• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

bismillahirrahmanirrahim
isim |yaş|k.deneme |merkez |şu anki durum

1|nursin1981 | | | |maaşallah hamile:nazar::49::66::65:
2|pulpy | 27 |1.deneme | |maaşallah hamile:nazar::49::66::65:
3|sare | |2.deneme | |maaşallah hamile:nazar::49::66::65:
4|thirdeyes | | | |maaşallah hamile:nazar::49::66::65:
5| ninya | | 1.deneme |aret kamar | maaşallah hamile:nazar::49::66::65:
6 |t4|nursin1981 | | | |maaşallah hamile:nazar::49::66::65 7 | barcelona|| | | maaşallah hamile:nazar::49::66::65 8|barbiem |30 |1.deneme |suudiarabistan |25.05.2011 test tarihi:49::nazar:
9|tarçın |32 |1. Deneme |memorial |21.05.2011 test tarihi :49::nazar:
10|asporoke | | | |24 mayıs test tarihi :49::nazar:
11|ekim17 |36 |1. Deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor:49::nazar:
12|maonyaa | |1. Deneme.|eurofertil |30 05.2011 test tarihi:nazar
13|boncukkk |29 |3.deneme |erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok:66:
14|devran26 |28 |1. Deneme | |1 haziran test tarihi:nazar::49:
15|kelebekgs| | | |bugün yumoşları toplanıyor:66:
16|öznur65 |28 |2.deneme |eurofertil |çarşamba transferi var inşallah:66:
17|carmen |30 |1. Deneme | |26 .05 opu yapılacak inşallah:66:
18|gülay | | | |26 mayıs test tarihi :66:
19| kelebek | | | | 1 haziran test tarihi:nazar::49:
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:nazar::4 21| fatoş | | | | 25 mayıs test tarihi:nazar::49
22 | ailhan | | | |3 haziran test tarihi :nazar::49:
23|akideciknane| 40| 1.deneme| | yumoşları büyütüyor:66:
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor:66:
25|osenay| |1.deneme|acıbadem hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok:66:
26|minnik| 29| 2.deneme| | bugün transferi oldu :66:
27| vuvuzela83 | | | | bugün transferi oldu :66:
28|meryemce2||| |bugün transferi olacaktı ne yaptıki :66:
29|anatolia20||| |yarın yumoşlar toplanacak :66:
30 | lale | | | | bu hafta yumoşlar toplanacak :66:
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah:66:
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı:66:
33 | pelin| | | |bugün yada yarın transfer:66:
34| bebekdls |34 |4.deneme |memorial ataşehir |dondurulmuşlarla başladı:66:
35|çilekw |27 |1.deneme|smyrna tüp bebek | yumoş büyütüyo:66:
36 | tayf | | | | yumoş büyütüyo :66:
37 |asaletlim|22|4.deneme|brüksel | yumoş büyütüyo:66:
38 |damra| 34 |1. Deneme| jinemed kalamış |regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:82:
39 | dilhusar |30 |2.deneme |bahçeci kliniği | regl bekliyor:82:
40 |beysu||| | regl bekliyor:82:
41|asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak:66:
42|behire| 30 |2.deneme| | dondurulmuşlarla başlıycak:62:
43|uhde||| | mayıs sonu başlıycak:66:
44| caziiiii||| | mayıs sonu başlıycak:66:

36|melish83||||
: [/table][/font][/color][/b][/b]
[sıze="2"]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/sıze]
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
[/quote]

cnmm benım toplandı yumoslrım lısteye cumartesı transfer yazar mısın

cnmm benım toplandı yumoslrım lısteye cumartesı transfer yazar mısın[/QUOTE]

ya banada yardım edermisiniz.bende yeni başladım tüp bebek tedavisine Bursa tüp bebeq merlkezünde Armağan ulubaş gidiyorum.Şimdilik çok memnunum ilgiden daha yumurtalar toplanmadı cumartesi yada pazartesi toplanacak.Tüp bebeq düşünen arkdaşlarla paylaşabiliriz yaşadıklarımızı listeye eklerseniz aktarmak isterim burdan tüm aşamaları
:49:

