- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
merhaba bende uz bruussel de tedavi oluyorum benim doktorum, dr. d. stoop allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepmizin ki de tutar...
maşallah avatardaki sensin sanırım hiçde 40 göstermiyorsun tüplerin tıkalı olması tedaviye engel değil sanıyorum ki.inşallah sonucu çok iyi olsun canım.
saol canım bilgiler için bizde sperm sayısı çok düşük binlerde ne yazıkkiRABBİME binlerce kez şükürler olsun ki var ya hiç sperm olmasaydı ne yapacaktık değil mi .tedavi süreci daha bir uzayacaktı.RABBİM hiç olmayanlarada şifa versin yardım etsin inşallah.
bu arada günaydın güzel anne adayları.umarım güzel haberler alacağınız çok güzel bir gün olur.
canım kendini iyi hissedeceksen yap testi ama streste yapma emiii dikkat et kendinecanımmm sağol iyiyim burdayım haftasonu çok yalnız kaldım ben burdaaa
canlarım ben çatlamak üzereyim eve 4 tane test aldım bugünnher an yapmaya başlayabillrim biliyorum şimdi hepiniz bana yapma yapmaaa diyeceksiniz ama son 3 gün bugün boncuuukkk 3 gün canım sen onu da bi düzeltiver:)
benim ilk 2 tedavimde de 2 gün kala adet oldum hiç test yapamadım tüp sonrası bu sefer yakalanmadan doya doyaaaaa test yapmak istiyorum biliyorum olsada çıkmaz daha heyecanını yaşamak ve eşime yaşatmak istiyorum o da hevesli zaten:26::26:
kızlar bana kızmayın ve dua edin her an iyi veya kötü bi haberle gelebilirimmmmm
hayırlı olsun tedavin canım inş. güzel sonuçlar alırsın hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?
amin cnm ya ay oylemi bak cok memnun oldum tedavin ne asamasinda?ilk denemen mi?
bugün kaçıncı günün canım.bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.kaç embriyo transfere edildi.kaçıncı gün transferi oldu.
benim 4.denemem olacak dondurulmus iki embriyom var onlari koycaklar daha baslamadim ben adetimi bekliyorum gelsin baslicaz :80:
Insallah hayirlisi olur cnm ya nasil memun musun hastaneden?benim henuz ilk olucak ama bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum?turk dr a mi gitseydim dedigimde oldu igneleri sende 3 u gunden sonra sabah aksammi oldun? be pregny nedir o o igneyi sabak menomur gibi biseyde aksamlari ayni sekilmi acaba?aslinda cok ilgileniyorlar sistemli calisiyorlar ama basari prosedurleri ne onu bilemiyorum?
ben de yarın baslıyorum tedavıye acıbadem kadıkoyde hepımız ıcın hayırlısı
testi yaptım ve tabiikiiii çıkmadı
boncukkkk ben euro fertilde yaptırıyrm cnm.acıbademde değil
slm kızlar.
bugün 8günüm yomoşlarım ilk defa gelişti bu ayki tedavimle.çatlamasınlar die çatlamama iğnesi oluyrm hergün,birde merionel 225ml yani günde 2iğnem var.herşey şimdilikk güzel.ilkkez yomoşlarımı gelişmiş gördüm inanamadım bugüne kadar boşuna tedavi olmuşum boşuna para harcamışım diyorum kendime.rabbim inş sonucunuda güzel yapar.
kızlar tüp bebekten önce ilişkiye girersem ya gebe kalırsam onuda yomoş die toplarlarsa die kafama takılıo:90:belki saçma ama çok tecrübesizim bu konudatüp bebekten sonra ilişki yasakmıı :86:
tsk ederim ama ben sizlerden yasca buyugum sanirim ben 40 yasina giricem ve 2 yillik evliyim benim tuplerim tikali bakalim ne olacak ?
neden adet olmuyorumm.. yıllardır 1 gün bile aksamazken dünden beri gelen giden yok..ne lucrinmişsin yaaa.
