mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

testi yaptım ve tabiikiiii çıkmadı
bugün kaçıncı gün cnm.

akşam saatinde test yapmamak gerekiyor biliyorsun değil mi canım.en doğru sonuç sabah aç karna su içmeden çıkıyor.gece boyu mesanede kalan idrardaki hormon düzeyi yüksek oluyor ve testte doğru sonuç veriyor bu.

canim benim allah sabir versin uc gun dedigin nedir ki goz acip kapayincaya kadar gecer seni cok iyi anliyorum benimde 4. denemem olacak ilk ilkisi tutmamisti ucuncusu dondurulmustu o tuttu ama 2 bucuk aylikkken dusuk yaptim... insallah bu sefer iki bebisimde SIMSIKI tutunur iki embriyo koyulcakta onlarda dondurulmus dondurulmuslarda sans daha yuksekmis....

boncukkkk ben euro fertilde yaptırıyrm cnm.acıbademde değil

slm kızlar.
bugün 8günüm yomoşlarım ilk defa gelişti bu ayki tedavimle.çatlamasınlar die çatlamama iğnesi oluyrm hergün,birde merionel 225ml yani günde 2iğnem var.herşey şimdilikk güzel.ilkkez yomoşlarımı gelişmiş gördüm inanamadım bugüne kadar boşuna tedavi olmuşum boşuna para harcamışım diyorum kendime.rabbim inş sonucunuda güzel yapar.

kızlar tüp bebekten önce ilişkiye girersem ya gebe kalırsam onuda yomoş die toplarlarsa die kafama takılıo:90:belki saçma ama çok tecrübesizim bu konudatüp bebekten sonra ilişki yasakmıı:86:

canım maşallah ne güzel yumoşlarının gelişmesi.yumurta toplamadan önce hamile kalman mümkün değil cnm çünkü yumurtalar çatlamamış oluyor. toplandıktan sonrada hamile kalamazsın çünkü tüm yumurtaların toplanıyor.döllenecek kalitede bir yumurtayı dr.un görmemesi mümkün değil

saol cnm verdiğin bilgiler içinnn

biliyorum canım en az dört saat idrar tutmak gerekiyor ki yoğunluk olsun ve testte çıksın ama ben zaten erken yaptım hep 8. günde adet olduğum için bu sfere 7. gün o heyecanı yaşayayım dedim
ha iyiyim ama ööle kötü olmadım varsa da çıkmakta zorlanacağını biliyorum 2. çizginin...
bu 2. çizgi hepimizle inatlaşmıyo mu zatennnn....

Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?

ooo çok erken 7.gün çıkmaması çok doğal.8.günde adet oluyorumda ne demekmiş öyle.onlar çok geride kaldı bu sefer sana sımsıkı tutunacak yavruların.sen içini ferah tut annesi.bugün başka birini daha okuudm 8.günde negatif çıkıp şu an ikizlere hamile olan kimdi acaba bakayım bulup göstereyim sana.

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=15001804

saol canım ya içime su serptin hafif bir burukluk olmuştu onu yok ettin çok teşekkür ederimmm işte bunun için burdayım sizi seviyoreeeeeeeeee

e benide ekleyin bari bugun pazartesi yani ilk ignemi oldum benim ilk denemem ama ben belcikadayim

Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?

merhaba bende uz bruussel de tedavi oluyorum benim doktorum, dr. d. stoop allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepmizin ki de tutar...

canım şu sıralar iğne olduğımuz için şişiyoruz vücüdun su tutmasını engelliyor bir de e vitamini içerdiği için eşlerinde yemesi yararlı olur e vitamini sperm sayısını artırıyor..sizin probleminiz neydi cnm??

saol canım ya içime su serptin hafif bir burukluk olmuştu onu yok ettin çok teşekkür ederimmm işte bunun için burdayım sizi seviyoreeeeeeeeee

sen kendini test yaparak rahat hissedeceksen yap biz niye bişe diyelim ki yapmayıp stresli dolaşmaktansa böylesi daha iyi ..ben negatif çıktı diye üzülmedim çünkü çok erken olduğunu biliyorum ...ÖPTÜM SENİ

inanılmaz heycanlı allah hakkımızda hayırlısını versin bol bol dua edelim kızlar buna çok ihtiyacımız olucak

tsk ederim ama ben sizlerden yasca buyugum sanirim ben 40 yasina giricem ve 2 yillik evliyim benim tuplerim tikali bakalim ne olacak ?
maşallah avatardaki sensin sanırım hiçde 40 göstermiyorsun tüplerin tıkalı olması tedaviye engel değil sanıyorum ki.inşallah sonucu çok iyi olsun canım.

saol canım bilgiler için bizde sperm sayısı çok düşük binlerde ne yazıkki RABBİME binlerce kez şükürler olsun ki var ya hiç sperm olmasaydı ne yapacaktık değil mi .tedavi süreci daha bir uzayacaktı.RABBİM hiç olmayanlarada şifa versin yardım etsin inşallah.

bu arada günaydın güzel anne adayları.umarım güzel haberler alacağınız çok güzel bir gün olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…