mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

sen yurtdışında tedavi oluyodun demi burda sistem biraz daha farklı galiba benim ilk kontrolümde 14 mm di bugün 17 mm olmuş en küçüğü 21 mm olana kadar bekliyo doktorlar iğnelere başlayalı bugün 8. günüm adetiminde 13. günü hiç kafaya takma küçük diye öyle güzel büyüyolarki en kısa zamanda büyüt yumoşlarıda beraber sonuç bekleyelim.

ben 27 yaşındayım ve ilk denemem. sen kaç yaşındasın?

başka söze gerek yok tebrikler çok güzel olmuş

kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tebrik ederim canım maşallah bir gün girmedim 2 hamile haberi aldım çoook mutlu oldum darısı başımıza güzeller

PULPY canım senide çok tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi..
kaçıncı denemeydi yaş kaçtı senin canım ? Sanırım ikiz olabilir diyorsun inşallah...

Son düzenleme:

evet ben belcikadayim burda hersey farkli benim ilk kontrolum adetimin 10 uncu gunu ignelerimin 8 inci gunu bugun bakarsin 13 uncu gunu benimkiler buyurler ama esim telefonda sordu kadin dediki hic sorun degil oyle olsa igne dozu artardi yumurtlama daha yeni basliyacak insallah oyledir.yok takmiyorum ama benim fazla amanim yok ya yas 40 korkuyorum.insallah cnm bekleyelim ya hayat ne tuhaf.ilgine dostluguna gercekden tsk ederim sanada dua edicem.

akidecim bende ayni olmustu takma kafani ben iki bucuk hafta igne kullandim insallah yumoslarin buyur yakinda bende bugun hastaneye gittim kan verdim oglenden sonra aradilar kanimda bisey cikmamis haplarimin dozunu soylediler dondurulmuslarla tedavi oldugum icin hap kullanacagim pazar gunu ultrason ve kan randevum var hayirlisi bakalim simdilik hersey yolunda....

tesseur ederım canım.benım yas 31 2.deneme...darısın senın basına ınsallahhhhhhhhhh

insallahhhhhhh bu sefer sans sanada guler cnm bende persembee bakalim ne olacak benim cok basim agriyor galiba ignelerden bakalim hayirlisi cnm yaaa

:26:yok cnm kimse aramadı merkezden.

sizce kalan yumurtalarımı dondurayımmı dondurmayayımmı hangisi daha iyi olur.bu konuda çok bilgisizim

canım yumurtalarımı dondursammı derken embriyolardan mı bahsediyosun anlamadım eğer embriyolarınsa tabii kii dondur derim biz de bu ay dondurulmuşlarla başlıcaz 2 3 günüm var hayırlı sonuçlar diliyorum

kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gözün aydınnnnnn çok mutlu ettin bizi bahar bereketi işte bu kızlar farkındamısın hamile haberleri sırayla gelmeye başladı inşallah hepimiz sırayla hamile kalıcaz bu yıl içindeee

Arkadaşlar bugun test günümdü. Değerim 448. veeeeee hamileyim. Darısı hepinizin başına. Allah hepininizn yüzünü güldürsün. Allah herkese nasip etsin tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…