kızlar benim karnım çok şişti ya iğneler bu kadar çabuk kilo aldırır mı yoksa geçici bir şişlik mi
lucrinde 14.günüm gonl-f de 4.günüm....adetiminde 5.günündeyim bir de acaba iğneler kaçıncı gün biter de yuomoşlar toplanırr çççooookkkkkkk sıkıldım artık göbeğimde yer kalmadı yaa..
kızlar benim karnım çok şişti ya iğneler bu kadar çabuk kilo aldırır mı yoksa geçici bir şişlik mi
lucrinde 14.günüm gonl-f de 4.günüm....adetiminde 5.günündeyim bir de acaba iğneler kaçıncı gün biter de yuomoşlar toplanırr çççooookkkkkkk sıkıldım artık göbeğimde yer kalmadı yaa..
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
maaşallah barekellah diğer konuda gördüm oulpy de hamileymiş darısı bekleyen tüm dostlara olsun inşallah
şu listeyi düzenleyip hamile haberlerini yazarsanız bizede moral olur nerdesiniz boncuk dearmother bi el atında yüzümüz gülsün... darısı hepimizin başına sırayla hamile haberlerimizi yazalım listeye...
Ben dondurttum 4 tane. Yarın test günüm. İçim biraz rahat en azından dondurulmuşlarım var diyorum. tek embriyo koydular bana. 15 tane yumurtladıım. 5. güne 5 tanesi gelebildi. tavsiye ederim. 2. ye iğğne yok toplama yok. Tabi Allah 2. denemeyi yi göstermesinde.
kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcanlarım sizden ricam eksik yanlış bilgiler için lütfen bana mesaj atın konuyu sürekli takip etmem zor oluyor .
kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tebrik ederim arkadaşıminşallah hcg degerin yükselerek devam eder
canlarım sizden ricam eksik yanlış bilgiler için lütfen bana mesaj atın konuyu sürekli takip etmem zor oluyor .
ayy kızlarrr baharın berekettiii darısı başımızaaaa
tesekkur edrım canım.merkezımden aradılar degerlerim yuksekmıs ıkız olabılır dedıler..ınsallah darısı basına
maaşallah barekellah diğer konuda gördüm oulpy de hamileymiş darısı bekleyen tüm dostlara olsun inşallah
inşş cnmmm .
kızlarr sizce kalan yumurtalar dondurmalımıyımmmm:26:sordum ama kimse cvp vermedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?