• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

selam listeyi yapan kizlar benim su bilgilerimi eklerseniz sevinirim yarin tedaviye basliyorum dondurulmuslarla olacak, yasim 22, brukselde tedavi oluyorum, 4.denemem rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun optum kocamanca :nazar:

kızlarr benim bi kaç gündür kasıklarımda baskı ve ağrı vardı.dünde yumurtalarım toplanınca daha bi fena oldum.af edersiniz tişimi yaparken bile kasıklarım ağrıoo acaba nedennn:26:

kızlarr benim bi kaç gündür kasıklarımda baskı ve ağrı vardı.dünde yumurtalarım toplanınca daha bi fena oldum.af edersiniz tişimi yaparken bile kasıklarım ağrıoo acaba nedennn:26:

çok normal yumurtaların önce büyüdüğü için baskı oluşturuyordu ağrıyordu
toplandıktan sonra ağrıması da normal,çünkü orada işlem yapıldı ;) kolay mı
geçer bir iki güne merak etme

kızlar yumurtalarım dün toplandı yaa.bugün kaçıncı günüm oluoooo:26:

CNM BU MEMLEKETTE OYLE KONTROL YOK AMA DEVAMLI TAKIPDELER KAN VERIYOR FAKSLIYORSUN PAZARTESI ! GUNUM KAN VERIP ULTRASOA GIRICEM BAKALIM AY ALLAHIM YA NE ZOR BENIM FAZLADA VAKTIM YOK YAS 40 allahim acisa bana

bikaç güne toplanır canım yumurtaların benim de fazla zamanım yok bikaç gün önce 35 yaşıma girdim:2::2::2:ama allahım o kadar büyükki asla ümidimizi kaybetmememiz gerekiyoo

meloni84:verdıgın bılgıler ıcın tsk ederım allah razı olsun.hamıle kalan arkadaslar gozunuz aydın olsun.bızlerede nasıp etsın hayırlısıyla ıns

arkadaşlar şimdi kontrolden geldim çarşamba normalde yumoşlar toplanacaktı doktorum blasta gidelim en küçük yumurtayı bile değerlendirelim dedi ve iki gün daha iğnelere devam çarşamba kontrol dedi.cumaya toplanacakmış. doktorum amerikadaydı ve klinikteki başka bir doktor ilgileniyodu benle iki gündürde çatlamayı önleyici iğne oluyodum ama anlamadım gitti doktorlar arasında bir çelişki var ama ben hayıra yorayım olumlu düşüneyimki sonuç olumlu olsun 2 embriyo transferi konusunda çok ısrar ettim ama yapamam dedi kanunen yasak olduğu için. üstüne bide sen ikiz taşıyamazsın zayıfsın kilo al demezmi? olacağı varsa merak etme tek embriyoylada olur laboratuvarına güvenemeyen merkezler çifter çifter koyuyo ben laboravatuvarıma çok güveniyorum dedi ama bakalım hayırlısı şansın çok yüksek dedi umutlandırdı beni çok ...

arkadaşlar şimdi kontrolden geldim çarşamba normalde yumoşlar toplanacaktı doktorum blasta gidelim en küçük yumurtayı bile değerlendirelim dedi ve iki gün daha iğnelere devam çarşamba kontrol dedi.cumaya toplanacakmış. doktorum amerikadaydı ve klinikteki başka bir doktor ilgileniyodu benle iki gündürde çatlamayı önleyici iğne oluyodum ama anlamadım gitti doktorlar arasında bir çelişki var ama ben hayıra yorayım olumlu düşüneyimki sonuç olumlu olsun 2 embriyo transferi konusunda çok ısrar ettim ama yapamam dedi kanunen yasak olduğu için. üstüne bide sen ikiz taşıyamazsın zayıfsın kilo al demezmi? olacağı varsa merak etme tek embriyoylada olur laboratuvarına güvenemeyen merkezler çifter çifter koyuyo ben laboravatuvarıma çok güveniyorum dedi ama bakalım hayırlısı şansın çok yüksek dedi umutlandırdı beni çok ...

drun haklı olabilir ama biz sanki iki embriyo olunca daha garanti olacak gözüyle bakıyoruz ama verecek olan Rabbim tekide verir umarım tedavin olumlu sonuçlanır :49:

drun haklı olabilir ama biz sanki iki embriyo olunca daha garanti olacak gözüyle bakıyoruz ama verecek olan Rabbim tekide verir umarım tedavin olumlu sonuçlanır :49:

haklısın canım hayırlısıyla olsunda bir tane olsun dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

slm kızlarrrrr.benim bugün yumoşlarım toplandııı.karnımda dünden beri çok baskıı var.bugünde yumoşlar toplanınca daha bi baskı oldu.akıntımda çok azz yok denecek kadarrr
en zor kısmı atlatmışsın bence ağrıların geçer giderrr....ayy ben çok korkuyorum yum.top.işleminden..:)

bence hiçbirşey düşünme vardır bunda bir hayır de geç canımm zaten olacağı varsa teklede oluyor bunu hepimiz biliyoruzz...kaçıncı gününde toplanmış olacak yumoşlarr???

kızlar benim karnım çok şişti ya iğneler bu kadar çabuk kilo aldırır mı yoksa geçici bir şişlik mi
lucrinde 14.günüm gonl-f de 4.günüm....adetiminde 5.günündeyim bir de acaba iğneler kaçıncı gün biter de yuomoşlar toplanırr çççooookkkkkkk sıkıldım artık göbeğimde yer kalmadı yaa..

Son düzenleme:
Back