Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar, Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberleri veririler. Benim transferim oldu. Buğün 3 günüm test tarihim 20 mayıs tek embriyo(5 gün) konuldu. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizi güldürür inşallah.
Kızlar transferim yapıldı ama bende su toplanmış çok ağrım var doktor istersen erteleyelim dedi istemedim bir sürü ağrı çektim zaten bebek için biraz daha çekerim dedim , yarın ayrıntılı yazarım inş.bana dua edin kızlar...
cnm tedavin hayırlı olsunn benimde ilk denemem lucrinde 11.günüm bugun ..yarın adetim 3.günü olduğu için kontrole gidecğim ve gonal-f başlayacakk..1-2gün arayla transferimiz yapılır heralde..sizin sıkıntınız neydi,uzun protokol yapılıyor sanırım sanada..canım liste güzel olmuş eline sağlık. eksik olan bilgilerimi yazayım dedim. 27 yaşındayım , 1. denemem , smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum. lucrin 9. gün.inşallah Allahın izniyle hepimizin isminin karşısında hamişşşşşşşşş yazar
Kızlar transferim yapıldı ama bende su toplanmış çok ağrım var doktor istersen erteleyelim dedi istemedim bir sürü ağrı çektim zaten bebek için biraz daha çekerim dedim , yarın ayrıntılı yazarım inş.bana dua edin kızlar...
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..Merhaba arkadaşlar, Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberleri veririler. Benim transferim oldu. Buğün 3 günüm test tarihim 20 mayıs tek embriyo(5 gün) konuldu. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizi güldürür inşallah.
BONCUKcum sanada hayırlı cumalar
ben göbişten vuruluyorum menopur ve preglinle başladık bugün 2. gün.Senin bugün konrtolün vargaliba hadi hayırlısı cnm
[/INDENT]
boncukcuğum ve tüm kader dostlarım büyük bir keyifle düzenlerim ben tabloyu sizden ricam bunun için bana mesaj atmanız arada kaçırabilirim burada yazılanları.
boncukcum sana tarif edeyim cnm belki bir daha denemek istersin düzenlemek için.
|||||| düzenlemeyi bu çizgiler arasında yapman lazım canım kutucuklar oluşuyor çünkü bunlardan birini silersen yada farklı yere yazarsan düzenlemeyi tablo karışıyor.bir dene yapamazsan ve düzeltme gerekirse bana yaz seve seve yaparım.
Aaa süpermiş tatlış,ben kayışdağında oturuyorum,sabah otobüse biniyorum 40dk sonra erdemde oluyorumTransferden sonra dönüş var mı annende kalmaya devam mı yoksa...Bu arada nerden geldiydin sen bakiiiimmmArkadaşına da çok sevindim canım,RABBİM tüm bebiş hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün İNŞALLAH
boncukcum sende haklisin ama korkmamin sebebi sonucun kotu cikmasi ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hic bisey hissetmiyorum pazartesine kadar daha beklerim ozamana kadar gelmezsse test yapacam...
ASALETLİM İNŞALLAH hamişsindir ,adetin ondan gecikmiştir...Gerçi tedavi sürecine gireceğimiz zaman biraz da stres yaptığımızdan gecikiyo herhalde bu kırmısılar..Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım,bekleyelim bakalım pazartesiyii
Merhaba arkadaşlar, Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberleri veririler. Benim transferim oldu. Buğün 3 günüm test tarihim 20 mayıs tek embriyo(5 gün) konuldu. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizi güldürür inşallah.
Ooooo 3.gözümüz gelmiş,biz de dondurulmuşlarla başlıycak güzellerden bi türlü haber alamıyoduk:44:...Sen güzel haberle geldin,İNŞALLAH sonucu da çok güzel olsun tatlım
CARMENcim ben de çok merak ediyorum arkadaşları,özellikle de İREMi,idrar testi de negatif çıkmıştı acaba sonucu negatif oldu da ,o yüzden mi gelmedi diye merak içersindeyim..RABBİM İNŞALLAH yüzünü güldürsün arkadaşımızınkızlar nolur hadi gelin de iyi haberleri verinnn.İREM nete girmedikçe korkutuyorsun benii...bi yandan da vakit bulamamıştır diyorumm..
BONCUKCUMMM ÇOK ŞÜKÜR GEÇMİŞ OLSUNN BEYBİİİ
Bu arada teşekkür ederim efenim..Ver bakiiim bi yanakkkk
kızlar nolur hadi gelin de iyi haberleri verinnn.İREM nete girmedikçe korkutuyorsun benii...bi yandan da vakit bulamamıştır diyorumm..