Kızlar ben bıraz evvel geldım yumurtalar toplandı '4 tane bırı bos cıkdı dıgerlerı ıyı eger problem olmazsa cumartesı transfer tabıı yumurtalar ıse yararsa ben narkozda almadım dayandım vala

hayırlsı olsun canım hadi bakalım.narkoz almadan dayanmak çok zor olmadı mı?ağrı eşigin bayagı yüksekmiş o zaman:)

naber kızlar ben beklemedeyim şimdilik iyiyim bazen ağrılarım oluyo çoğunluk yatıyorum yada uzanıyorum hiç evden çıkmadım yakında patlıycammm ama ne olacak bakalım şimdilik böyle
Bende transferden sonra ilk hadpfta evden çıkmadım genelde yattım,ama yapım gereği yerinde duramayan bir insanım ama ben opudan sonra biraz rahatsızlandım ve mecburen yattım..Belkide iyi oldu inşallah bebişlerim tutunmuştur.Ctesi test günüm kızlar....
anatolya ben çok yıprandım.maddi manevi yıprandım ve %15 şansıl var.embriyolara genetik inceleme yapılacak belkide sağlıklı çıkmayacak ve transfer olmayacak.moralim bazen o kadar bozuluyor ki anlatamam bu eşime bana iş ortamına ailelere yansıyor.bazen ağlıyorum yapıcak bişeyim yok.rabim inş yüzümüzü güldürür.
Canım benim kıyamam.Şu milletin ağzını torba gibi büzmek istiyorum ama elden bişey gelmyor.Kimse bizi buradaki arkadaşlar kadar iyi anlayamaz malesef....Bende millete cevap vermekten bunaldım artık Allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.Amin!
transfere gidiyorum arkadaşlar emanete verdiğim bebeklerimi alıp :49: geri gelicem. dua edin bana...
Canım dikkat et kendine bol bol dinlen İnşallah sıkıca yapışsın bebişin sana ;) bu arada boncuk,tarçın ve diğer arkadaşlar nerdeler sonuçlarını merak ediyoruz....
arkadaşlar merhaba.benim sonucum 3 gün sonra belli olcak.ama bende bir belirti yok.gayet iyiyim.normalim.bu iyi bişey mi?kötü bişey mi ? :61:
Belirti olmaması normal bitanem.normal yolla hamile kalan bayanlar bile adet günü geciktikten bir süre sonra belirtiler hissetmeye başlıyorlar,bizse adet tarihinden önce gebelik olup olmadığını öğreniyoruz değilki bundan dahada önce nasıl birşey hissedebilirizki..Belirtilere takılmayın kendinizi çok dinleyip stres yapmayın bence....
kızlar bende pzrtsi öğrenicemm.adet sancısı gibi sancım gelio çok korkuyrmmm:18:
Canım benimde aynen adet ağrısı olmuştu ve 8.günün akşamı kahvelerle başladı sonrada iyice söküldü adet oldum ama doktorum bununda kişiden kişiye değiştiğini ve bir hastasının adet gördükten sonra tahlil yapmadığını ve 1 ay sonraki regl kanaması yaşamadığını ve hamile olduğunu öğrendiğini söyledi.Umarım herşey yolunda gider ve hepimiz burdan güzel haberleri veririz...

Kızlar ben bıraz evvel geldım yumurtalar toplandı '4 tane bırı bos cıkdı dıgerlerı ıyı eger problem olmazsa cumartesı transfer tabıı yumurtalar ıse yararsa ben narkozda almadım dayandım vala
Allah gönlüne göre versin umarım hepsi döllenir ve sonucunda pozitif olur canım..
cnmm benım toplandı yumoslrım lısteye cumartesı transfer yazar mısın

ya banada yardım edermisiniz.bende yeni başladım tüp bebek tedavisine Bursa tüp bebeq merlkezünde Armağan ulubaş gidiyorum.Şimdilik çok memnunum ilgiden daha yumurtalar toplanmadı cumartesi yada pazartesi toplanacak.Tüp bebeq düşünen arkdaşlarla paylaşabiliriz yaşadıklarımızı listeye eklerseniz aktarmak isterim burdan tüm aşamaları
:49:
P.tesi yumurtaların toplanacakmış.Hayırlı olsun kaç yumoşun var yaş kaç ve sorununuz neydi canım biraz bahsermisin?

