bugün kaçıncı gün cnm.testi yaptım ve tabiikiiii çıkmadı
canımmm sağol iyiyim burdayım haftasonu çok yalnız kaldım ben burdaaa
canlarım ben çatlamak üzereyim eve 4 tane test aldım bugünnher an yapmaya başlayabillrim biliyorum şimdi hepiniz bana yapma yapmaaa diyeceksiniz ama son 3 gün bugün boncuuukkk 3 gün canım sen onu da bi düzeltiver:)
benim ilk 2 tedavimde de 2 gün kala adet oldum hiç test yapamadım tüp sonrası bu sefer yakalanmadan doya doyaaaaa test yapmak istiyorum biliyorum olsada çıkmaz daha heyecanını yaşamak ve eşime yaşatmak istiyorum o da hevesli zaten:26::26:
kızlar bana kızmayın ve dua edin her an iyi veya kötü bi haberle gelebilirimmmmm
boncukkkk ben euro fertilde yaptırıyrm cnm.acıbademde değil
slm kızlar.
bugün 8günüm yomoşlarım ilk defa gelişti bu ayki tedavimle.çatlamasınlar die çatlamama iğnesi oluyrm hergün,birde merionel 225ml yani günde 2iğnem var.herşey şimdilikk güzel.ilkkez yomoşlarımı gelişmiş gördüm inanamadım bugüne kadar boşuna tedavi olmuşum boşuna para harcamışım diyorum kendime.rabbim inş sonucunuda güzel yapar.
kızlar tüp bebekten önce ilişkiye girersem ya gebe kalırsam onuda yomoş die toplarlarsa die kafama takılıo:90:belki saçma ama çok tecrübesizim bu konudatüp bebekten sonra ilişki yasakmıı :86:
canım maşallah ne güzel yumoşlarının gelişmesi.yumurta toplamadan önce hamile kalman mümkün değil cnm çünkü yumurtalar çatlamamış oluyor. toplandıktan sonrada hamile kalamazsın çünkü tüm yumurtaların toplanıyor.döllenecek kalitede bir yumurtayı dr.un görmemesi mümkün değil
bugün kaçıncı gün cnm.
akşam saatinde test yapmamak gerekiyor biliyorsun değil mi canım.en doğru sonuç sabah aç karna su içmeden çıkıyor.gece boyu mesanede kalan idrardaki hormon düzeyi yüksek oluyor ve testte doğru sonuç veriyor bu.
insallah allah hepimizin gonlumuzun muradini verir..... ben brukselde yasiyorum ve burda tedavi goruyorum tuttugu icin umudum var ama ya yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum....bol bol dua ediyorum allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis sende bol bol dua et arkadasim insallah senin de tedavin hayirli sekilde sonuclanir insallah tutar seninde....bu arada sen nerde yasiyorsun
biliyorum canım en az dört saat idrar tutmak gerekiyor ki yoğunluk olsun ve testte çıksın ama ben zaten erken yaptım hep 8. günde adet olduğum için bu sfere 7. gün o heyecanı yaşayayım dedim
ha iyiyim ama ööle kötü olmadım varsa da çıkmakta zorlanacağını biliyorum 2. çizginin...
bu 2. çizgi hepimizle inatlaşmıyo mu zatennnn....
mrb.arkadaşım bendeikinci denememi 20 ağustosta don.emb.ile yaptım anatolia da dr.hakan yaralı ve 8.gün negatif çıktı sonucum 12.gün yaptırmak bile istemedim hastaneden arayıp ısrar ettiler iyi ki etmişler veee bhcg dün yani 12.gün 85 çıktı:)) ...bende güvenmiyordum ama oldu allahım öyle büyük ki ol derse olurmuş.2 tane 3.gün dondurulmuş.7 ve 8 hücreli idi embiryolar.
saol canım ya içime su serptin hafif bir burukluk olmuştu onu yok ettin çok teşekkür ederimmm işte bunun için burdayım sizi seviyoreeeeeeeeee
tedavin hayırlı olsun arkadaşım
Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?
