• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

CARMENcim aktardan keten tohumu,karanfil ve çörekotundan 100 gr alıp,bunları öğütürmüsünüz diyiver..Ayrı ayrı öğütüyolar...Sonrada eve gelince hepsinden 1çorba kaşığı koyduğum kaba yaklaşık 150gr bal ekleyerek karıştırdım,tarçın evde olduğu için almadım:61:...Sabahları aç karna yiyorum bi tatlı kaşığı,İNŞALLAH iyi gelicek:39:Bu arada 100gr baya fazla oluyo ama daha azını öğütücü makineleri algılamazmış o yüzden en az 100gr çekiyolar ,haberin olsun tatlım:61:...
İNŞALLAH en kısa zamanda regl olursun:19:Belki de şişkinliğİnde ondandır, regl olunca rahatlarsın İNŞALLAH:70:

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 5günnn:62::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi:62::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:62::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:62::nazar:
5|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:62::nazar:
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa:71:
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 6.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | | | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| |Merionel kullanıyor 7.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak

Son düzenleme:
boncukcum kabul edersen tablonuzu düzenledim.şu anki durumlara smiley eklemem yarım kaldı sen oraları kafana göre düzenlersin artık. mesajımı alıntı yapıp düzenleyebilirsin cnm.kullanırsan çok mutlu olacağım.tüm dostların hamile kalması dileği ile.

takip edeceğim sizi:82:

DEARMOTHER duaların için kendi adıma çok teşekkür ederim güzelim:71:Ben tedavi öncesi bişey kullanmadım açıkcası ,ama folic asit başlamanın yararlı olduğunu duydum:61:...Ama bu ay regl başlayınca forumda okuduğum bal,tarçın,keten tohumu,çörekotu ve karanfil karışımını yemeye başladım:39: yumurta gelişimi için yararlıymış..Bakalım hayırlısı:70:

canım durumuna göre gerekli olanları başta folik asit olmak üzere sana veriyor dr. zaten ama hemen hemen hepimiz burda biçok şeyi deniyoruz...örneğin ben eşime sperm sayısı artsın diye keçiboynuzu kürünü aralıksız 3 ay içirdim, e vatimini de içirdim ki sayımız gayet yükseldi..ayrıca ikimizde 2-3 aydır hemen hemen hergün fındık,ceviz,kabak çekirdeği yiyoruzz...ve ben mutlaka hergün 1 domates,1 kase yoğurt yiyorum...yani zararı olmayacak şeyleri denemekten bişey olmaz...tabi sıkıntınıza göre farklı şeylerde yapabilirsin örneğin yumurtlama sorunu olan arkadaşlar soğan kürü vs..yapıyor..şimdiden tedavin hayırlı olsun canım..

teşekkür ederim arkadaşlar keçi boynuzu denemek iyi olurdu aslında ama 3 ay vaktimz yok daha erkende yararı olmaz sanırım ama folik asit ve vitamin almak ne en önemlisi sağlıklı beslenmek çok önemli.domatesin ne yararı var cnm.

canım Allah gönlüne versin inşallah ikisi birden sıkı sıkı yapışır annelerine sen bol bol dinlen ve hiçbirşeyi takma kafana..Gerçi demek kolay ama düşünmemeye çalış.kitap oku , yada kızlar gibi internetten dizi izle ve kafanı dağıt.Sakın ev işi yapma.İnşallah seneye anneler gününü bebeklerinle kutlarsın Allah her isteyenin kucağını doldursun Güzel Allahım AMİNNNN

Güzel dileklerin için tşk ederim evde dolanıyorum biraz yemek yapıyorum yapmam gerekiyor ev işi yok yatak topladımazcık tozaldım bugun azcıkta wc ov o kadar kımse yok yanımda rahat etmıo içim inş sonucumuz guzel olur benım ve tum ısteyenlerın dualara ıhtıyacımızvar

