mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Merhaba arkadaşlar, Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberleri veririler. Benim transferim oldu. Buğün 3 günüm test tarihim 20 mayıs tek embriyo(5 gün) konuldu. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizi güldürür inşallah.

merhaba,hayırlı olsun transferin
benim de test tarihim 16 mayıs
son üçç günnnnnn

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini sağ salim kucaklarsın bana kalırsa doğru karar vermişsin bendede yoğun derecede su toplanmıştı ama vazgeçmedim biraz ağrılı bile olsa değer...geçip gidiyor hepsi şu an burda okudukça yaşadıklarımı anımsıyorum tekrardan hayırlı olsun

cnm tedavin hayırlı olsunn benimde ilk denemem lucrinde 11.günüm bugun ..yarın adetim 3.günü olduğu için kontrole gidecğim ve gonal-f başlayacakk..1-2gün arayla transferimiz yapılır heralde..sizin sıkıntınız neydi,uzun protokol yapılıyor sanırım sanada..

off cnm ya çok geçmiş olsunn..ağrılar gelip geçici bi kaç gün dişini sık sonrası inşallah iyi olacakk..

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..

kızlar nolur hadi gelin de iyi haberleri verinnn.İREM nete girmedikçe korkutuyorsun benii...bi yandan da vakit bulamamıştır diyorumm..

BONCUKCUMMM ÇOK ŞÜKÜR GEÇMİŞ OLSUNN BEYBİİİ

kızlar bugün çok güzel bir haber aldım yakın bir arkadaşım 4 yıllık evli bebişleri olmuyodu 1 aşılama 1 tüp deneme yapmışlardı erdemde negatif 5 aydırda umudu kesmiş bekliyolardı bu ay parayı tamamlayıp yeniden yapacaklardı adet olmayı beklerken 3 gün önce hamile oldupunu öğrenmiş doğal yollardan hemde düşünsenize. kendim gebe kalmış kadar sevindim. Allah'a şükür gücümüz var uğraşıyoruz biz birde ekonomik durumu olmayanlar ne yapsın. elini kafama sürdüm bolca hepimiz için dua istedim Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeler versin. amin amin amin...

BONCUKcum sanada hayırlı cumalar
ben göbişten vuruluyorum menopur ve preglinle başladık bugün 2. gün.Senin bugün konrtolün vargaliba hadi hayırlısı cnm

[/INDENT]

MİNİCİĞİM sağolasın tatlım,evet bugün kontrol vardı,son iğnemi akşam oldum yarın gece de çatlatma iğnemi vurdurcam,pazartesi İNŞALLAH yumoş toplama işlemi varSen de artık başladığına göre ,senin tedavinde hayırlı olsun güzelim

Canım DEARMOTHERcım alıntı yapıp sadece tarihleri düzenleyeceğim zaman bi sorun olmuyo ama başka arkadaşları eklemek gerektiğinde karışıveriyo liste..Tarihleri ben yazarım İNŞALLAH,başka arkadaşlar gelirse de sana özel mesaj atarım,bi elini deydiriverirsin...Çoook teşekkür ederiz tekrardan,eline,yüreğine sağlık canımmm

kızlar nolur hadi gelin de iyi haberleri verinnn.İREM nete girmedikçe korkutuyorsun benii...bi yandan da vakit bulamamıştır diyorumm..

