Arkadaslar su an aglıyorum..... cook sevınclıyım...... oldu bu sefer sonuc POZITIF degerım 125 cıkmısokadar mutluyum kı....... umarım hepınız ama hepınız bu mutlulugu tek tek yasarsınız... okadar ıcten soyluyorum kı........ ooff alahım ya coook mutluyumm
slm kızlarrrrr.benim bugün yumoşlarım toplandııı.karnımda dünden beri çok baskıı var.bugünde yumoşlar toplanınca daha bi baskı oldu.akıntımda çok azz yok denecek kadarrr
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim Allahıma şükür ağrılarım azaldı ama karnımdaki şişkinlik hala aynı.2 haftaya düzelebileceğini söyledi doktor ama hamile kalırsam ağrılar aratabilirmiş(aman kalayımda ağrı çekmeye razıyımAllah hepinizin göbişini doldursun.. Kızlar birde bana 16 gün sonra test tarihi verdiler Türkiyede 12-14 gün arası değişiyor neden öyle dedilerki sizin gibi 14.gün yapsan belli olur dimi?
bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize
KIZLAR MERHABA IGNELERE DEVAMMM YAV BIKDIM MENOPUR AKSAM 4 tane PREGNLY sabah 1. bisey sorcuam pazartesi utrason ve kan tahlilim var peki ne zaman toplaniyor yumurtalar?adetimin 8 ingunu pztsi asalaetlimmmm takma belkide hamilesindir?? liste icin cook tskler cnmmmmm Allahim sesimizi duysunnnn
hayırlı olsun canım umarım bol bol yumurtan olmuştur sağlıklı kaliteli embriyo oluşur bu arada sende eurofertilde tedavi oluyormuşsun hangi eurofertil seninki aynı merkezemi gidiyoruz yoksa
gazieuro fertil cnm.seninki hangisi hangi şehirdeki
gazieuro fertil cnm.seninki hangisi hangi şehirdeki
istanbul benim canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Hamıleyım arkadaşlar çok şükür allah isteyen butun arkadaşlara nasip etsin
Canım Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHamıleyım arkadaşlar çok şükür allah isteyen butun arkadaşlara nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?