip hep olumsuz sonuç yaşayınca insan bir türlü inanamıyor işte. kasıklarımda sürekli ağrı var, bide hep akıntı geliyormuş gibi hissediyorum. nette okuduklarım bunların hamileliğin ilk aylarında normal olduğunu yazıyor. transferden beri bu 15. günüm, inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim hastaneden.

kızz sen hala gebe olduğunun farkında değilmisinnn kuzummmm.ben %100eminim gebesin.5den yukarısı gebe demek çünkü kan tahlilindeee

transfer olalı 48 saati geçti yatmaktan uzanmaktan bıktım daha nekadar yatçaz yaaaa bide ne zamn tutunyo bu küçük embiryocuklar .... kabız olanlarrr ; ben bol tuzlu yeşil erik yiyorum çatur çutur kabız olmadım belkide tesadüf..

transfer olalı 48 saati geçti yatmaktan uzanmaktan bıktım daha nekadar yatçaz yaaaa bide ne zamn tutunyo bu küçük embiryocuklar .... kabız olanlarrr ; ben bol tuzlu yeşil erik yiyorum çatur çutur kabız olmadım belkide tesadüf..

Ooo sen daha 48 saatte söylenmeye başladın ama....benaşılama yaptırdığımda 10gün sadece wc.ye kalkmıştım ha işe yaramadı çünkü zaten tüpüm kapalıymış bilmiyorduk...ama diyeceğim şuki zaman elbet geçecek söylenmek yok yatmaya devam:)))

kızlar yaa ben sadece 2gün yattım.daha fazla yatmanın bi anlamı varmıkiiii.işte yapmadım ama pazara gittim banyo yaptım evin içinde gezdimmm bi zararı varmıdırkiii:26:

kızlar yaa ben sadece 2gün yattım.daha fazla yatmanın bi anlamı varmıkiiii.işte yapmadım ama pazara gittim banyo yaptım evin içinde gezdimmm bi zararı varmıdırkiii:26:

tabikide bir zararı yok!aksine normal hayatınıza devam edin.sadece ağır kaldırmayın,uzanmayın diyorlar.şu anda en büyük düşmanınız stres diyorlar.bende 2 günden sonra kalktım.biz ne yapsak herşey olacağına varcak ama takmadan yapamıyoruz işte!...

tabi yok ama bence iş güç yapılmamalı kısa yürüyüşler yapıp oksijen almanın bi sankıncası olmaz heralde bide pazara gittiğinde ağır bişe taşımadın di mi??

kızlar az önce güzel haberi aldım. 1 yumurtam vardı sadece yumurtam döllenmiş şimdi büyümesini bekliyoruz ya yarın yada yarından sonra transfer yapacaklar ilk tüp bebek denemem o yüzden transferden sonra ne yapmama gerekiyor bilmiyorum. az önce okuduklarımdan birkaç gün yatmak gerekiyor gibi anladım. başka ne yapmak gerekiyor? Allah'ım hayırlısını versin.

kızlar az önce güzel haberi aldım. 1 yumurtam vardı sadece yumurtam döllenmiş şimdi büyümesini bekliyoruz ya yarın yada yarından sonra transfer yapacaklar ilk tüp bebek denemem o yüzden transferden sonra ne yapmama gerekiyor bilmiyorum. az önce okuduklarımdan birkaç gün yatmak gerekiyor gibi anladım. başka ne yapmak gerekiyor? Allah'ım hayırlısını versin.

stersten uzak dur, çok sıcaktan ve soğuktan kaçın, banyonu hep ılık olacak şekilde yap, temizlik yapma, temizlik malzemelerini çıplak elinle tutma, ağır kaldırma, gribe yakalanma, uykunu yeterince almaya dikkat et. ben bunların hiç birine dikkat etmedim ve ne yazıkki bebeğimin kalp atışlarını duyamadım, aldılar kürtaj ile:(
ama şimdi ikinci denemeye tekrar başladım, bugün tedavimin 6. günü, yumurtalarım yavaş yavaş gelişiyor, sabırsızlıkla yumurtalarımın toplanacağı günü bekliyorum..