Güzel dileklerin için tşk ederim evde dolanıyorum biraz yemek yapıyorum yapmam gerekiyor ev işi yok yatak topladımazcık tozaldım bugun azcıkta wc ov o kadar kımse yok yanımda rahat etmıo içim inş sonucumuz guzel olur benım ve tum ısteyenlerın dualara ıhtıyacımızvar
bugün kaçıncı günün canım.bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.kaç embriyo transfere edildi.kaçıncı gün transferi oldu.

boncukcum kabul edersen tablonuzu düzenledim.şu anki durumlara smiley eklemem yarım kaldı sen oraları kafana göre düzenlersin artık. mesajımı alıntı yapıp düzenleyebilirsin cnm.kullanırsan çok mutlu olacağım.tüm dostların hamile kalması dileği ile.

takip edeceğim sizi:82:

DEARMOTHER canım süpper olmuşşşşş yahuuuuu tablomuz:21::62:...Çok çok beğendim ,eminim kızlarda çok beğenicek:70:..Bu ay tedaviye başlamamış olsan bile yanımızda olduğunu o kadar güzel hissettirdin ki ,çok teşekkür ederiz güzelimmmm:71::71::71::9::70:

Aaaaaa NURSİNcim azcık azcık diye diye bütün evi elden geçirmişsin ayol:20:...Yat artık,bırak ev bi 10gün dağınık kalsın,görmezden geliver:82:....Şu anda en önemli şey sen ve içinde sana tutunmaya çalışan bebişin.:49:Fazla iş yapma,kendini yorma şekercim,YÜCE RABBE emanet olasınnnn:19::70:

Son 5günü kalan anne adayımız nerelerdesin:9:....Acaba kim olduğunu bileniniz var mııııııııı:40::49:
İREMcimmmm nasılsın,neler yapıyosun,iş,güç yapmak yok dimi:45:....Hafif hafif kasıklarında ağrılar varmış ,İNŞALLAH pozitif sonuç alıcağının habercisidir bu ağrılar, da senden aldığımız güzel haber bize de moral olurrr:21::49::70:

Canım herişte bir hayır vardır diyeceğim ama başına gelenler gerçekten can sıkıcı.Umarım sorunlarını halleder ve en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım[/QUOTE]

sağol canım morelimi bozmamaya kafaya takmamaya çalışıyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı.

DEARMOTHER canım süpper olmuşşşşş yahuuuuu tablomuz:21::62:...Çok çok beğendim ,eminim kızlarda çok beğenicek:70:..Bu ay tedaviye başlamamış olsan bile yanımızda olduğunu o kadar güzel hissettirdin ki ,çok teşekkür ederiz güzelimmmm:71::71::71::9::70:
gözlerim doldu inanki.beğendiğine çok sevindim cnm.evet henüz tedaviye başlamadım fakat kalbim dualarım hep siizinle.tüm arkadaşlarımızın pozitif sonucu almalarını o kadar çok istiyorum ki.RABBİM nasip etsin inşallah.
:71::71::71::71::71::71::70::70:

Son düzenleme:
Canım az önce hastaneden geldim,topladılar yumoşları.Dediğin gibi emin ellerde.Şimdi eşimin dondurulmuş spermleriyle döllenicekler.Allahım inşallah herşey yolunda gider ve çektiğimiz eziyetlere değer.İlk hastaneden çıktığımda çok kötüydüm belim ve karnım çok kötü ağrıyordu.Şimdi iyiyim yarın embriyoların gelişmesinden haberdar edicekler.Seninde az günün kaldı canımcım ben inanıyorum güzel haberlerini alıcaz bitanem hepimiz bol bol dua edelim

Seninde tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonucunu alırsın canım, birbirimize destek için burdayız.Senin ilk bebeğin tedaviylemi oldu doğal yoldanmı??