bide hamile olurmusumm hahaahaa:)))
ben de yarın baslıyorum tedavıye acıbadem kadıkoyde hepımız ıcın hayırlısı
| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 3günnn
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13.05..2011 test tarihi
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.05.2011 test tarihi
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi
5|Sare | 31 |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 7.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanesi |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | |4.deneme | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| Eurofertil |Merionel kullanıyor 8.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
27 Akideciknane 40 1.deneme Brükselde İğnelerde 2.gün
28 Osenay Acıbadem Hastanesi Çarşamba başlıyor
Alıntı yaparak ekleme yapmayı sanırsam beceremedim ve tablomuz tarihta eşi görülmemiş bi şekle büründü sanırsam,olsun ama böyle de güzel dimiiiiii
Ah anacım sayfa mayfa kaydı,smileylar bi acayip oldu,DEARMOTHERcım gelince bi el atıver,ne oldu bu böyle...Benim şimdi çıkmam gerek,ortalığı kattım karıştırdım gidiyom gibi olcak ama,yarın düzeltiriz İNŞALLAH,kusuruma bakmayın nolur
Alıntı yaparak ekleme yapmayı sanırsam beceremedim ve tablomuz tarihta eşi görülmemiş bi şekle büründü sanırsam,olsun ama böyle de güzel dimiiiiii
Ah anacım sayfa mayfa kaydı,smileylar bi acayip oldu,DEARMOTHERcım gelince bi el atıver,ne oldu bu böyle...Benim şimdi çıkmam gerek,ortalığı kattım karıştırdım gidiyom gibi olcak ama,yarın düzeltiriz İNŞALLAH,kusuruma bakmayın nolur
Merhabalar mayıs güzelleri,herkesler iyidir İNŞALLAH
WİNTERSUN İREMcim daha çok erken be güzelim..Bu arada ben testlerimi hep 12.gün yaptırmıştım, sana 10.gün mü dediler tatlım ...Demek son 3gün, hadi hayırlısı ,İNŞALLAH minişlerin sıkısıkı tutunmuşlardır ..Biz de seni seviyoreeee
MAONYAAcım tüp bebekten önce ve sonra ilişkiye girebiliyosun ,sadece sana çatlatma iğneni verdiklerinde ilişkiyi yasaklıyolar..Zaten çatlatma iğnesinden 36saat sonra da yumurta toplama işlemi oluyor,eşin de sperm veriyor 2iğnenden birini kolundan vuruluyosun dimi..Peki iğneleri kendin yapabiliyomusun şekercim
Canım aramıza hoşgelmişsinİNŞALLAH bu ilk denemende güzel sonuç alırsın ve sevinenlerden olursun sen de
CARMENcim hiç doktoru arayıp sordun mu lucrin adet geciktirir mi diye..Benim de aklımdan geçti senin aklına gelen,bi test yapsan mı acaba,hiç değilse içimiz rahat ederdi yaawww Bu arada senin yumurta toplama işlemi anestezisiz olmuş ,çok canın yanmıştır niye anestezi vermiyolar ki,ilginç. .Vardır elbet bi bildikleri
OSENAYcım aramıza hoşgelmişsintedavin hayırlı olsun,İNŞALLAH sonucu da hayırlı olurrr güzelim
BARBİEM canım galiba daha 6-7gün kullanırım bu iğneleri,yarın kontrol var bakalım ne diycekler..Bu arada senin transfere de az kaldı...Kaç yumurta toplanmıştı tatlım:)
cok memnunum hastanemden o hastanede 3. olacak 1.sini senluk hastanesi varya orda yaptirdim pek memnun kalmadim sonra UZ a gectim benim bundan onceki tedavimde dondurulmustu o tuttu ama 2 bucuk aylikken dustu cok arastiriyorlar herseyi...ilk once tek igneyle baslaniyor aksam 6 da vuruluyor sonra ikinci igneye geciliyo ve gunde iki igne oluyo bir iki gun sabah aksam tam saatinde vurulmasi gerekiyor sonra catlama ignesini ben hastanede hemsirelere vurdurdum gece yarisi 00:00 da vuruluyor birgun sonra yumurtalar toplaniyor toplama islemi cok zor anestezi yapmadan aldilar cok zor olmustu benimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?