• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

iyi geceler arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah bian evvel bebeğine kavuşursun pregnly çatlatma iğnesi canım onu yaptıktan tam 36 saat sonra yumurtalar toplanıyo sen neden sabahları kullanıyosun anlıyamadım ben :44:iyi gecelerr.

AY PARDON DECAPETYL YAV YANLIS YAZDIM SABAHLARI OLUYORUM 1 TANE aksamda monemur 4 tane bakalim ne olacak yahu?sen denedinmi daha once?

bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize

AY PARDON DECAPETYL YAV YANLIS YAZDIM SABAHLARI OLUYORUM 1 TANE aksamda monemur 4 tane bakalim ne olacak yahu?sen denedinmi daha once?

anladımm canımmmm evet akidecik ben bikaç gün sonra 4.tedavime başlıcam inşallah 3 tane 5.gün embriyomuz var çok şükür dondurulmuşlarla olacak bu seferrr görüşmek üzere:34::34::34:

bugun kontrolum den ıyı sonuclar aldım.ıgnelerımı kestıler gece 11 30 da catlatma ıgnemı olucam ve pazartesı toplama ıslemı yapılcakmıs sabah:18:toplama ıslemınden sonra yapmam gereken yada yapmamam ne var acaba?Allahım yardım etsın bize

gözün aydın canımmm toplama işlemi çok rahat hiç korkmana gerek yokk sadece dinlenmen yeterli hayırlı haberlerle dönersin inşallah

arkadaşlar benimde ayın 23,detransferim olacak bakalım hayırlısı::26:

hayırlısı olsun meryem çok sıkışık olmamanı tavsiye ederim tuvaletin biraz gelince hemen söle canımm ben çok çektim hele son denemem de tam beni bağlamışlardı yatağa ekipte tam kadro hazırdı ben altıma yapacam dedim ve kalktım çok zor olduu ama bida ben de çok sıkışmayı beklemicem akıllandım:27::27::27:

anladımm canımmmm evet akidecik ben bikaç gün sonra 4.tedavime başlıcam inşallah 3 tane 5.gün embriyomuz var çok şükür dondurulmuşlarla olacak bu seferrr görüşmek üzere:34::34::34:

hayirlisi olsun benim daha ilk simdi bengecen pazartesi basladim ignelere bu pazartesi ultrason ve kan var ne zaman toplaniyor yumurtalar bu igeneler ne zaman bitecek?

hayirlisi olsun benim daha ilk simdi bengecen pazartesi basladim ignelere bu pazartesi ultrason ve kan var ne zaman toplaniyor yumurtalar bu igeneler ne zaman bitecek?

sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole

benimde ilk denememdi. yumurta toplama işleminden hiç korkma bende çok korkarak gittim ama sonra kendimi neden bu kadar strese sokmuşumki dedim.hiç bişey anlamıyorsun. Transferim bile oldu gerçi bende 2 yumurta vardı ama biri bölünmüş onu tranfer ettiler. artık dua edip beklicez...
umarım iyi sonuçlar alırsın..

sağol canımm benim hep iğnelere başladıktan 10 gün sonra toplanıyo senin de p.tesi belli olur bence perşembe cuma gibi toplanır yumurtaların bu arada hiç gitmedin mi kontrole

yumurtalar toplamadan 36 saat önce son çatlatma iğneni oluyosunn o kadar

İSİM YAŞ K.Deneme Merkez Şu anki durum
1 Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır Son 1günnn:19::49:
2 Maybebabe 28 1.deneme 13Mayıs test tarihi :49:
3 Nursin1981 15.05.2011 test tarihi :49:
4 Glcn 16.05.2011 test tarihi:49:
5 Aslid 2.deneme Kent hastanesi 16.05.2011 test tarihi :49:
6 Sare31 2.deneme 19.05.2011 test tarihi:49:
7 Ninya 1.deneme Aret KAMAR 22.05.2011 test tarihi :49:
8 Barbiem 30 1.deneme SuudiArabistan 24.05.2011 test tarihi:49:
9 Tarçın 32 1. deneme Memorial Transferi oldu :49:
10 Apsoroke Transferi oldumu kii:44:
11 Ekim17 36 1. deneme Cuma yumoş toplama :62:
12 Maonyaa 1. deneme. Eurofertil Cumartesi yumoş toplama
13 Boncukkk 29 3.deneme Erdem hastanesi Cuma kontrol:19:
14 Devran26 28 1. deneme Cuma kontrol:19:
15 Kelebek Cuma kontrol:19:
16 Öznur65 28 2.deneme Eurofertil Cumartesi kontrol:71:
17 Carmen 30 1. deneme Lucrin 10.gün:44:
18 Gülay16 Tedaviye başladı :71:
19 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelere başladı :71:
20 Osenay 1.deneme Acıbadem Hastanesi İğnelerde 2.gün:71:
21 Minnik 29 2.deneme 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH :44:
22 Thirdeyes 2.deneme Transferi oldu mu acaba :44:
23 Bebekdls 34 4.deneme Memorial ataşehir Dondurulmuşlarla başlıycak
24 Çilekw Lucrine başladııııı:71:
25 Asaletlim Regl olmayı bekliyor
26 Damra 34 1. deneme Jinemed kalamış Regl bekliyor:61:
27 Dilhusar 30 2.deneme Bahçeci kliniği Regl bekliyor :61:
28 Beysu Regl bekliyor :44:
29 Asgok 28 mayıs sonu başlıycak :61:
30 Behire 30 2.deneme. Dondurulmuşlarla başlıycak:61:
31Uhde Mayıs sonu başlıycak :61:
32 Caziiiii Mayıs sonu başlıycak :61:

Listeyi öbür türlü beceremedim güzeller,DEARMOTHER gelirde el atırsa başım,gözüm üstüne,ama böyle idare etcez şimdilik...