benim 10 yasında kızım var...doğal yollarla oldu....2.bebişi benden çok kızım istiyo...seninde yumurtalar toplanmış. 1 hafta sonra transferin olur.benimki öyle olmuştu..gerçekten ne zor bir süreç ya rabbim. ben 2 duyguyuda yasamış oldum...

gözlerim doldu inanki.beğendiğine çok sevindim cnm.evet henüz tedaviye başlamadım fakat kalbim dualarım hep siizinle.tüm arkadaşlarımızın pozitif sonucu almalarını o kadar çok istiyorum ki.RABBİM nasip etsin inşallah.
:71::71::71::71::71::71::70::70:

ellerinize sağlık....sizin tablonuzuda biz yaparız...

:nazar:canımmm sağol iyiyim burdayım haftasonu çok yalnız kaldım ben burdaaa:58::59:

canlarım ben çatlamak üzereyim eve 4 tane test aldım bugünn:52::52:her an yapmaya başlayabillrim biliyorum şimdi hepiniz bana yapma yapmaaa diyeceksiniz ama son 3 gün bugün boncuuukkk 3 gün canım sen onu da bi düzeltiver:):49::49:
benim ilk 2 tedavimde de 2 gün kala adet oldum hiç test yapamadım tüp sonrası bu sefer yakalanmadan doya doyaaaaa test yapmak istiyorum biliyorum olsada çıkmaz daha heyecanını yaşamak ve eşime yaşatmak istiyorum o da hevesli zaten:26::26:
kızlar bana kızmayın ve dua edin her an iyi veya kötü bi haberle gelebilirimmmmm:29::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

bu arada tablo çok hoş ve düzenli olmuşşşş boncukkk un yaptığı listeye güzel bi katkı ellerine sağlıkkkkk:71:

:nazar:canımmm sağol iyiyim burdayım haftasonu çok yalnız kaldım ben burdaaa:58::59:

canlarım ben çatlamak üzereyim eve 4 tane test aldım bugünn:52::52:her an yapmaya başlayabillrim biliyorum şimdi hepiniz bana yapma yapmaaa diyeceksiniz ama son 3 gün bugün boncuuukkk 3 gün canım sen onu da bi düzeltiver:):49::49:
benim ilk 2 tedavimde de 2 gün kala adet oldum hiç test yapamadım tüp sonrası bu sefer yakalanmadan doya doyaaaaa test yapmak istiyorum biliyorum olsada çıkmaz daha heyecanını yaşamak ve eşime yaşatmak istiyorum o da hevesli zaten:26::26:
kızlar bana kızmayın ve dua edin her an iyi veya kötü bi haberle gelebilirimmmmm:29::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
canım benim çok iyi anlıyorum seni testi yapacaksanda sabah uyandıktan sonra ilk idrarınla yap lütfen en doğru sonucu o zaman alırsın idrar biriktiği zaman hcg seviyesi artıyor çünkü aldığımız testte hcg ölçüyo zaten bide sonuç ne olursa olsun sakın ama sakın morelini bozma..........

listenizdeki tüm kader dostlarımın hamiş olmasını diliyorum RABBİMden.İnşallah hepinizin göbüşüne konar kuzularınız.

bende nasipse haziran temmuz gibi düşünüyorum.sizden öğrenmek istediğim tedavi öncesi neler kullandınız folik asit vitamin vs.eşinizde bir şey kullandımı.paylaşırmısınız lütfen
Duaların kabul olur inşallah listedeki tüm kızlar ve hemen arkasındanda senin hamiş haberlerini duyarız inşallah Dearmother ciğim..Ben tedavi öncesi hiçbirşey kullanmadım şahsen.Tüp bebek tedavisi iğnelerle birlikte folikasit + jusprin verdi doktor gebelik belli olana kadarda kullanmaya devam canım İnşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın..:112:

BARBİEM canım yumoşlar toplanmış,hadi hayırlısı tatlım,perşembe günü de göbüşüne koyarlar ve 9ay boyunca sağlıkla taşırsın İNŞALLAH miniklerini:49:....Bu arada yanlışlıkla bebişin tutunması için olan iğneyi vurdurmuşsun ya,doktoruna sor transferden sonra da ona göre tekrar vurdur emiii.:70:..Ayrıca da desteğin için çok teşekkür ederim güzelim,zaten başka birisi de teselli etmemiş çok küstüm çooook:59::63::1:şimdi de popişim bi ağrıyo ki sorma,bu sefer böyle ağrılı ağrılı devam etcekmişiz,hadi hayırlısı:61:
Doktora o fazladan vurulduğum iğne için sordum tekrar vurulmana gerek yok dedi bilmiyorum şimdi kafam karıştı inşallah transfer günü tekrar soriim.Popiş ağrısını iyi biliyorum canım benim iğneler bitti ama yerleri hala acıyor.Allah kolaylık versin canım benim.Kaç günün kaldı ?? Ben acıdan adet sayıyordum valla bitene kadar :120:

| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 5günnn:62::nazar:
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi:62::nazar:
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi:62::nazar:
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi:62::nazar:
5|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi:62::nazar:
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa:71:
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 6.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | | | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| |Merionel kullanıyor 7.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
süper olmuş bayıldım ellerine sağlık Dearmother . Senide listeye yazmak nasip olsun sonuda bebek olsun inşallah..
Ya aman sende birkaç gün sabredemiyormusun canım ya bırak kirli kalsın birkaç günlüğüne dışardan bişiler uyduruverin yorma kendini bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Zaten bizim bebişlerimiz nazlı bizi terketmek için yer arıyorlar her yaptığımız kabahat oluyor.İnşallah sıkı sıkı yapışsınlar sana .Allah yar ve yardımcın olsun canım

sağol canım morelimi bozmamaya kafaya takmamaya çalışıyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı.
Herşey güzel olucak.Pozitif düşünmeye çalış ki etrafın ve olacak şeyler iyi olsun umut versin.kendine zencefil kaynat içine bal kat sıcacık iç hem için ısınsın hem gribin geçsin inşallah ve öksürük varsa 1 kaşık bala 1kaşık dolusu karabiberi karıştır macun gib yut çok iyi geliyor.Bak dualarımız seninle herşey çokgüzel olucak yeterki sen takma kafanı ve dua et..

Canım sana karışamam ama fikrimi söyleyeyim.Ya çıkmazsa üzülürsen ve o sinirle ağır birşeyler kaldırırsan ve aslında hamileysen ki inşallah öylesin..Bari son günü bekle ve yap.Çünkü testlerde yanılma payı olabiliyor canım yinede sen bilirsin umarım güzel haberle hepimize umut olursun ..

bu arada tablo çok hoş ve düzenli olmuşşşş boncukkk un yaptığı listeye güzel bi katkı ellerine sağlıkkkkk:71:
Bencede tablo çok güzel olmuş Boncukkk ve dearmother ikinizinde ellerine sağlık:46::46:

Duaların kabul olur inşallah listedeki tüm kızlar ve hemen arkasındanda senin hamiş haberlerini duyarız inşallah Dearmother ciğim..Ben tedavi öncesi hiçbirşey kullanmadım şahsen.Tüp bebek tedavisi iğnelerle birlikte folikasit + jusprin verdi doktor gebelik belli olana kadarda kullanmaya devam canım İnşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın..:112:

süper olmuş bayıldım ellerine sağlık Dearmother . Senide listeye yazmak nasip olsun sonuda bebek olsun inşallah..

Bencede tablo çok güzel olmuş Boncukkk ve dearmother ikinizinde ellerine sağlık:46::46:

canım ne güzel bir dua bu böyle.gözlerim doldu.:71: hep birlikte nasip olsun inşallah.amin

Son düzenleme:
Back