Son düzenleme:
kızlar!!!!!!!!! benim durum vahim.doktor cuma cmt falan catlatırız dedi.ama şimdiden daha e2 degeerimmmmm 5465.........!!!!!!!!!!!!!bugün gonal f yapma dedi.sadece lucrin 5.artık yarın br daha e2 bakcak.daha 16 mm de böyle nasıl büyücek bunlar bilmiyorum yaa...:((((

ayrıca çok asabi oldum.aglıyorum sürekli.gögüslerim çok ağırlastı ve agrıyor.siz de böyle misiniz?

bana bir kere bile e2 bakmadılar yüz kere sordum gerek yok dediler inşallah başma bi iş çıkmazz..
bi bildikleri vardır heralde sen takmamaya çalış 15in üstü olması yetiyor diye biliyorum ben

of ya kurtuldun sen ben sabah 9.30da gidiyorum çok stresliyim...ayrıca tebrik etmek istiyorum seni narkoz almadan başardığın için ...

çok gerginim sabah opu var ve benim vücudumda kırmızı minik minik noktalar var dün isilik sanıdm ama az önce dikkatimi çektiki heryerim dolmuş napacam ya narkoz vermekten vazgeçerler mi acaba yada yum.toplamaktan...neden böyle oldu anlamadım iğnelerden olsaaaaaaaa niye sonunda olduu,stresten olsaaaaaaa koca ameliyata girdim böle bişe yaşaamdım..kızlar bi fikri olan var mı:(

bismillahirrahmanirrahim
:66:
isim |yaş|k.deneme |merkez |şu anki durum

1|nursin1981 | | | |maaşallah hamile
2|pulpy | 27 |1.deneme | |maaşallah hamile
3|sare | |2.deneme | |maaşallah hamile
4|thirdeyes | | | |maaşallah hamile
5| ninya | | 1.deneme |aret kamar | maaşallah hamile
6 |t4|nursin1981 | | | |maaşallah hamile:65
7 | barcelona|| | | maaşallah hamile:65
8|barbiem |30 |1.deneme |suudiarabistan |28.05.2011 test tarihi:6:
9|tarçın |32 |1. Deneme |memorial |21.05.2011 test tarihi:6:
10|asporoke | | | |bir dahaki sefere inşallah:58:
11|ekim17 |36 |1. Deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor:6:
12|maonyaa | |1. Deneme.|eurofertil |30 05.2011 test tarihi:nazar
13|boncukkk |29 |3.deneme |erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok:44:
14|devran26 |28 |1. Deneme | |1 haziran test tarihi:emir_bebek:
15|kelebekgs|28|ataşehir memorial |1.deneme | 1 haziran test tarihi:6:
16|öznur65 |28 |2.deneme |eurofertil |6 haziran test tarihi:emir_bebek:
17|carmen |30 |1. Deneme | |26 .05 opu yapılacak inşallah:66:
18|gülay16 | | | |28 mayıs test tarihi:6:
19| kelebek | transferi oldumu ki:44:
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:4
21| fatoş | | | | 27 mayıs test tarihi:49
22 | ailhan | |5. deneme | |3 haziran test tarihi:5:
23|akideciknane| 40| 1.deneme| | 28 mayıs transfer inşallah:66:
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor:64:
25|osenay| |1.deneme|acıbadem hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok:44:
26|minnik| 29| 2.deneme| |3 haziran test tarihi:6:
27| vuvuzela83 | | | | 3 haziran test tarihi:6:
28|meryemce2||| |1 haziran test tarihi:6:
29|anatolia20||| |27 mayıs transfer:66:
30 | lale | 26| 1.deneme| | bu hafta yumoşlar toplanacak:64:
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah:66:
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı:66:
33 | pelin| | | |4 haziran test tarihi:emir_bebek::8:
34| bebekdls |34 |4.deneme |memorial ataşehir |dondurulmuşlarla başladı:64:
35|çilekw |27 |1.deneme|smyrna tüp bebek | cumartesi yada pazartesi yumoşlar toplanacak:66:
36 | ikra38 | | | | 29 mayıs test günü:6:
37 |asaletlim|22|4.deneme|brüksel | dondurulmuşlarla başladı:40:
38 |damra| 34 |1. Deneme| jinemed kalamış |regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:84:
39 | dilhusar |30 |2.deneme |bahçeci kliniği | tedaviyi erteledi
40 |beysu||| | regl bekliyor:58:
41|asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak:26:
42|behire| 30 |2.deneme| | dondurulmuşlarla başlıycak:26:
43|uhde||| | mayıs sonu başlıycak:26:
44| caziiiii||| | mayıs sonu başlıycak:26:
45 pembe_mavi 1.deneme bursa tüp bebek 28 mayıs transfer inşallah:66:

: [/table][/font][/color][/b][/b]
[sıze="2"]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/s

çok gerginim sabah opu var ve benim vücudumda kırmızı minik minik noktalar var dün isilik sanıdm ama az önce dikkatimi çektiki heryerim dolmuş napacam ya narkoz vermekten vazgeçerler mi acaba yada yum.toplamaktan...neden böyle oldu anlamadım iğnelerden olsaaaaaaaa niye sonunda olduu,stresten olsaaaaaaa koca ameliyata girdim böle bişe yaşaamdım..kızlar bi fikri olan var mı:(

canım sıkma canını hayırlısıyla yarın git gel sonrada bizimle paylaş güzel haberlerini

akideciknane 2 gün sonra transferin varmış canım hadi hayırlısı olsun inşallah

bugun transferin 4. günü:nazar::nazar: hergün bebişlerle konuşuyorum:61: moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum hiç düşünmüyorum stresim yok desem yalan olur illaki aklıma :emir_bebek:geliyo 3 gün dinlendim bugün işe geldim sürekli yatmakta iyi değil diyolar inşallah minişlerim bana sımsıkı tutunuyodur :19::19::19: hakkımızda hayırlısı olsun allah azasız kusursuz çocuklar nasip etsin hepimizee

:60:aynı seylerı yapmısız senın kacıncı gunundu yaa uff cok unutkanım bu ara :53:
cnm 8.günüm bugün
:53::53::53:anestezi nie almadınnn ayy ben anesteziyle bile uyandıktan sonra ağrıdan ağladım.ama benim çatlatma iğnem beni mahveti.onu vurulduktan sonra kasıklarımı çatlıcak gibi hisseetiim.tişimi bağrarak yapıodum acıdannn.ben mümkün değil dayanamazdımmm:18:
cnm benimde vücudumda ilk defa özellikle göğüs e gerdan bölgemde minik kırmızı şeyler çıktı.ben aldığım onca ilaca bağladım.bunun anestezi olmakla yada olmamakla bi ilgisi yok.anestezi yaparlar.
günaydınn nasılsınız kızlar

günaydın cnm iyi olmaya çalışıyorum kendi adımaaa:29:

bugun transferin 4. günü:nazar::nazar: hergün bebişlerle konuşuyorum:61: moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum hiç düşünmüyorum stresim yok desem yalan olur illaki aklıma :emir_bebek:geliyo 3 gün dinlendim bugün işe geldim sürekli yatmakta iyi değil diyolar inşallah minişlerim bana sımsıkı tutunuyodur :19::19::19: hakkımızda hayırlısı olsun allah azasız kusursuz çocuklar nasip etsin hepimizee

cnm inşşş meleklerin sana sımsıkı tutunmuşturrr

kızlar benim vajinal jelim.dünden beri pembe sarı ve bazende kahve gelmeye başladı acaba neden:18::18::18:ama çok az

kızlar benim vajinal jelim.dünden beri pembe sarı ve bazende kahve gelmeye başladı acaba neden:18::18::18:ama çok az

çünkü hamilesinde ondan :66::66::66: bendede öyle olmuştu cnmm, zaten 8. gün, 9. gün tutunma günü die biliyordum, bebeğin eminimki artık seninle cnm, şimdiden gözün aydın, bende o lekeleri görünce çok korkmuştum, haaaa birde idrarının rengi koyu olmalı ve çok pis kokuyor olmalı belirti olarak, hamilesiiiiiiiiiiiinnnn:52:

KORKUYORUMMM :43:
vajinal jel kullanıyorum sabah akşam değişik bir şeklide akıntı geliyo tortu şeklinde acaba ilaç tesir etmiyomu yanlışmı kullanıyorum belliki haznede birikiyo dışa vuruyo sizce akıntı şeklinde böyle gelmesi normal mi lütfen yardımcı olun:18:

Back