Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum canım bende gurbetteyim 7 yıldır böyle insan zamanla alışıyor uzaklığa ama böyle özel günlerde bir parça içi sızlıyor ben şöyle avutuyorum kendimi en azından sesini duyabiliyorum iyi oldugunu biliyorum birde tam aksi olsaydı.... anne ve tüm anne adaylarının anneler günü kutşu olsun
Ahhh göbüşüm,vah göbüşümmmmmm çok acıyo yawwww...Daha önce ki iğnelerde hiç bu kadar acımadıydı.:44:..Hemen hemen tüm yumurtlama iğnelerini kullandım(puregon,merional,gonal f)Hiç böyle ağrı olmadıydı..Uyutmadı resmen yaaaa...Bundan sonrakileri hafta içi sağlık ocağında popişten vurdurmak gerekcek anlaşılan...
Bu arada dün daha önce yumurtaların kalitesini artıdığı için topik açılan karışımı yaptım yimeye başladım...1kaşık öğütülmüş keten tohumu,1kaşık öğütülmüş karanfil,1kaşık tarşın,1kaşık çörekotunu yeteri kadar bal ile karıştırdım (150gr kadar balla)Sonra da sabah aç karna yidim..Yatağın başucuna koydum her sabah böyle yiycem İNŞALLAH:26:..Bakalım yumoşlar daha iyi gelişcek mi..Bide günde 2-3incir,içine cevizde koydum...
Başka da şu anlık bişey bilmiyorum,çarşamba kontrole gitcem,hayırlısı bakalımmm
kızlarr herkese slm.larr. 21.günümde başladığım lucrinde bugun 7.günüm ve adet olmam lazım ama gelen giden yokk...ki bnm adetten 2 önce hafif lekelenmelerim olurdu daha onlar bile yok görünürde...lucrin geciktiriyor diye duymuştum acaba kaç gün sonra olurum adet..fazlası zararlı olurmu ....
bir de benim göğüslerim sanki çok büyüdü aslında sanki değil kesin büyüdü sizde de 3-5 iğnede hemen kilo fazlalaşması oldu mu???öptüm hepinizii
bugün çok stresli bir gün yaşadım zaten adetim 4 gün gecikmeli oldu bunun gerginliği vardı bende 20 gün iznimin 5 günü boşuna heba oldu diye birde merkeze gittiğimde doktorumun yurt dışında olduğunu öğrendim 1 hafta sonra gelecekmiş hadi onada tamam dedim ilaçları başka doktorla geçiririz toplamayı transferi kendi doktorum yapar sıkıntı olmaz derken bide demezlermi elimizde hiç ilaç kalmadı firmayla sözleşmemiz bitti diye napıcam ben dedim (onlar bana önceden ilaçlar için uygun fiyat yapıyodu paket anlaşıyorduk ne ilacı eklenirse eklensin ben sabit para ödüyodum) eczaneyi arayıp fiyat sorduk 4 günlük ilaç 1 milyarı geçiyo hadi 850 yaparız dediler aldık bizde ama daha ne kadar ilaç kullanırız kaç para öderiz hiç bilmiyorum bi an nerdeyse vazgeçecektim tüm bunların üzerine birde gribim şaka gibi yani anestezi doktoru reçete yazdı gribi mutlaka transfere kadar atlatmak lazım cumartesi tekrar göreyim seni dedi ama hadi bakalım hayırlısı herşey ters başladı umarım sonu güzel olur. dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Tatlım toplanan yumurta ve sperm sayısına göre değişiyor Ama mademki 5.gününe kadar dayanmış yumurtaların,bu iyi kalitede olduklarını gösterir bence gayet iyi canım.Sakın derdetme .Bende senden 4 gün geriden geliyorum dün yumurtalarım toplandı ve genel anestezi oldu şuanda hala karnımda şişlik ve ağrı var Allah hepimize burdan güzel haberi paylaşmayı nasip etsin canımmerhaba arkadaşlar.bende şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum.benim sormak istediğim yumurta gelişiminiz nasıldı?benim 5. günümde 3-4 yumurta vardı.bu normalmi?sizde kaç tane vardı?yarın yine kontrolüm var.inşallah iyi haberlerle gelirim.Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın hayırlısıyla inşallah.