BONCUKCUMMM ÇOK ŞÜKÜR GEÇMİŞ OLSUNN BEYBİİİ

canım malesef tahminlerin doğru.. 5. tedavimdede ilk dördü gibi test gününe 2 gün kala adet oldum
kırıldım yıkıldım üzüldüm umutlarım kırıldı en çok da yoruldum ağladım sızladım
ama eşim sağolsun onun destekleri ile atlattım yani çoğu gitti azı kaldı yarın da kardeşim geliyo kasımdan beri görmüyorum gizoşumm bana ii gelecek gezicem gezicem tüp bebek diye para biriktiricem derken hiç bişey almıyoruz ya kendimize gidicem alışveriş yapıcam dibine vurucam rahatlıycam
kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum umarım kimse benim aldığım sonucu almaz hepimiz sevinçle devam ederiz yollarımıza ..takipçinizim duacınızım aklım ve yüreğim sizde öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm
insan bazı şeyleri başına gelmeyince bilemiyor
ve bu durumu yaşayıca istiyor ki bütün anne olmaya hasret insanlar biran önce mutlu haberi alsın
kısmet ama bazı şeyler ve bazı durumların tesellesi yok
test gününe 2 gün kala adet mi oldun? ben kullandığımız ilaçlar kanamayı önlüyor sanıyordum
yani adet günü gelse de bebiş varsa da yoksa da ialçları bırakmadan adet olunmuyor sanıyordum?

ne diyebilirim ki...inanki şu an çok üzgünümm ne kadar seni tanımasamda yüreğim sızlıyorr inan buna...ama biliyorum ki vakti geldiğinde gelecek 4-5 kere deneyip olmayıp sonra kendiliğinden bile hamile kalanları biliyoruz...bizler bıkmadan usanmadan deneyeceğiz başka şansımız yok...
bencede çık yarın alışverişe dolabını yenilee,sevdiğin yerlere gitt..
sonra yeni bir deneme için kendini hazırla....öptümm canım benim arada gel dertleşirizz oldu mu???

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA IGNELERE DEVAMMM YAV BIKDIM MENOPUR AKSAM 4 tane PREGNLY sabah 1. bisey sorcuam pazartesi utrason ve kan tahlilim var peki ne zaman toplaniyor yumurtalar?adetimin 8 ingunu pztsi asalaetlimmmm takma belkide hamilesindir?? liste icin cook tskler cnmmmmm Allahim sesimizi duysunnnn

iyi geceler arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah bian evvel bebeğine kavuşursun pregnly çatlatma iğnesi canım onu yaptıktan tam 36 saat sonra yumurtalar toplanıyo sen neden sabahları kullanıyosun anlıyamadım ben :44:iyi gecelerr.

kızlar kontrolden geldim biraz önce yumoşlarım 14 - 15 mm olmuş pazartesi kontrol muhtemel çarşambada yumoşlar toplanacak. hadi bakalım hayırlısı.

kızlar doktordan geldim şimdi lucrini yarıya düşürüp gonal-f ye de başlıyorum akşam 187.5 vurul dedi neye göre karar veriyorlar..bugun çok kalabalıktı hiç soru soramadım bi sıkıntı var mı nasıl gidiyor falan diyee salı kontrole çağırdılar...bide yan etkisi oluyor mu bende lucrin başağrısı ve kasık ağrısı yapmıştı ilk günler...

merhaba,hayırlı olsun transferin
benim de test tarihim 16 mayıs
son üçç günnnnnn
Sağol canım seninde hayırlı olsun pulpy seninde bişey kalmamış sonuca. pazar gününe geliyor test pazartesiye mi kalıcak? inşallah pozitifi görürüsün canım.

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn..5.gün olmasıda baya iyi olmuş bu arada..[/QUOTE]

Ooooo 3.gözümüz gelmiş,biz de dondurulmuşlarla başlıycak güzellerden bi türlü haber alamıyoduk:44:...Sen güzel haberle geldin,İNŞALLAH sonucu da çok güzel olsun tatlım
İnşallah boncukcum. Evde gün sayıyorum artık bu kısmı sıkıcı oluyor biraz napalım artık katlanıcaz.

Ooooo 3.gözümüz gelmiş,biz de dondurulmuşlarla başlıycak güzellerden bi türlü haber alamıyoduk:44:...Sen güzel haberle geldin,İNŞALLAH sonucu da çok güzel olsun tatlım
İnşallah boncukcum. Evde gün sayıyorum artık bu kısmı sıkıcı oluyor biraz napalım artık katlanıcaz.

canım nasılsın transferin yepıldı demi kaç tane yapıldı hayırlı olur inş....

nedesek anlamı olmaz çünkü ne histeğini biliyorum ama rabim inşallah isteediğin birgün olur iyi olduğunuda diyosun sen kendine iyi bak arkadaşım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…