mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

AY PARDON DECAPETYL YAV YANLIS YAZDIM SABAHLARI OLUYORUM 1 TANE aksamda monemur 4 tane bakalim ne olacak yahu?sen denedinmi daha once?

bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize

AY PARDON DECAPETYL YAV YANLIS YAZDIM SABAHLARI OLUYORUM 1 TANE aksamda monemur 4 tane bakalim ne olacak yahu?sen denedinmi daha once?

anladımm canımmmm evet akidecik ben bikaç gün sonra 4.tedavime başlıcam inşallah 3 tane 5.gün embriyomuz var çok şükür dondurulmuşlarla olacak bu seferrr görüşmek üzere

gözün aydın canımmm toplama işlemi çok rahat hiç korkmana gerek yokk sadece dinlenmen yeterli hayırlı haberlerle dönersin inşallah

arkadaşlar benimde ayın 23,detransferim olacak bakalım hayırlısı::26:

hayırlısı olsun meryem çok sıkışık olmamanı tavsiye ederim tuvaletin biraz gelince hemen söle canımm ben çok çektim hele son denemem de tam beni bağlamışlardı yatağa ekipte tam kadro hazırdı ben altıma yapacam dedim ve kalktım çok zor olduu ama bida ben de çok sıkışmayı beklemicem akıllandım

anladımm canımmmm evet akidecik ben bikaç gün sonra 4.tedavime başlıcam inşallah 3 tane 5.gün embriyomuz var çok şükür dondurulmuşlarla olacak bu seferrr görüşmek üzere

hayirlisi olsun benim daha ilk simdi bengecen pazartesi basladim ignelere bu pazartesi ultrason ve kan var ne zaman toplaniyor yumurtalar bu igeneler ne zaman bitecek?

hayirlisi olsun benim daha ilk simdi bengecen pazartesi basladim ignelere bu pazartesi ultrason ve kan var ne zaman toplaniyor yumurtalar bu igeneler ne zaman bitecek?

sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole

benimde ilk denememdi. yumurta toplama işleminden hiç korkma bende çok korkarak gittim ama sonra kendimi neden bu kadar strese sokmuşumki dedim.hiç bişey anlamıyorsun. Transferim bile oldu gerçi bende 2 yumurta vardı ama biri bölünmüş onu tranfer ettiler. artık dua edip beklicez...
umarım iyi sonuçlar alırsın..

sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole

yumurtalar toplamadan 36 saat önce son çatlatma iğneni oluyosunn o kadar

24 mayıs test tarihim :)))))))))

yok daha nerde bugun adetimin 3.günü 2.iğneler başladı bi 10güne toplanır yumurtalar heralde.

sonu hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin dikkat et ilk uc gun cok onemli...

allah yardımcın olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunur dualarım seninle bol şanşlar canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim Allahıma şükür ağrılarım azaldı ama karnımdaki şişkinlik hala aynı.2 haftaya düzelebileceğini söyledi doktor ama hamile kalırsam ağrılar aratabilirmiş(aman kalayımda ağrı çekmeye razıyım Allah hepinizin göbişini doldursun.. Kızlar birde bana 16 gün sonra test tarihi verdiler Türkiyede 12-14 gün arası değişiyor neden öyle dedilerki sizin gibi 14.gün yapsan belli olur dimi?

slm kızlar bu sıra çok giremiyorum kusura bakmayın cuma kontrole gittim dr baktı yarın tekrar görücem dedi bugünde baktı 17 18mm olmuşlar yarın akşam prenglin vurulcam veeeeeeeee salı günü yumoşlar toplanacakk duruma göre cumayada transfer dediler ama bakalım embriyolar nasıl gelişecek yani bende haberler böyle şimdilik

hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ...darısı da bana olsunnn:))

gözün aydın canımmm toplama işlemi çok rahat hiç korkmana gerek yokk sadece dinlenmen yeterli hayırlı haberlerle dönersin inşallah

saolasın elımden geldıgınce kendımı rahatlatmaya calısıorum.ıns sıze ıyı haberler verırım.sızın tedavınız baslamadı sanırım henuz.yuce rabbım hakkınızda hayırlısını versın.

malesef elımde degıl anlıyosunuzdur benı zaten ama ıyı gelıo sızınle paylasımlar:126: ınssallah ıyı haberlerınızı alırız bızde sızın

kızlar bugün başka bir topikte ayet-el kürsi okuduklarını gördüm hergün galiba bir kişiye ortak 1000 tane okuyolarmış bende ayet-el kürsi ile ilgili araştırma yaparken 313 tane okuyanın dileği kabul olur muradına erermiş diye bir yazı gördüm ve sizinle paylaşmak istedim ve hemen okumaya başladım Allah' ım dualarımızı kabul eder inşallah.

aminnnn inşallah yok benim tedavime bikaç günüm var dahaaaa

CNM BU MEMLEKETTE OYLE KONTROL YOK AMA DEVAMLI TAKIPDELER KAN VERIYOR FAKSLIYORSUN PAZARTESI ! GUNUM KAN VERIP ULTRASOA GIRICEM BAKALIM AY ALLAHIM YA NE ZOR BENIM FAZLADA VAKTIM YOK YAS 40 allahim acisa bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…