Canımsın ama seni çok iyi anlıyorum bende 6 yıldır anacığımdan uzağım.Arabistanda yaşıyorum ama işin en kötüsü dün yumurtalarım toplanıcaktı o telaşla annemi aramayı unuttum gerçi konuştuk ama anneler gününü kutlamadım bugün arayıp özür diledim ama çok kızdım kendime,sonuçta o annem ve beni anlıyor şükür ama belli etmesede üzmüşümdür inşallah bizde yakında annelik duygusunu tadar ve onların kıymetini daha iyi anlarız canım...merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun giremedim anneler gunydu moralim sifirdi sebebi annemden uzakta olup bugunde annecimin elini opemememdi ben bu duyguyu 4 yildir hersene anneler gununde yasiyorum gurbetteyim ailemden cok uzaktayim..... arkadaslar hepimizin cocugu olmasada bugun bizimde gunumuzdu bazilari hic duyarli olmuyor....bugun annesi olmayanlara ve cocugu olmayan kadinlara allah sabir versin tekrar hepimizin anneler gunu kutlu olsun seneye bu zamanlarda evlatlarimizla bir anneler gunu gecirmemiz dilegiyle sevgiler canlar
Evet canımcım çok meraktayım 5 yumurtam şuana kadar döllenmiş.perşembe gününe kadar kaçı dayanabilecek bakalım?Bu arada daha 24 saat olmadı bile bu iyiye haber dimi?perşembe 12:00 transferim var.Yavrularımı içime alıcam inş.Allah herkesin gönlüne göre versincanım toplanmış yumoşlar merakla haber bekliyosundur şimdi inş. güzel haberler alırsın ve sonrasında tutunur bebişlerin annelerine sımsıkı hayırlısı olsun canım
Canım benimde dün akşam toplandı ama ben kendimi hala iyi hissetmiyorum karnım gaz varmış gibi şiş ve ahafif ağrım var.Transferin içinde saat say .Operasyondan 24 saat sonra 1gün demektir ama sen bunlara takılma bence iyi kalitede olsunlar sana sıkı sıkı yapışsınlarda ha birgün önce ha birgün sonra dimi ??merhaba arkadaşlar..
şimdi yumurta toplama işleminden geldim evde uzanıyorum. bu benim ilk denemem çok korktum ama korkmama gerek yokmuş. umarım sonuda iyi olur.
bişey merak ediyorum. trnasfer 2 yada 3. gün olacağı söyleniyor. buna bu gün dahilmidir????
Bencede canım şuana kadar en zoru yumurta toplamaydı gerçi o an birşey hissetmedim ama hala ağrı çekiyorum.Allah verdiğimiz emekleri zayi etmesin AMİN!!slm kızlar nasılsınız barbiem bak sorunsuz bitmiş en zoru bana göre yumoş toplama transfer sonrasında bekleme süreesinden bahsetmiyorum tabii...
İnşallah canım güzel haberlerini burdan bizlere duyurur umut olursun hepimize , kaç embriyo transfer yapıldı ve test günün ne zaman??Merhaba arkadaşlar benımdde bugun transferımın 6.gunu sonumuzmutlu olur inş
bugün çok stresli bir gün yaşadım zaten adetim 4 gün gecikmeli oldu bunun gerginliği vardı bende 20 gün iznimin 5 günü boşuna heba oldu diye birde merkeze gittiğimde doktorumun yurt dışında olduğunu öğrendim 1 hafta sonra gelecekmiş hadi onada tamam dedim ilaçları başka doktorla geçiririz toplamayı transferi kendi doktorum yapar sıkıntı olmaz derken bide demezlermi elimizde hiç ilaç kalmadı firmayla sözleşmemiz bitti diye napıcam ben dedim (onlar bana önceden ilaçlar için uygun fiyat yapıyodu paket anlaşıyorduk ne ilacı eklenirse eklensin ben sabit para ödüyodum) eczaneyi arayıp fiyat sorduk 4 günlük ilaç 1 milyarı geçiyo hadi 850 yaparız dediler aldık bizde ama daha ne kadar ilaç kullanırız kaç para öderiz hiç bilmiyorum bi an nerdeyse vazgeçecektim tüm bunların üzerine birde gribim şaka gibi yani anestezi doktoru reçete yazdı gribi mutlaka transfere kadar atlatmak lazım cumartesi tekrar göreyim seni dedi ama hadi bakalım hayırlısı herşey ters başladı umarım sonu güzel olur. dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Tatlım toplanan yumurta ve sperm sayısına göre değişiyor Ama mademki 5.gününe kadar dayanmış yumurtaların,bu iyi kalitede olduklarını gösterir bence gayet iyi canım.Sakın derdetme .Bende senden 4 gün geriden geliyorum dün yumurtalarım toplandı ve genel anestezi oldu şuanda hala karnımda şişlik ve ağrı var Allah hepimize burdan güzel haberi paylaşmayı nasip etsin canım
Canımsın ama seni çok iyi anlıyorum bende 6 yıldır anacığımdan uzağım.Arabistanda yaşıyorum ama işin en kötüsü dün yumurtalarım toplanıcaktı o telaşla annemi aramayı unuttum gerçi konuştuk ama anneler gününü kutlamadım bugün arayıp özür diledim ama çok kızdım kendime,sonuçta o annem ve beni anlıyor şükür ama belli etmesede üzmüşümdür inşallah bizde yakında annelik duygusunu tadar ve onların kıymetini daha iyi anlarız canım...