canım benmde pazar pazartesi gibi yumurta toplanacak.anestezi alddın mı sen?çok acı çektiin mi?hemen ayaga kalkılıyor mu o işlemden sonra?

kızlar pazar günkü hcg değerim 206 idi, ama ben bir türlü emin olamamıştım sonuçtan. bugün yine kan verdim saat 3te çıkacak sonuç. eğer yükselmişse kesin olarak hamileyim demek oluyor :32: senelerdir bekleyip hep olumsuz sonuç yaşayınca insan bir türlü inanamıyor işte. kasıklarımda sürekli ağrı var, bide hep akıntı geliyormuş gibi hissediyorum. nette okuduklarım bunların hamileliğin ilk aylarında normal olduğunu yazıyor. transferden beri bu 15. günüm, inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim hastaneden.

insallah ole olurr:49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben 2 gun full yattım 3 gunu az az ayaklandım tranferden sonra 4 gunu tamamen ayaktaydım halada ole ara ara otruup uzanıorum o kadar valla pazara bıle gıttım:) evımde ısımı yapıorum ama dıkkatlı tabı bugun trans gununu sayarsak 6.gunum(sayıyormuyuz?)yanı yanlısmı dogrumu bılmem ama bole:44:erıgı denıcem saol:61:

hayırlı olsun ınsallah.2 3 gun yattım ben sonra normal hayatıma dondum ama dıkkatlı oluyorum herseyı yapıorum .su an 6 gunum.stresten uzak kalmak yeter bence kabız olmamaya calıs.ınsallah hepımızın sonu ıyı olur :49:

ayaktayken ağrın olmuyomu benim başımda 2 nöbetçim var kalkmama müsade etmiyolar çok az kalkıyorum geziniyorum sonra uzanıyorum ya benim 2 gündür karnımda şişlik var kabız değilim batmalar bendede var hayırlısı artık Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inşaallah

cok az agrım oluo ama yatınca belım daha cok agrıyodu ve stres yapıorum sıkılıorum ole olmaktansa dedım ıste ayaklandım cok yatmakta kan dolasımı ıcın ıyı degıl dıyolar bılemıorum yanı anlıcan o yuzden herseyın abartısını yapmamaya calısıorum cnm drlara sorsan zaten hemen kalkın gıdın ısınıze gucunuze anlam veremıorum hıc bıseye anlıcan :44:yuce rabbım hakkımızda hayırlısını versın :34::49:

canım benmde pazar pazartesi gibi yumurta toplanacak.anestezi alddın mı sen?çok acı çektiin mi?hemen ayaga kalkılıyor mu o işlemden sonra?

genel anestezi altında yapılıyor.sen bişey hissetmiyorsun.bende çok korkuyordum ama korktuğuna değmiyor.basit ve kısa süren bi işlem.uyandıktan 2 saat sonra rahatlıkla evine gidebiliyorsun.uyanınca hafif adet sancısı gibi bi ağrın oluyor.sonra oda geçiyor.endişelenme yani.şimdiden geçmiş olsun.Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

genel anestezi altında yapılıyor.sen bişey hissetmiyorsun.bende çok korkuyordum ama korktuğuna değmiyor.basit ve kısa süren bi işlem.uyandıktan 2 saat sonra rahatlıkla evine gidebiliyorsun.uyanınca hafif adet sancısı gibi bi ağrın oluyor.sonra oda geçiyor.endişelenme yani.şimdiden geçmiş olsun.Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

çok sağol canım.
insallah...

kızlar!!!!!!!!! benim durum vahim.doktor cuma cmt falan catlatırız dedi.ama şimdiden daha e2 degeerimmmmm 5465.........!!!!!!!!!!!!!bugün gonal f yapma dedi.sadece lucrin 5.artık yarın br daha e2 bakcak.daha 16 mm de böyle nasıl büyücek bunlar bilmiyorum yaa...:((((

ayrıca çok asabi oldum.aglıyorum sürekli.gögüslerim çok ağırlastı ve agrıyor.siz de böyle misiniz?

Kızlar ben bıraz evvel geldım yumurtalar toplandı '4 tane bırı bos cıkdı dıgerlerı ıyı eger problem olmazsa cumartesı transfer tabıı yumurtalar ıse yararsa ben narkozda almadım dayandım vala

Back