- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
iyi geceler arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah bian evvel bebeğine kavuşursun pregnly çatlatma iğnesi canım onu yaptıktan tam 36 saat sonra yumurtalar toplanıyo sen neden sabahları kullanıyosun anlıyamadım ben :44:iyi gecelerr.
AY PARDON DECAPETYL YAV YANLIS YAZDIM SABAHLARI OLUYORUM 1 TANE aksamda monemur 4 tane bakalim ne olacak yahu?sen denedinmi daha once?
bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize
arkadaşlar benimde ayın 23,detransferim olacak bakalım hayırlısı::26:
anladımm canımmmm evet akidecik ben bikaç gün sonra 4.tedavime başlıcam inşallah 3 tane 5.gün embriyomuz var çok şükür dondurulmuşlarla olacak bu seferrr görüşmek üzere
hayirlisi olsun benim daha ilk simdi bengecen pazartesi basladim ignelere bu pazartesi ultrason ve kan var ne zaman toplaniyor yumurtalar bu igeneler ne zaman bitecek?
bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize
sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole
İSİM YAŞ K.Deneme Merkez Şu anki durum
1 Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır Son 1günnn
2 Maybebabe 28 1.deneme 13Mayıs test tarihi
3 Nursin1981 15.05.2011 test tarihi
4 Glcn 16.05.2011 test tarihi
5 Aslid 2.deneme Kent hastanesi 16.05.2011 test tarihi
6 Sare31 2.deneme 19.05.2011 test tarihi
7 Ninya 1.deneme Aret KAMAR 22.05.2011 test tarihi
8 Barbiem 30 1.deneme SuudiArabistan 24.05.2011 test tarihi
9 Tarçın 32 1. deneme Memorial Transferi oldu
10 Apsoroke Transferi oldumu kii:44:
11 Ekim17 36 1. deneme Cuma yumoş toplama
12 Maonyaa 1. deneme. Eurofertil Cumartesi yumoş toplama
13 Boncukkk 29 3.deneme Erdem hastanesi Cuma kontrol
14 Devran26 28 1. deneme Cuma kontrol
15 Kelebek Cuma kontrol
16 Öznur65 28 2.deneme Eurofertil Cumartesi kontrol
17 Carmen 30 1. deneme Lucrin 10.gün:44:
18 Gülay16 Tedaviye başladı
19 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelere başladı
20 Osenay 1.deneme Acıbadem Hastanesi İğnelerde 2.gün
21 Minnik 29 2.deneme 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH :44:
22 Thirdeyes 2.deneme Transferi oldu mu acaba :44:
23 Bebekdls 34 4.deneme Memorial ataşehir Dondurulmuşlarla başlıycak
24 Çilekw Lucrine başladııııı
25 Asaletlim Regl olmayı bekliyor
26 Damra 34 1. deneme Jinemed kalamış Regl bekliyor
27 Dilhusar 30 2.deneme Bahçeci kliniği Regl bekliyor
28 Beysu Regl bekliyor :44:
29 Asgok 28 mayıs sonu başlıycak
30 Behire 30 2.deneme. Dondurulmuşlarla başlıycak
31Uhde Mayıs sonu başlıycak
32 Caziiiii Mayıs sonu başlıycak
Listeyi öbür türlü beceremedim güzeller,DEARMOTHER gelirde el atırsa başım,gözüm üstüne,ama böyle idare etcez şimdilik...
ÖZNURcum ben de ilk denememde coraspin kullanmıştım,2.sinde kullanma dedi doktorum..Bu arada ben de geçen gün sana mesaj yazmıştım...Başına gelenlere cidden üzüldüm tatlım,umarım grip geçmiştir de rahat bi nefes almışsındır...Kendine iyi bak şekercim:)))
Ooooo 3.gözümüz gelmiş,biz de dondurulmuşlarla başlıycak güzellerden bi türlü haber alamıyoduk:44:...Sen güzel haberle geldin,İNŞALLAH sonucu da çok güzel olsun tatlım
İnşallah boncukcum. Evde gün sayıyorum artık bu kısmı sıkıcı oluyor biraz napalım artık katlanıcaz.
canım nasılsın transferin yepıldı demi kaç tane yapıldı hayırlı olur inş....
sonu hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin dikkat et ilk uc gun cok onemli...
boncukkkkk .!.:BARBİEMMM ben de seni merak etmiştim güzelim...Ama geçen gittiğinde doktor su toplamamışsın demişti ...Demek ağrıların ondanmış..Ah canım benim ya ...İNŞALLAH en kısa zamanda geçsin de bebişlerin sıkı sıkı tutunsun canım ...Bugün cuma,dualarımızdasın tatlım,hiç üzme kendiniiii
allah yardımcın olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunur dualarım seninle bol şanşlar canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini sağ salim kucaklarsın bana kalırsa doğru karar vermişsin bendede yoğun derecede su toplanmıştı ama vazgeçmedim biraz ağrılı bile olsa değer...geçip gidiyor hepsi şu an burda okudukça yaşadıklarımı anımsıyorum tekrardan hayırlı olsun
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim Allahıma şükür ağrılarım azaldı ama karnımdaki şişkinlik hala aynı.2 haftaya düzelebileceğini söyledi doktor ama hamile kalırsam ağrılar aratabilirmiş(aman kalayımda ağrı çekmeye razıyımoff cnm ya çok geçmiş olsunn..ağrılar gelip geçici bi kaç gün dişini sık sonrası inşallah iyi olacakk..
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..
slm kızlar bu sıra çok giremiyorum kusura bakmayın cuma kontrole gittim dr baktı yarın tekrar görücem dedi bugünde baktı 17 18mm olmuşlar yarın akşam prenglin vurulcam veeeeeeeee salı günü yumoşlar toplanacakk duruma göre cumayada transfer dediler ama bakalım embriyolar nasıl gelişecek yani bende haberler böyle şimdilik
gözün aydın canımmm toplama işlemi çok rahat hiç korkmana gerek yokk sadece dinlenmen yeterli hayırlı haberlerle dönersin inşallah
benimde ilk denememdi. yumurta toplama işleminden hiç korkma bende çok korkarak gittim ama sonra kendimi neden bu kadar strese sokmuşumki dedim.hiç bişey anlamıyorsun. Transferim bile oldu gerçi bende 2 yumurta vardı ama biri bölünmüş onu tranfer ettiler. artık dua edip beklicez...
umarım iyi sonuçlar alırsın..
saolasın elımden geldıgınce kendımı rahatlatmaya calısıorum.ıns sıze ıyı haberler verırım.sızın tedavınız baslamadı sanırım henuz.yuce rabbım hakkınızda hayırlısını versın.
sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?