Evet canımcım çok meraktayım 5 yumurtam şuana kadar döllenmiş.perşembe gününe kadar kaçı dayanabilecek bakalım?Bu arada daha 24 saat olmadı bile bu iyiye haber dimi?perşembe 12:00 transferim var.Yavrularımı içime alıcam inş.Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım benimde dün akşam toplandı ama ben kendimi hala iyi hissetmiyorum karnım gaz varmış gibi şiş ve ahafif ağrım var.Transferin içinde saat say .Operasyondan 24 saat sonra 1gün demektir ama sen bunlara takılma bence iyi kalitede olsunlar sana sıkı sıkı yapışsınlarda ha birgün önce ha birgün sonra dimi ??
Bencede canım şuana kadar en zoru yumurta toplamaydı gerçi o an birşey hissetmedim ama hala ağrı çekiyorum.Allah verdiğimiz emekleri zayi etmesin AMİN!!
İnşallah canım güzel haberlerini burdan bizlere duyurur umut olursun hepimize , kaç embriyo transfer yapıldı ve test günün ne zaman??
Canım herişte bir hayır vardır diyeceğim ama başına gelenler gerçekten can sıkıcı.Umarım sorunlarını halleder ve en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
canım Allah gönlüne versin inşallah ikisi birden sıkı sıkı yapışır annelerine sen bol bol dinlen ve hiçbirşeyi takma kafana..Gerçi demek kolay ama düşünmemeye çalış.kitap oku , yada kızlar gibi internetten dizi izle ve kafanı dağıt.Sakın ev işi yapma.İnşallah seneye anneler gününü bebeklerinle kutlarsın Allah her isteyenin kucağını doldursun Güzel Allahım AMİNNNN15 mayıs test tarıhım 2embrıyo transfer oldu inş umut olurum canım dualarınıza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar..
şimdi yumurta toplama işleminden geldim evde uzanıyorum. bu benim ilk denemem çok korktum ama korkmama gerek yokmuş. umarım sonuda iyi olur.
bişey merak ediyorum. trnasfer 2 yada 3. gün olacağı söyleniyor. buna bu gün dahilmidir????
kızlarr herkese slm.larr. 21.günümde başladığım lucrinde bugun 7.günüm ve adet olmam lazım ama gelen giden yokk...ki bnm adetten 2 önce hafif lekelenmelerim olurdu daha onlar bile yok görünürde...lucrin geciktiriyor diye duymuştum acaba kaç gün sonra olurum adet..fazlası zararlı olurmu ....
bir de benim göğüslerim sanki çok büyüdü aslında sanki değil kesin büyüdü sizde de 3-5 iğnede hemen kilo fazlalaşması oldu mu???öptüm hepinizii
inşallah arkadaşım tedavin sonunda güzel olur.Bişey soracaktım bu karışımı tedaviye başladığın zamanmı yemeye başlıyacaksın
Düzenledim listeyi,tarihler hatalıysa ve eğer eksikler varsa tamamlayıverin şekerlerrrrr
Herkeslere hayırlı,güzel haftasonları..Hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun, geleceğin güzel annelerine kocaman öpücükler:))))..Herkes versin bakim bi yanakkkk:))))))
15 mayıs test tarıhım 2embrıyo transfer oldu inş umut olurum canım dualarınıza ihtiyacım var
boncukcum hayırlı olsun tedavin güzel haberlerini bekliyoruz cnm
listenizdeki tüm kader dostlarımın hamiş olmasını diliyorum RABBİMden.İnşallah hepinizin göbüşüne konar kuzularınız.
bende nasipse haziran temmuz gibi düşünüyorum.sizden öğrenmek istediğim tedavi öncesi neler kullandınız folik asit vitamin vs.eşinizde bir şey kullandımı.paylaşırmısınız lütfen
Öncelikle tüm mayıs güzellerine sevgiler,saygılar efenim,keyifler yerinde mi bakalım,herkesler iyidir İNŞALLAHBakalım büssürü alıntı alıp mesaj cevaplamayı becerebilecekmiyim
canım 3 kilo almışım inşallah kilo değil şişliktir daha 6 iğne oldum:)) bu arada şu karısımı bende yapacam ama sen evde kendim mi karışım yaptın ayrı ayrı alıp aktar mı hazırladı??
listenizdeki tüm kader dostlarımın hamiş olmasını diliyorum RABBİMden.İnşallah hepinizin göbüşüne konar kuzularınız.
bende nasipse haziran temmuz gibi düşünüyorum.sizden öğrenmek istediğim tedavi öncesi neler kullandınız folik asit vitamin vs.eşinizde bir şey kullandımı.paylaşırmısınız lütfen