ÖZNURcum ben de ilk denememde coraspin kullanmıştım,2.sinde kullanma dedi doktorum..Bu arada ben de geçen gün sana mesaj yazmıştım...Başına gelenlere cidden üzüldüm tatlım,umarım grip geçmiştir de rahat bi nefes almışsındır...Kendine iyi bak şekercim:)))

24 mayıs test tarihim :)))))))))

Ooooo 3.gözümüz gelmiş:70:,biz de dondurulmuşlarla başlıycak güzellerden bi türlü haber alamıyoduk:44:...Sen güzel haberle geldin,İNŞALLAH sonucu da çok güzel olsun tatlım:49:
İnşallah boncukcum. Evde gün sayıyorum artık bu kısmı sıkıcı oluyor biraz napalım artık katlanıcaz.

canım nasılsın transferin yepıldı demi kaç tane yapıldı hayırlı olur inş....

yok daha nerde bugun adetimin 3.günü 2.iğneler başladı bi 10güne toplanır yumurtalar heralde.

sonu hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin dikkat et ilk uc gun cok onemli...

boncukkkkk .!.:
BARBİEMMM ben de seni merak etmiştim güzelim:70:...Ama geçen gittiğinde doktor su toplamamışsın demişti:41:...Demek ağrıların ondanmış..Ah canım benim ya:71:...İNŞALLAH en kısa zamanda geçsin de bebişlerin sıkı sıkı tutunsun canım:49:...Bugün cuma,dualarımızdasın tatlım,hiç üzme kendiniiii:nazar::19:

allah yardımcın olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunur dualarım seninle bol şanşlar canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere :49::49:

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini sağ salim kucaklarsın bana kalırsa doğru karar vermişsin bendede yoğun derecede su toplanmıştı ama vazgeçmedim biraz ağrılı bile olsa değer...geçip gidiyor hepsi şu an burda okudukça yaşadıklarımı anımsıyorum tekrardan hayırlı olsun:nazar:
off cnm ya çok geçmiş olsunn..ağrılar gelip geçici bi kaç gün dişini sık sonrası inşallah iyi olacakk..

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim Allahıma şükür ağrılarım azaldı ama karnımdaki şişkinlik hala aynı.2 haftaya düzelebileceğini söyledi doktor ama hamile kalırsam ağrılar aratabilirmiş(aman kalayımda ağrı çekmeye razıyım ;) Allah hepinizin göbişini doldursun.. Kızlar birde bana 16 gün sonra test tarihi verdiler Türkiyede 12-14 gün arası değişiyor neden öyle dedilerki sizin gibi 14.gün yapsan belli olur dimi?

slm kızlar bu sıra çok giremiyorum kusura bakmayın cuma kontrole gittim dr baktı yarın tekrar görücem dedi bugünde baktı 17 18mm olmuşlar yarın akşam prenglin vurulcam veeeeeeeee salı günü yumoşlar toplanacakk duruma göre cumayada transfer dediler ama bakalım embriyolar nasıl gelişecek yani bende haberler böyle şimdilik

slm kızlar bu sıra çok giremiyorum kusura bakmayın cuma kontrole gittim dr baktı yarın tekrar görücem dedi bugünde baktı 17 18mm olmuşlar yarın akşam prenglin vurulcam veeeeeeeee salı günü yumoşlar toplanacakk duruma göre cumayada transfer dediler ama bakalım embriyolar nasıl gelişecek yani bende haberler böyle şimdilik

hadi bakalım hayırlı olsun o zaman ...darısı da bana olsunnn:))

gözün aydın canımmm toplama işlemi çok rahat hiç korkmana gerek yokk sadece dinlenmen yeterli hayırlı haberlerle dönersin inşallah

saolasın elımden geldıgınce kendımı rahatlatmaya calısıorum.ıns sıze ıyı haberler verırım.sızın tedavınız baslamadı sanırım henuz.yuce rabbım hakkınızda hayırlısını versın.

benimde ilk denememdi. yumurta toplama işleminden hiç korkma bende çok korkarak gittim ama sonra kendimi neden bu kadar strese sokmuşumki dedim.hiç bişey anlamıyorsun. Transferim bile oldu gerçi bende 2 yumurta vardı ama biri bölünmüş onu tranfer ettiler. artık dua edip beklicez...
umarım iyi sonuçlar alırsın..

malesef elımde degıl anlıyosunuzdur benı zaten ama ıyı gelıo sızınle paylasımlar:126: ınssallah ıyı haberlerınızı alırız bızde sızın:34:

kızlar bugün başka bir topikte ayet-el kürsi okuduklarını gördüm hergün galiba bir kişiye ortak 1000 tane okuyolarmış bende ayet-el kürsi ile ilgili araştırma yaparken 313 tane okuyanın dileği kabul olur muradına erermiş diye bir yazı gördüm ve sizinle paylaşmak istedim ve hemen okumaya başladım Allah' ım dualarımızı kabul eder inşallah.

saolasın elımden geldıgınce kendımı rahatlatmaya calısıorum.ıns sıze ıyı haberler verırım.sızın tedavınız baslamadı sanırım henuz.yuce rabbım hakkınızda hayırlısını versın.

aminnnn inşallah yok benim tedavime bikaç günüm var dahaaaa

CNM BU MEMLEKETTE OYLE KONTROL YOK AMA DEVAMLI TAKIPDELER KAN VERIYOR FAKSLIYORSUN PAZARTESI ! GUNUM KAN VERIP ULTRASOA GIRICEM BAKALIM AY ALLAHIM YA NE ZOR BENIM FAZLADA VAKTIM YOK YAS 40 allahim acisa bana

Back