• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

haziran-temmuz konusunda ki tabloyu bu şekilde düzenlemiştim duamız ve ışıldayan boncuklarımız eminim sizede çok yakışacak uğur getirsin hamile haberiyle dolsun sayfanız bizde arkanızdan gelelim inşallah.Amin

haziran-temmuz konusunda ki tabloyu bu şekilde düzenlemiştim duamız ve ışıldayan boncuklarımız eminim sizede çok yakışacak uğur getirsin hamile haberiyle dolsun sayfanız bizde arkanızdan gelelim inşallah.Amin

insallah hersey umut ettigimiz gibi olur sende aramiza katilirsin burdaki herkez hep hamile olur dualarim hepimiz icin....

kızlarr bende varım haziranda ilk inşallah son denememi yaptıracağım bakalım dua edin ne olur benim yaşım 37 sınırdayım yani sanırım mayayı tercih edeceğim bilgisi olan varsa yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar ne zamandır uğramıyorum çok yoğunum ev taşıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizin heyacanınıza ortak oluyorum irem arkadaşımızın test tarihine iki gün kaldı valla çokmerak ediyorum inşallah poziitif sonucu alacak hemşerim.hepimizde ardından geliriz.tubişim de gelmiş topiğimize tekrardan hoşgelmişş..

ıyı dıleklerınız ıcın tsk ler.rabbim hepımzın yuzunu guldrusun ıns.bugun kontrole gıttım yumurtalar 2 si 13,1 i 11,1 i 10 yani 4 tane buyuk dedıler:)sızce nasıl?ıgnemı 150 den 225 e cıkardılar.cumartesı tekrar kontrol buyuk ıhtımal carsamba dedıler toplama ıcın.hayırlısı herkes ıcın.

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlı olsun canım. benim yumurtalar adetimin başlangıcından itibaren 13. gün toplandı. toplandıktan sonrada 5 gün bekledik transfer için. bu arada narkozdan sonra öyle bulantı falan olmadı bende. lakin toplamadan 2 gün sonra(muhtemelen narkoz etkisi tamamen geçti) acayip bir kasık ağrım oldu. iki büklüm gezdim hep, neyseki 1 gün sürdü ve geçti. ama herkeste farklı sonuçlar olabiliyor. birde bende toplamadan sonra bağırsak problemleri başladı. hiçbirzaman kabızlık problemim olmamıştı, lakin şu sıralar çok kötü durumdayım :1:

1.5 ay önce laparoskopik salpenjektomi olduğum için bağırsak sıkıntısınıda kasık ağrısını da iyi bilirim hele narkozun etkisiyle sırtıma vuram ağrıları hala unutmuş değilim ilk 4-5gün iki büklümdüm ben onlara razıyım ya bulantı olmasında:)) ben o kabızlığı kayısı yiyp üzerine su içmekle hallettim bi de bol bol çkolata,salatalık tavsiye ederim..

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 1 gün:49::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi:49::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:49::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:49::nazar:
5|PULPY | 27 |1.Deneme | |16.05.2011 test tarihi :49::nazar:
6|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:49::nazar:
7| Ninya | | 1.deneme |Aret KAMAR | 22.05.2011 test tarihi:49::nazar:
8|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |25.05.2011 test tarihi:49::nazar:
9|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial |21.05.2011 test tarihi :49::nazar:
10|asporoke | | | | transferi oldumu ki :49::nazar:
11|Ekim17 |36 |1. deneme| |Cuma yumoş toplama
12|Maonyaa | |1. deneme.|Eurofertil |cumartesi yumoş toplama
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Cuma kontrol
14|Devran26 |28 |1. deneme | |Cuma kontrol
15|Kelebek||| |Cuma kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Cumartesi kontrol
17|Carmen |30 |1. deneme | |Lucrin 10.gün
18|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
19 |Akideciknane| 40| 1.deneme|| Brükselde İğnelere başladı
20 |Osenay| |1.deneme|Acıbadem Hastanesi| İğnelerde 2.gün
21 |Minnik| 29| 2.deneme|| 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
22 |Thirdeyes|| 2.deneme|| Transferi oldu mu acaba
23| Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
24 |Çilekw||||Lucrine başladııııı
25 |Asaletlim|||| Regl olmayı bekliyor
26 |Damra| 34 |1. deneme| Jinemed kalamış |Regl bekliyor
27 | Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği| Regl bekliyor
28 |Beysu|||| Regl bekliyor
29|Asgok| 28||| mayıs sonu başlıycak
30|Behire| 30 |2.deneme|| Dondurulmuşlarla başlıycak
31|Uhde|||| Mayıs sonu başlıycak
32| Caziiiii|||| Mayıs sonu başlıycak
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