BONCUKCUMMM ÇOK ŞÜKÜR GEÇMİŞ OLSUNN BEYBİİİ
canım malesef tahminlerin doğru.. 5. tedavimdede ilk dördü gibi test gününe 2 gün kala adet oldum
kırıldım yıkıldım üzüldüm umutlarım kırıldı en çok da yoruldum ağladım sızladım
ama eşim sağolsun onun destekleri ile atlattım yani çoğu gitti azı kaldı yarın da kardeşim geliyo kasımdan beri görmüyorum gizoşumm bana ii gelecek gezicem gezicem tüp bebek diye para biriktiricem derken hiç bişey almıyoruz ya kendimize gidicem alışveriş yapıcam dibine vurucam rahatlıycam
kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum umarım kimse benim aldığım sonucu almaz hepimiz sevinçle devam ederiz yollarımıza ..takipçinizim duacınızım aklım ve yüreğim sizde öpüyorum hepinizi
canım malesef tahminlerin doğru.. 5. tedavimdede ilk dördü gibi test gününe 2 gün kala adet oldum
ama eşim sağolsun onun destekleri ile atlattım yani çoğu gitti azı kaldı yarın da kardeşim geliyo kasımdan beri görmüyorum gizoşumm bana ii gelecek gezicem gezicem tüp bebek diye para biriktiricem derken hiç bişey almıyoruz ya kendimize gidicem alışveriş yapıcam dibine vurucam rahatlıycam
kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum umarım kimse benim aldığım sonucu almaz hepimiz sevinçle devam ederiz yollarımıza ..takipçinizim duacınızım aklım ve yüreğim sizde öpüyorum hepinizi
cnm tedavin hayırlı olsunn benimde ilk denemem lucrinde 11.günüm bugun ..yarın adetim 3.günü olduğu için kontrole gidecğim ve gonal-f başlayacakk..1-2gün arayla transferimiz yapılır heralde..sizin sıkıntınız neydi,uzun protokol yapılıyor sanırım sanada..
canım bende polikistik var bu nedenle uzun protokol sanırım. senin problemin neydi.inşallah güzel haberler alırız. Allahım yüzümüzü güldürsün.
KIZLAR MERHABA IGNELERE DEVAMMM YAV BIKDIM MENOPUR AKSAM 4 tane PREGNLY sabah 1. bisey sorcuam pazartesi utrason ve kan tahlilim var peki ne zaman toplaniyor yumurtalar?adetimin 8 ingunu pztsi asalaetlimmmm takma belkide hamilesindir?? liste icin cook tskler cnmmmmm Allahim sesimizi duysunnnn
cnm tedavin hayırlı olsunn benimde ilk denemem lucrinde 11.günüm bugun ..yarın adetim 3.günü olduğu için kontrole gidecğim ve gonal-f başlayacakk..1-2gün arayla transferimiz yapılır heralde..sizin sıkıntınız neydi,uzun protokol yapılıyor sanırım sanada..
canım bende polikistik var bu nedenle uzun protokol sanırım. senin problemin neydi.inşallah güzel haberler alırız. Allahım yüzümüzü güldürsün.
benimde tüpümün biri alındı 1.5 ay önce eşimdede morfoloji ve hafif hareket sorunu var yani bizde anlayacağın yok yok:))
kızlar kontrolden geldim biraz önce yumoşlarım 14 - 15 mm olmuş pazartesi kontrol muhtemel çarşambada yumoşlar toplanacak. hadi bakalım hayırlısı.
ayy hadi bakalım iyi büyütmüşsün ne güzel darısı bize:))
Sağol canım seninde hayırlı olsun pulpy seninde bişey kalmamış sonuca. pazar gününe geliyor test pazartesiye mi kalıcak? inşallah pozitifi görürüsün canım.merhaba,hayırlı olsun transferin
benim de test tarihim 16 mayıs
son üçç günnnnnn
kızlar doktordan geldim şimdi lucrini yarıya düşürüp gonal-f ye de başlıyorum akşam 187.5 vurul dedi neye göre karar veriyorlar..bugun çok kalabalıktı hiç soru soramadım bi sıkıntı var mı nasıl gidiyor falan diyee salı kontrole çağırdılar...bide yan etkisi oluyor mu bende lucrin başağrısı ve kasık ağrısı yapmıştı ilk günler...[/QUOTE
Senin yumurta rezervine göre ölçü veriyolar geçen sefer bana 275 vermişti mesela ama sonra gözükenden fazla yumrtam olduğu ortaya çıktı ve transfer sonrası ohss olmuştum.
Sağol canım seninde hayırlı olsun pulpy seninde bişey kalmamış sonuca. pazar gününe geliyor test pazartesiye mi kalıcak? inşallah pozitifi görürüsün canım.
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..
kızlar doktordan geldim şimdi lucrini yarıya düşürüp gonal-f ye de başlıyorum akşam 187.5 vurul dedi neye göre karar veriyorlar..bugun çok kalabalıktı hiç soru soramadım bi sıkıntı var mı nasıl gidiyor falan diyee salı kontrole çağırdılar...bide yan etkisi oluyor mu bende lucrin başağrısı ve kasık ağrısı yapmıştı ilk günler...[/QUOTE
Senin yumurta rezervine göre ölçü veriyolar geçen sefer bana 275 vermişti mesela ama sonra gözükenden fazla yumrtam olduğu ortaya çıktı ve transfer sonrası ohss olmuştum.
nedesek anlamı olmaz çünkü ne histeğini biliyorum ama rabim inşallah isteediğin birgün olur iyi olduğunuda diyosun sen kendine iyi bak arkadaşım :canım malesef tahminlerin doğru.. 5. tedavimdede ilk dördü gibi test gününe 2 gün kala adet oldum
benimde tüpümün biri alındı 1.5 ay önce eşimdede morfoloji ve hafif hareket sorunu var yani bizde anlayacağın yok yok:))
ayy hadi bakalım iyi büyütmüşsün ne güzel darısı bize:))
sağol canım darısı başınıza inşallah kocaman kocaman yumoşlar sağlıklı sağlıklı embriyolar.