• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

anatolya ben çok yıprandım.maddi manevi yıprandım ve %15 şansıl var.embriyolara genetik inceleme yapılacak belkide sağlıklı çıkmayacak ve transfer olmayacak.moralim bazen o kadar bozuluyor ki anlatamam bu eşime bana iş ortamına ailelere yansıyor.bazen ağlıyorum yapıcak bişeyim yok.rabim inş yüzümüzü güldürür.

yaaa dilhusar..siz kromozom tahlili yaptırmadınızmı kuzum?tedaviden önce yani?

sahiden anatolya..senin bu doktor ne ayak,iyi mi yani..hiç duymadığım şeyler söylemiş,anlamadım...kim bu hangi merkez hangi şehir merak ettim...salak mı ne yaaa,sinir oldum...

:)) ben de anlamadım ama pek de takmadım açıkcası.denizlide babür kaleli diye üniversitede prof olan bir doktor. yumurta toplama işi de erpa adında tüp bebek merkezinde yapıldı.

arkadaşlar nasılsınız.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.benim de ilki tutup düşmüştü.o zaman resmen isyan etmiştim.ama şimdi hakkımda hayırlısıymış diyorum.çünkü eşimde genetik sorun var ve muhtemelen o embriyoda down sendromluydu.allahım kimseyi öyle sınamasın.inşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı hayırlı evlatlarımı kucağımıza alırız.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür.

pardon dilhusarcım şimdi gördüm diğer yazını..

yaptırdık eşimde kromozom 13-14 kromozom translakasyonu var.ben de bi sıkıntı yok.yumurta toplanıyor doktor geliyor çok güzel yumurtalar iyi 3 gün sonra arıyorlar döllenenler az takip edioruz birinde 4 birinde 5 tane embriyo donduruldu.ama sağlıklımı bilmiyoruz.

:)) ben de anlamadım ama pek de takmadım açıkcası.denizlide babür kaleli diye üniversitede prof olan bir doktor. yumurta toplama işi de erpa adında tüp bebek merkezinde yapıldı.

canım takma zaten herkes afedersin ama g....den bişey uyduruyo yahuuu...yaniii yumurta yaşlanması ne yaaa,saçmalamış...tedaviye iğnelerle mi yoksa doğum kontrolü hapları ile mi başladınız?

yaptırdık eşimde kromozom 13-14 kromozom translakasyonu var.ben de bi sıkıntı yok.yumurta toplanıyor doktor geliyor çok güzel yumurtalar iyi 3 gün sonra arıyorlar döllenenler az takip edioruz birinde 4 birinde 5 tane embriyo donduruldu.ama sağlıklımı bilmiyoruz.

pgt de anlaşılır onların sağlıklı olup olmadığı takma kafana ..herzaman yüzde yüz hepsi sağlıksız olmaz,mutlaka sağlıklı olan çıkacaktır aradan bi tanem..zaten toplam 9 embryo eder daha ne olsun arada %30 sağlıklı olsa al sana 3 tane sağlıklı embryo..hepsi olamaz canım..

Son düzenleme:
yaş 29. ben daha önce klomen adında lanet bir ilaç kullandım. ilaçtan önce fsh değerim en yüksek 9 çıkmıştı 3 testte. ilaç sırasında doktor hiç yumurta takibi, hormon testi yapmadı sağ olsun. şimdi gittiğim doktor hormon testi istedi. ilk testte fsh 34, 2. de 20, 3. 26 ve son testte şükür
12 çıktı. yumurta rezervi ile ilgili arkadan gelen yumurtalar var ama onları beklemeyelim elimizdekileri kaybederiz dedi hehehe hiç kayboldu elimizdekiler gerçi :)))))

ben de kullandım ondan .ama sıkıntı olmadı benim birinde 17 yumura birinde 16 yumurta alınmıştı.ilki uzun ikih-ncisi kısa protokol idi.şimdi de kısa protoko olacak.bu ay başlayacaktık ama benim ve eşimin bu ay göreleri yoğun olduğu için birdahaki aya erteledik

ben de kullandım ondan .ama sıkıntı olmadı benim birinde 17 yumura birinde 16 yumurta alınmıştı.ilki uzun ikih-ncisi kısa protokol idi.şimdi de kısa protoko olacak.bu ay başlayacaktık ama benim ve eşimin bu ay göreleri yoğun olduğu için birdahaki aya erteledik

ya kısa protogol uzun protokol ne ben bilmiyorum. canım inşallah diğer ay güzel haberler verirsin bize. ben senden ümitliyim.sen de öyle ol ;)

İçinizde bu 3 şeyi taşıyorsanız hayat güzeldir:

Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.
Bu İNANÇ tır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşübileceğini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu GÜVEN dir.

Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ÜMİT tir.

Ve bu üçü varsa HAYATINIZ GÜZELDİR....

evet ben de sınıf öğretmeniyim. sen de mi öğretmensin? denizlide tedavi oluyorum . hastanede değil de özele gidiyorum.

yok canım zümre değiliz ben 1 leri aldım bu sene. 4 yıldır burdayım 3 yıldır bir okutuyorum:66: ilke geldim 1leri aldım sonra 2 oldular 3 e geçtiklerinde okul birleştirilmiş sınıf oldu 1,2,3 topu bir yerde :) sonra tayin istedim ilçe merkezine hoş geldin deyip 1 leri verdiler :66:

Back