tedavin hayırlı olsun arkadaşım
| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 5günnn
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi
5|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 6.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | | | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| |Merionel kullanıyor 7.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
Merhabalar bende belcikada yasiyorum ve bugun ignelerime basladim bende brukselde tedavi oluyorum.UZ BRUUSSEL e dr michael camus?benimde olk denemem ay sonuna dogru konacak bakalim sen nerde tedavi oluyorsun?
teşekkür ederim arkadaşlar keçi boynuzu denemek iyi olurdu aslında ama 3 ay vaktimz yok daha erkende yararı olmaz sanırım ama folik asit ve vitamin almak ne en önemlisi sağlıklı beslenmek çok önemli.domatesin ne yararı var cnm.
saol canım ya içime su serptin hafif bir burukluk olmuştu onu yok ettin çok teşekkür ederimmm işte bunun için burdayım sizi seviyoreeeeeeeeee
| İSİM |YAŞ|K.Deneme |Merkez |Şu anki durum
1|Wintersun | 29 |3. deneme |venevidi tbm d. bakır |Son 5günnn
2|Maybebabe|28 |1.deneme | |13Mayıs test tarihi
3|Aslid | |2.deneme |Kent hastanesi |16.02.2011 test tarihi
4|Nursin1981 | | | |15.05.2011 test tarihi
5|Sare31 | |2.deneme | |19.05.2011 test tarihi
6|Barbiem |30 |1.deneme |SuudiArabistan |Perşembe transfer:81:
7|Tarçın |32 |1. deneme |Memorial | yumoşlar toplandı mı acabaa
8|Damra |34 |1. deneme |Jinemed kalamış |Regl bekliyor
9|Carmen | |1. deneme | |Lucrin 6.gün
10|Minnik |29 |2.deneme | |12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
11|Thirdeyes | |2.deneme | |haftaya salı ya da çarş.transfer İNŞALLAH
12 | Bebekdls |34 |4.deneme |Memorial ataşehir |Dondurulmuşlarla başlıycak
13|Boncukkk |29 |3.deneme |Erdem hastanes |Menogona başladı-çarşamba kontrol
14|Asaletlim | | | |Regl olmayı bekliyor
15|Dilhusar |30 |2.deneme |Bahçeci kliniği |Regl olmayı bekliyor
15|Devran26 |28 |1. deneme | |Puregona başladı-salı kontrol
16|Öznur65 |28 |2.deneme |Eurofertil |Tedaviye başladı
17|Maonyaa | |1. deneme.| |Merionel kullanıyor 7.gün
18|Çilekw | | | |Lucrine başladııııı
19|Beysu | | | |Regl bekliyor
20|Asgok |28 | | |mayıs sonu başlıycak
21|Behire |30 |2.deneme.| |Dondurulmuşlarla başlıycak
22|Ekim17 |36 |1. deneme| |Çarşamba ya da perş. yumoş toplama
23|Apsoroke | |1. deneme| |Yumoşlar toplandı
24|Gülay16 | | | |Tedaviye başladı
25|Uhde | | | |Mayıs sonu başlıycak
26|Caziiiii | | | |Mayıs sonu başlıycak
maşallah avatardaki sensin sanırım hiçde 40 göstermiyorsun tüplerin tıkalı olması tedaviye engel değil sanıyorum ki.inşallah sonucu çok iyi olsun canım.tsk ederim ama ben sizlerden yasca buyugum sanirim ben 40 yasina giricem ve 2 yillik evliyim benim tuplerim tikali bakalim ne olacak ?
saol canım bilgiler için bizde sperm sayısı çok düşük binlerde ne yazıkkicanım şu sıralar iğne olduğımuz için şişiyoruz vücüdun su tutmasını engelliyor bir de e vitamini içerdiği için eşlerinde yemesi yararlı olur e vitamini sperm sayısını artırıyor..sizin probleminiz neydi cnm??
testi yaptım ve tabiikiiii çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?