canım liste güzel olmuş eline sağlık. eksik olan bilgilerimi yazayım dedim. 27 yaşındayım , 1. denemem , smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum. lucrin 9. gün.inşallah Allahın izniyle hepimizin isminin karşısında hamişşşşşşşşş yazar :49::49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar transferim yapıldı ama bende su toplanmış çok ağrım var doktor istersen erteleyelim dedi istemedim bir sürü ağrı çektim zaten bebek için biraz daha çekerim dedim , yarın ayrıntılı yazarım inş.bana dua edin kızlar...

Kızlar transferim yapıldı ama bende su toplanmış çok ağrım var doktor istersen erteleyelim dedi istemedim bir sürü ağrı çektim zaten bebek için biraz daha çekerim dedim , yarın ayrıntılı yazarım inş.bana dua edin kızlar...

sonu hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin dikkat et ilk uc gun cok onemli...

Hayırlı cumalar tüm mayıs güzelleri ve sayfamızı renklendiren diğer ayların güzelleri:70::9:
Hepinizi kocaman öpüyorum efenimmmm:71:

ÖZNURcum geçer İNŞALLAH tabi ,:19:sen elinden geleni yapıyorsun daha ne olsun.:46:.Bu arada tanıdık bi yer bulmanız süper olmuş:21:..Yoksa cidden ilaçlar çok fazla tutucaktı,neyse ki biraz rahaltamışsınızdır:66:..Sen nerede kalıyosun peki,kociş yumoş toplama işlemine mi gelcek sadece tatlım:70:

kızlarrrr....
bugün başlıyorummm pregline akşam 17.30 ilk iğnem olucak allahın izniyle heycanlı bir okadarda korkuyorum allahım inşallah herşey yolunda gider ve melekerim sımsıkı tutunur :19::19::19::19::19:

MİNNİKcim hadi tedavin hayırlı olsun bakalım:71:,nerenden vuruluyosun iğneni,kendin mi vuruyosun yoksa birine mi yaptırıyosun güzelim:70:

kızlar merhaba benim doğum kontrol hapım bitti ama lucrine devam. doğum kontrol hapından ne kadar sonra regl olurum.doktorum dediki regl 1. günü ara dedi iğnelere başlıycakmışız.

ÇİLEKcim benim doğum kontrol haplarım bittiğinde 5gün sonra regl oldum:42:..Kimisi 3,kimisi 5gün de oluyo tatlım,merak etme gelir senin kırmısılarda 3-5güne:21:..Lucrine diğer iğneye başladığında da devam ediceksin zaten,tedavi sonuna kadar 2iğne yani.:34:.Hadi bakalım gelsin kırmısılar:70:

offf sonunda hastalandım cmt. kontrole gidecem bi terslik olmazsa lucrini azaltıp gonal-f ye başlatacaklarr...acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır kızlar:???
bu arada hepinizi öpüyorummm kocamanındann...

CARMENcim oooooooh senin kadar ben de rahatladım,sen regl olunca yahuuu:66:,ne sıkıntı yapmışız kardeşim:1:İNŞALLAH hayırlısıyla yarın tam olarak tedavine başlarsın:70:...Tatlım bu gonal f tarzı iğneleri 8-9gün oluyoruz ondan sonra yumurta gelişimine göre belki 1-2gün daha devam edilir,sonra çatlatma iğnesi verilir,vurulduktan 36saat sonra da yumoşlar ehil ellere teslim edilirrrr:71:Yani iğneler başladıktan 12-13gün sonra yumoş toplanıyo güselim:34:

arkadaslar benim adetim 6 gundur gecikiyor gecen ayda bir iki gun gecikmisti sonra geldi benim normalde adetim 28 gunde gelirdi ama su iki aydir gecikiyor napayim simdi test yapmaktan korkuyorum biraz daha bekleyecegim sonra test yapacam dua edin insallah gebeyimdir :18:

