mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ayy listeyi görünce çook heyecanlandımm hepimiz için en iyisi olsun,emeklerimiz boşa çıkmasın daha fazla üzülmeyelim artıkk..

MİNNASU canım ellerine sağlık...İNŞALLAH listedeki herkes güzel haberler alsın,sayfamız hamiş haberleriyle dolsun taşsınnnn(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

merhaba canım hoşgeldin aramıza bende d.bakırda oturuyorum hangi dr. tedavisindesin ??? inş. bu sefer tutunur bebişin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.

hoşbulduk canım venevidi de ali arman vardı biliyomusun bilmiyorum ordayken yapmaya karar vermiştik 2 ay ertelendi şimdi muayene açtı orada devam ediyorum
inş hepimizin bebişleri tutunur..

merhaba canım hoşbuldukkkk....
inşallah ilk güzel haber benden gelir de hepinize umut olurummm..ben pcosum. küçük yumoşlarım yeterince olgunlaşamadağı için normal gebelik oluşmuyo malesef ilk tüp bebek denememde 20 yumoş topladılar sonra benim karnım su topladı ama anlatamam ya ne su toplamak... yattığım yerden yardımsız kalkamıyodum öksüremiyorum sırt üstü yatılmıyo davul gibi geriliyo yüzüstü zaten mümkün değil heryerim tutuldu en son karnımdan 2.5 litre su çektiler bu doktorum olmaz su toplamaz dedi ama yine toplayacak ben biliyorum...şimdiden belli
bu akşam ovitrelle yi vuruyorum .perşembe sabah toplama işlemi olacak heyecan filan yok da bakalım neler gelişecek diye merak var sadece..

listemizdeki tüm anne adayları inşallah en güzelinden en hayırlısından evlatlara kavuşuruz dileyene bir iki üç dört beş

canım inşallah hepimize umut moral olursun sen nerde yapıyorsun hemşerim bende diyarbakırlıyım talip beyde yapacağım inşallah

canım benim doktorum ali arman vene vidide transfer olacak yarım saat öncede iğnemi vurdum artık çatlasın yumoşlarrrrrrrr

Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih

wintersun 3. deneme venevidi tüpbm yumoşlar çatlıyor
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador

minnasu arkadaşlara hakkımda biraz da bilgi vereyim dedim hoşuna gitmezse sil canım sen

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş hoşuma gitmez mi ayyhh hadi çatlasınlarr yumoşlar birden heyecan bastı canım hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey gönlünce olsun..bakalım sen inşallah hamile kalırsan bende giderim belki oraya

saol canım inş hepimiz sırayla hamiş kalırız sen talip beyle hiç görüştünmü???ücret hakkında filan bilgin var mı kaçıncı denemen olacak üstte okudum galiba ama hatırlaymadım

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ??

canım benim doktorum ali arman vene vidide transfer olacak yarım saat öncede iğnemi vurdum artık çatlasın yumoşlarrrrrrrr

veni vidiye bende gittim.. benim dr. mehmet diye biriydi tedavim devam ederken o bırakıp gitmişti bu dr. hiç duymamıştım hayırlısı olsun canım inş. güzel haberler verirsin umut olursun hepimize

ayy hadii wintersu ilk hamişimiz sen ol tamam mı:)))

minnik cim hoşgeldin canım.bizimkiler yaz bebekleri olacak.tedavin hayırlı olsun.uzun protokol mu kısa protokol mu canım senin ki ve yaşın kaç

merhaba cnm yaşım 29 10 günlük iğne verdi doktor 12 mayısda başlıyorum sperm azlığı nedenimiz hepimize hayırlı olur inşalaah senin nasıl tedavin?

evet minnasu ben normalde 1 ay önce tedaviye başlamak için gittiğimde rahimde perdeleme var dedi bende de 1 ay attı histereskobi oldum şimdi herşey yolunda dedi 35 günlük doğumkontrol hapı sonunda 12 mayısda iğnelere başlıcam tabi bi aksilik çıkmazsa yani cnm herşeyin bi zamanı var bende ilk üzüldüm kendimi hazırlayarak gittim ama farklı şeylerle karşılaştım zaman su gibi akıp geçiyo içini ferah tut moralini yüksek allah hepimize azasız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih

wintersun 3. deneme venevidi tüpbm yumoşlar çatlıyor
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhde
minnnik
panador

hepimize iyi gelsin inşallah bu dua allahım kabul etsin dileklerimizi inşallahhhh

mrb canım bende istanbulda yapacağım inşallah sanırım hazirana denk geliyor ikimizin nerede yapacaksın benim aklımda umut bahçeci var

canım bende halil fırat erdeme gidiyorum şu an ama murat beye yönlendirdi tüp bebeğe haziranda başlıyacaz murat bey öyle dedi ay çok sevindim benim transfer umutta yapılacak galiba sskdan yararlanmak içğin senin sorunun ne benim yumurtalılklarım yavaş çalışıyo çikolata kisti var bi decd 56 çoktı sorun çok bende anlayacağın ama gerçekten çok sevindim birbirimize destek oluruz çok zor bi süreç ilk mi senin benim ikinci ankarada yaptırmıştım öncekini

amin amin amin amin amin

damra inşallah allahım yardıcı olsun hepimize senin sorunun ne bide hangi merkeze gidiyosun

inşallah arkadaşım Allahım yardımcımız olur benim sorunum tek tüpüm açık birde eşiminde sorunu var anlıyacan ikimizde sorunlu inşallah herşey güzl olur buay inşallah herkese hamiş yazar hayırlı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…