İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır .......15.05.2011 test tarihi
Maybebabe.......28........İlk deneme..... .........................................13.05.2011 test tarihi
Aslid .......2.deneme......Kent hastanesi..........................................16.02.2011 test tarihi
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Bu sabah çatlatma iğnesiiii
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial ........................ yumoşlar toplandı mı acabaa
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış ......................Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .....................................................Lucrin 4.gün
Minnik ........29..........2.deneme.........................12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
Thirdeyes ..........2.deneme......................haftaya salı ya da çarşamba transfer İNŞALLAH
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir........................Dondurulmuşlarla başlıycak
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi....Menogona başladı-çarşamba kontrol
Asaletlim ........... .......... .............................................................Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği................................Regl olmayı bekliyor
Devran26........28..........İlk deneme...... ........................Puregona başladı-salı kontrol
Öznur65........28...........2.deneme......Eurofertil.......................Regl olduysa başlıycak
Maonyaa.........İlk deneme..........Merionel kullanıyor 5.gün
Çilekw...........................................................................................Lucrine başladııııı
Beysu....................Regl bekliyor
Uhde......................Mayıs sonu başlıycak
Meryemce..............
Caziiiii..................Mayıs sonu başlıycak
ben 13 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2. tüp bebek denememde 0hss oldum emryoları dondurttum mayısta transfer olacak inşallah iğnelerime başladım ama şimdi çok stresliyim bunu bilen bilir Allah hepimize kolaylık versin
Hayırlı olsun canım . İnşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz..slm kızlar bugün dra gittik puregonla 200cc başladık salı yumoşlara bakılılacak bakalım hayırlısı yumoşlar ne yapcek bakacez artık
Boncukkkkk cuğum kıyamam sana ... Hepimiz bir şekilde acı çekiyoruz yavrularımıza kavuşmak için işte . Hadi bakalım canım Allah tamamına erdirsinAhhh göbüşüm,vah göbüşümmmmmmçok acıyo yawwww ...Daha önce ki iğnelerde hiç bu kadar acımadıydı.:44:..Hemen hemen tüm yumurtlama iğnelerini kullandım(puregon,merional,gonal f)Hiç böyle ağrı olmadıydı..Uyutmadı resmen yaaaa ...Bundan sonrakileri hafta içi sağlık ocağında popişten vurdurmak gerekcek anlaşılan ...
Bu arada dün daha önce yumurtaların kalitesini artıdığı için topik açılan karışımı yaptım yimeye başladım...1kaşık öğütülmüş keten tohumu,1kaşık öğütülmüş karanfil,1kaşık tarşın,1kaşık çörekotunu yeteri kadar bal ile karıştırdım (150gr kadar balla)Sonra da sabah aç karna yidim..Yatağın başucuna koydum her sabah böyle yiycem İNŞALLAH:26:..Bakalım yumoşlar daha iyi gelişcek mi..Bide günde 2-3incir,içine cevizde koydum ...
Başka da şu anlık bişey bilmiyorum,çarşamba kontrole gitcem,hayırlısı bakalımmm
2.ve son denemen olur inşallah canım Allah kucağını doldursun inşallahben 13 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2. tüp bebek denememde 0hss oldum emryoları dondurttum mayısta transfer olacak inşallah iğnelerime başladım ama şimdi çok stresliyim bunu bilen bilir Allah hepimize kolaylık versin
benide yazarmısınız yaşım 28 mayıs sonu ilaçca başlıyorum haziran ayında transferim yapılacak
kıslarrrrrkıslarrrrrr benim bugün 5. günüm yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo ama adete hazırlık mı bilemiyorum öncekilerde de olmuştu ne umudumu yitiriyorum ne de ümitleniyorum kasık ağrısı kimisinde de tutunma belirtisi çünkü...:18:
Canım az önce hastaneden geldim,topladılar yumoşları.Dediğin gibi emin ellerde.Şimdi eşimin dondurulmuş spermleriyle döllenicekler.Allahım inşallah herşey yolunda gider ve çektiğimiz eziyetlere değer.İlk hastaneden çıktığımda çok kötüydüm belim ve karnım çok kötü ağrıyordu.Şimdi iyiyim yarın embriyoların gelişmesinden haberdar edicekler.Seninde az günün kaldı canımcım ben inanıyorum güzel haberlerini alıcaz bitanem hepimiz bol bol dua edelimbarbiem canım az kaldı artık demi..