ASALETLİM geçen 2ayda benim ki öyle oldu canım:44:...Ama insan böyle geciktiğinde acaba mıı demeden edemiyor:40:,o yüzden bi test yapsanda hepimizin içi rahat etse,ayrıca da test yapmaktan niye korkuyosun canım ya,hem yapınca için rahatlar,zaten yoksa bile hemen tedaviye başlıycaksın güzelimmm:70:

geldim geldim canlarım düzenlemezmiyim hiç.hemen el atıyorum ama biraz sürebilir:)

Hayy ellerine sağlık yahuu:71:,ben beceremedim bi türlü canım yaaa:1:,ama bak sen yapınca yine olmuş pırıl pırıl,:46:Sağolasın DEARMOTHERcığımmmmm:70:

benimde cuma yumoşlar toplanıyor,beraber sayacağımız kişi sayısı arttı:)

EKİMcim süpermişşş:46: Hadi bakalım demek bugün yumoşlar toplanıyo,hakkında kayırlısı olsun canım,1.kaliteli yumoşların toplansın İNŞALLAH:70::nazar:

kızlarr bende varım haziranda ilk inşallah son denememi yaptıracağım bakalım dua edin ne olur benim yaşım 37 sınırdayım yani sanırım mayayı tercih edeceğim bilgisi olan varsa yardım edin
MYLADY haziranda İNŞALLAH güzel sonuçlar alırsınız:49:,dediğiniz merkez hakkında pek bilgim yok ama bebişe giden yolda vesileniz olur İNŞALLAH:71:

mrb kızlar ne zamandır uğramıyorum çok yoğunum ev taşıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizin heyacanınıza ortak oluyorum irem arkadaşımızın test tarihine iki gün kaldı valla çokmerak ediyorum inşallah poziitif sonucu alacak hemşerim.hepimizde ardından geliriz.tubişim de gelmiş topiğimize tekrardan hoşgelmişş..

MİNNASUyumuz haziran güzelimiz gelmiş:70:Canım ya bu ay deneme yapaydın bu yoğunlukta nasıl tutuncaktı miniğin,her şerde bi hayır var işte.:9:..Kistin yavaş yavaş geçiyodur İNŞALLAH:42:...İşlerinde kolaylıklar güzelim:70:

ıyı dıleklerınız ıcın tsk ler.rabbim hepımzın yuzunu guldrusun ıns.bugun kontrole gıttım yumurtalar 2 si 13,1 i 11,1 i 10 yani 4 tane buyuk dedıler:)sızce nasıl?ıgnemı 150 den 225 e cıkardılar.cumartesı tekrar kontrol buyuk ıhtımal carsamba dedıler toplama ıcın.hayırlısı herkes ıcın.

Canım yumurtaların boyut hesabını bilemiyorum ben,ama biraz daha büyümelerini hızlandırmak için ilacın dozunu yükseltmişler sanırım:61:..Hadi bakalım hayırlısı olsunnn,çarşamba yumoşlar iyice büyümüş olsun:71:

BARBİEMMM ben de seni merak etmiştim güzelim:70:...Ama geçen gittiğinde doktor su toplamamışsın demişti:41:...Demek ağrıların ondanmış..Ah canım benim ya:71:...İNŞALLAH en kısa zamanda geçsin de bebişlerin sıkı sıkı tutunsun canım:49:...Bugün cuma,dualarımızdasın tatlım,hiç üzme kendiniiii:nazar::19:

allah yardımcın olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunur dualarım seninle bol şanşlar canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere :49::49:

boncukkkkk
Hayırlı cumalar tüm mayıs güzelleri ve sayfamızı renklendiren diğer ayların güzelleri
1hug.gif
girlhahawq2.gif

