kızlar yumurta toplama işleminden ne zaman sonra banyo yaptınızzz
tabiki dondurmalısın , eğer dondurulacak kalitede yumurtan olursa
bu fırsatı kaçırma
hem vücuduna fazladan hormon almamıs olmayacaksın,
hemde belki olur ki allah korusun yeniden yumurtan çıkmazsa?
riske atmamıs olacaksın
ertesi gün banyo yaptım hiç bir sakıncası yok
ayrıca da transfere gittiğim gün sabah banyo yapmıstım
amın ınsallah...ınanın okadar ıcten soyluyorum kı...bu guzel duyguyu yasadıktan sonra ıcten olmamak ımkansızzzzmasallahhhhh allah nazarlardan saklasin bu ay ugurlu demekki insallah benimde ilk denememde allah yuzume guler
aslid arkadaşımızdan haberi olan var mı?ya inşallah dediğin gibi güzel haberler alalım inşallah... 14ünde belli olucak nasipse..
tebrik ederim SARE
allah devamını görmeyi nasip etsin hepimize
çilekw arkadaşım seninle aynı merkeze gidiyormuşuz neler yapıldı biraz bahsedermisin??
canım ben doğum kontrol hapı lucrin kullandım regl oldum yarın gidicem merkeze Allahın izniyle iğnelere başlanıca. sen hangi aşamadasın
hemen hemen aynı aşamalarıdayız bendedoğum kontrol hapı ginera ve bemiks C verdiler onları kullanıyorum hapın bitmesine az kaldı 1haftaya kalmaz adet olurum heralde...
sen hap bitince kaç gün sonra adet oldun?birde herkese farklı hap veriyorlar sanırım.sizde sorun neydi?
adetinin kaçıncı günü çağırdılar yarın kaçıncı günü oluyor yani?
ben sitede yeniyim 100 msj olmadan özel msj atamıomuşum ondan cvp yazamadım...burdan konuşalım sakıncası yoksa
inşş cnmmm .
kızlarr sizce kalan yumurtalar dondurmalımıyımmmm:26:sordum ama kimse cvp vermedii
canım ben ilaç bittikten sonra 4. gün regl oldum. yarım adetimin 3. günü.Bende polikistik var. sizde ki sorun ne.
hakkında hayırlısı olsun benim arkadaşım pko dan ilk denemede hamile kaldı darısı başına inş
bizde sorun eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var...
kızlar benim karnım çok şişti ya iğneler bu kadar çabuk kilo aldırır mı yoksa geçici bir şişlik mi
lucrinde 14.günüm gonl-f de 4.günüm....adetiminde 5.günündeyim bir de acaba iğneler kaçıncı gün biter de yuomoşlar toplanırr çççooookkkkkkk sıkıldım artık göbeğimde yer kalmadı yaa..
canım inşallah bu duyguyu bizde tadarızzz.belki merkezde karşılaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?