anacım delinmedik ve görünmedik yerimiz mi kaldı ki
canım yumoş toplama işlemi bitsin büyük bi rahatlama saracak etrafını emin ol bebişler emin ellere teslim en rahat 3 yada 5 gün şunu yaparsam gelişmelerine engel olur muyum yok şunu yaparsam tutunmaz mı yok 3 günü doya doya geçir canım büyük bir moralle al bebişlerini içeri hadi hayırlı olsun şimdiden..
Seninde tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonucunu alırsın canım, birbirimize destek için burdayız.Senin ilk bebeğin tedaviylemi oldu doğal yoldanmı??arkadaşlar merhaba..ben 31 yasında 1 cocuk annesiyim..2.için tüp bebek tedavisi görüyorum..1. denemem negatif ile sonuçlandı..2. denemem 7.mayıs dondurulmuslarla taransferim gercekleşti.bugün 2.günüm.19 mayısta sonucum belli olacak..hepinizin bu zorlu ve heycanlı bekleyişini,güzel sonuçlanması diliyorum....
merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun giremedim anneler gunydu moralim sifirdi sebebi annemden uzakta olup bugunde annecimin elini opemememdi ben bu duyguyu 4 yildir hersene anneler gununde yasiyorum gurbetteyim ailemden cok uzaktayim..... arkadaslar hepimizin cocugu olmasada bugun bizimde gunumuzdu bazilari hic duyarli olmuyor....bugun annesi olmayanlara ve cocugu olmayan kadinlara allah sabir versin tekrar hepimizin anneler gunu kutlu olsun seneye bu zamanlarda evlatlarimizla bir anneler gunu gecirmemiz dilegiyle sevgiler canlar
merhaba arkadaşlar.bende şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum.benim sormak istediğim yumurta gelişiminiz nasıldı?benim 5. günümde 3-4 yumurta vardı.bu normalmi?sizde kaç tane vardı?yarın yine kontrolüm var.inşallah iyi haberlerle gelirim.Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın hayırlısıyla inşallah.
Ekim17.......36.......ilk deneme,memorıal ataşehir....çarş yada perş toplamaİSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır .......15.05.2011 test tarihi
Maybebabe.......28.....İlk deneme..... ......13.05.2011 test tarihi
Aslid .......2.deneme......Kent hastanesi.....16.02.2011 test tarihi
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Bu sabah çatlatma iğnesiiii
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... yumoşlar toplandı mı acabaa
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 4.gün
Minnik ...2.deneme.......... 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
Thirdeyes ..........2.deneme...........haftaya salı ya da çarşamba transfer İNŞALLAH
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Menogona başladı
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Devran26........28..........İlk deneme...... ................
Öznur65........28...........2.deneme......Eurofertil........Regl olduysa başlıycak
Maonyaa..........Acıbadem.........
Çilekw.............................................Lucrine başladııııı
Uhde......................Mayıs sonu başlıycak
Meryemce..............
Caziiiii..................Mayıs sonu başlıycak
Hayırlısı olsun canım. Benim bu sefer dondurulmuşla ama geçen sefer yumurtalar 23 nisanda toplanmıştı. 26 nisanda transfer olmuştu.merhaba arkadaşlar..
şimdi yumurta toplama işleminden geldim evde uzanıyorum. bu benim ilk denemem çok korktum ama korkmama gerek yokmuş. umarım sonuda iyi olur.
bişey merak ediyorum. trnasfer 2 yada 3. gün olacağı söyleniyor. buna bu gün dahilmidir????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?