Hepinizi kocaman öpüyorum efenimmmm​

BONCUKcum sanada hayırlı cumalar:3:
ben göbişten vuruluyorum menopur ve preglinle başladık bugün 2. gün.Senin bugün konrtolün var:46:galiba hadi hayırlısı cnm :49::49:

Son düzenleme:
maybebabe bugün test günü listede öyle yazıyooo :21::21:
hadi bir mayıs annemiz daha olsun :nazar:sayfamızda inşallah :49::49:

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |bugün test günü :65: :49::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |bugün test günü:65::49::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:49::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:49::nazar:
5|PULPY | 27 |1.Deneme | |16.05.2011 test tarihi :49::nazar:
6|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:49::nazar:
7| Ninya | | 1.deneme |Aret KAMAR | 22.05.2011 test tarihi:49::nazar:
8|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |25.05.2011 test tarihi:49::nazar:
9|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial |21.05.2011 test tarihi :49::nazar:
10|barbiem | | | |24.05.2011 test günü:49::nazar:
11|asporoke | | | | transferi oldumu ki :49::nazar:
12|Ekim17 |36 |1. deneme| |bugün yumoş toplanacak:49::nazar:
13|Maonyaa | |1. deneme.|Eurofertil |cumartesi yumoş toplama:nazar:
14|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Cuma kontrol:66:
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Cuma kontrol:66:
16|Kelebek||| |Cuma kontrol:66:
17|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Cumartesi kontrol:66:
18|Carmen |30 |1. deneme | |Lucrin 10.gün:66:
19|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı:66:
20|Akideciknane| 40| 1.deneme|| Brükselde İğnelere başladı :66:
21 |Osenay| |1.deneme|Acıbadem Hastanesi| İğnelerde 2.gün:66:
22 |Minnik| 29| 2.deneme|| İğnede 2.günü :66:
23 |Thirdeyes|| 2.deneme|| Transferi oldu mu acaba:42:
24| Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak:66:
25|Çilekw |27 |1.Deneme|smyrna tüp bebek|Lucrine başladı:66:
26 |Asaletlim|||| Regl olmayı bekliyor:82:
27 |Damra| 34 |1. deneme| Jinemed kalamış |Regl bekliyor:82:
28 | Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği| Regl bekliyor:82:
29 |Beysu|||| Regl bekliyor:82:
30|Asgok| 28||| mayıs sonu başlıycak:66:
31|Behire| 30 |2.deneme|| Dondurulmuşlarla başlıycak:62:
32|Uhde|||| Mayıs sonu başlıycak:66:
33| Caziiiii|||| Mayıs sonu başlıycak:66:
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Son düzenleme:
boncukcuğum ve tüm kader dostlarım büyük bir keyifle düzenlerim ben tabloyu sizden ricam bunun için bana mesaj atmanız arada kaçırabilirim burada yazılanları.

boncukcum sana tarif edeyim cnm belki bir daha denemek istersin düzenlemek için.

|||||| düzenlemeyi bu çizgiler arasında yapman lazım canım kutucuklar oluşuyor çünkü bunlardan birini silersen yada farklı yere yazarsan düzenlemeyi tablo karışıyor.bir dene yapamazsan ve düzeltme gerekirse bana yaz seve seve yaparım.

ÖZNURcum geçer İNŞALLAH tabi ,:19:sen elinden geleni yapıyorsun daha ne olsun.:46:.Bu arada tanıdık bi yer bulmanız süper olmuş:21:..Yoksa cidden ilaçlar çok fazla tutucaktı,neyse ki biraz rahaltamışsınızdır:66:..Sen nerede kalıyosun peki,kociş yumoş toplama işlemine mi gelcek sadece tatlım:70:

annemlerde kalıyorum canım hemde senin hastanenin tam karşısında oturuyolar. annecim bana bakıyo sağolsun eşim sadece yumoş toplamaya gelicek izin alabilirse transferdede burda olucak geçenkindede öyle olmuştu zaten istanbullu olduğum için sıkıntı çekmiyorum sen nerden gelip gidiyosun erdeme.

boncukcum sende haklisin ama korkmamin sebebi sonucun kotu cikmasi ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hic bisey hissetmiyorum pazartesine kadar daha beklerim ozamana kadar gelmezsse test yapacam...

Back