How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Herkeslere merhaba diycem ama şu an için benden başka aktif olan yok galiba topiğimizde:63:..Neyse aktif olduğunuzda alırsınız selamımı:42::71:...Efenim ben bugün biraz geç kaldım,çünkü dün akşam regl oldum ve bugün doktora gittim,kist tam kaybolmamış ama küçülmüş..Biz de hadi Bismillah dedik ve başladık...Bu akşam ilk lucrinimi vurcam İNŞALLAH,yarında lucrin+menogona başlıycam....Hadi hayırlısı,bakalım bu sefer neler yaşıycaz:19::49:...
Hadi canım benim evet bismillah deyip başlayalım,inşallah herşey çok güzel olucak pozitif düşün,dualarımız seninle...

BARBİEM canım ben senin şu kalçadan ve koldan iğne vurulma mevzusunu anladım..Şimdi puregon harici koldan vurulduğun iğne var ya,o bizim lucrin tarzı bi iğne yani yumurtaları baskılıyo,biz de zaten lucrini koldan vuruyoruz:40:...Öbür puregon ise benim şu anda kullanacağım menogon tarzı bi iğne yumurta gelişimini sağlayan..Bu iğneleri ister kalçadan,ister göbüşten vurabiliyomuşsun..Bugün doktor bana menogon verince kalçadan vurdurma mı söyledi..Her gün birine gidip vurdurmaktansa göbüşten kendim yapsam olma mı dedim..Olur olur dedi:61:..Ben de göbüşten yapcam..Yani senin anlıyacağın tedavilerin kalçadan veya göbüşten olmasının hiç bi farkı yokmuş güzelim,kafamıza takmadan yola devam yaniii:49:...Bu arada doktora bugün gitcektin herhalde ,naptın ,nasıl olmuş senin yumoşlarrrr:94::19:
Canım benim koldakilere takma sebebim sizden hiç duymamış olmamdı.Herkes göbekten iğnelerden bahsediyor ama koldan bahseden yok bende sadece burda bu şekilde tedavi ettiklerini sanmıştım.Rahatlattın beni saol :) Bu arada kalçadan değil göbekten bile olsa ben kendime iğne vurabileceğimi hiç sanmıyorum,senin maşallahın var canım.
Evet canım bugün yumoşlarıma baktılar,sağ tarafta daha çok yumoş oluşmakla beraber gelişmeler gayet güzel şükür,darısı başına.Cumartesi sabah 7 çatlatma iğnesi vurulucam ve pazar akşam yumoşlar toplanıcak inşallah,Allah hepimizin yolunu açık etsin ve emeklerini zayi etmesin AMİN

kızlar merhaba bende tedaviye başladım bu ay şuanda lucrin kullanmaya başladım. Hayırlısı ile ay sonuna kadar transferim olacak. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.:49::49::49::49::49::49::49::49:

Herkeslere merhaba diycem ama şu an için benden başka aktif olan yok galiba topiğimizde:63:..Neyse aktif olduğunuzda alırsınız selamımı:42::71:...Efenim ben bugün biraz geç kaldım,çünkü dün akşam regl oldum ve bugün doktora gittim,kist tam kaybolmamış ama küçülmüş..Biz de hadi Bismillah dedik ve başladık...Bu akşam ilk lucrinimi vurcam İNŞALLAH,yarında lucrin+menogona başlıycam....Hadi hayırlısı,bakalım bu sefer neler yaşıycaz:19::49:...

BARBİEM canım ben senin şu kalçadan ve koldan iğne vurulma mevzusunu anladım..Şimdi puregon harici koldan vurulduğun iğne var ya,o bizim lucrin tarzı bi iğne yani yumurtaları baskılıyo,biz de zaten lucrini koldan vuruyoruz:40:...Öbür puregon ise benim şu anda kullanacağım menogon tarzı bi iğne yumurta gelişimini sağlayan..Bu iğneleri ister kalçadan,ister göbüşten vurabiliyomuşsun..Bugün doktor bana menogon verince kalçadan vurdurma mı söyledi..Her gün birine gidip vurdurmaktansa göbüşten kendim yapsam olma mı dedim..Olur olur dedi:61:..Ben de göbüşten yapcam..Yani senin anlıyacağın tedavilerin kalçadan veya göbüşten olmasının hiç bi farkı yokmuş güzelim,kafamıza takmadan yola devam yaniii:49:...Bu arada doktora bugün gitcektin herhalde ,naptın ,nasıl olmuş senin yumoşlarrrr:94::19:

slm arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bende zaman yaklaştıkca heycanlanıyorum ve korkuyorum sonuç güzl olmuyacak diye :59:Allahım hepimze yardım etsin :54:

regl olmayı artık beklemiyom oldu yarın dra gidiyoruz bakalım nasıl olacak ilaçlarımı alıcam nasıl kullanıcam

kızlar merhaba bende tedaviye başladım bu ay şuanda lucrin kullanmaya başladım. Hayırlısı ile ay sonuna kadar transferim olacak. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.:49::49::49::49::49::49::49::49:
Cilekw cim hepimiz birbirimize destek için burdayız.Allah yürüyeceğin bu uzun ve meşakkatli yolu kolaylaştırsın.Umarım seninle birlikte hepimizi burdan tek tek :49: haberlerimizi duyururuz canim :66:
regl olmayı artık beklemiyom oldu yarın dra gidiyoruz bakalım nasıl olacak ilaçlarımı alıcam nasıl kullanıcam
hadi bakalım canım sanada kolay gelsin, gelişmelerden haberdar et bizide her anını paylaş lütfen . adım adım bebeğine yürüyorsun.Bazen düşünüyorumda çektiğimiz acılar bile anlam kazanıyor bu yolda...

Son düzenleme:
Cilekw cim hepimiz birbirimize destek için burdayız.Allah yürüyeceğin bu uzun ve meşakkatli yolu kolaylaştırsın.Umarım seninle birlikte hepimizi burdan tek tek :49: haberlerimizi duyururuz canim :66:

hadi bakalım canım sanada kolay gelsin, gelişmelerden haberdar et bizide her anını paylaş lütfen . adım adım bebeğine yürüyorsun.Bazen düşünüyorumda çektiğimiz acılar bile anlam kazanıyor bu yolda...

İşallahcanım hepimizin duaları kabul olsun...kucaklarımızda bebişlerimiz olsunnn

ümit hiç tükenmemeli arkadaşım herşey nasip kısmet.inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .

peki yaslar kısıtlıyor madem forumda okuyorum 3 embriyo konuldu yazıyor.nasıl oluyor bu

Amin cnm. bilemiyorum merkezlerin takmamasımı yoksa değişiklik varmı ama bu ay gittiğim dr lar öyle demişti diye hatırlıyorum.bilgisi olan varsa paylassında bizde faydalanalım 3 diye gördüğün yere sor bence sonra bizede söyle:)

merhaba arkadaşım bende sana katılıyorum hem yardım yok hem işimiz bu kadar zorken yolumuza taş koyuyorlar bu yasa yüzünden başarı şansımız azken dahada kısıtlanıyor tek ve en büyük yardımcımız allah rabbim bize yardım etsin sanada başarılar her şey gönlünce olsun:42:

teşekkür ederim hepimize tek yardımcı olabilecek Allah , hepimizide tek anlayabilecek birbirimiziz.umarım Allah hepimizin yardımcısı olur

Kızlar hepinizede günaydınlar hıdırellezinizi kutluyorum Allah inşallah dualarımızı kabul eder.dün gül ağacına dilek koyduk herkes 10 tane istek sıraladı biz sadece tek bir dilekte bulunduk :2:

bu arada istanbulda deniycez acıbadem hastenesinde ve o civarda dayalı döşeli ev bakıyoruz otelle felan zor olacak gibi ama internetten bulduğum evleri aradım emlakçılar kendilerine 1000 tl istedi + 1000-1500 tl arasıda kira zaten 1 ay deyincede 2 katı istediler oturdum ağladım Allah kimseyi darda koymasın zaten herşey pahalı ve zor bide böyle insanlar zorlaştırıyo bi alo deyip bulmaya 1000 tl istedi vicdansızlar ki tedaviye geldiğimizi söylemişti sağlık bu insan biraz insaflı olur.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.aranızda o civarda bildiğiniz ev varsa kiralık 1 aylık lütfen bana msj atın veya burdan yazın sayfada açmayı düşünüyorum ordanda yazabilirsiniz.

bu arada sayfalar ben yazdığımdan beri çok ilerlemiş tedavisi başlayanlara hayırlı olsun inşallah:)

Kıslar kusura bakmayın ben böyle tek tek mesaj yazıyorum,sayfalar ilerliyor ama her mesajdan alıntı yapıp tek mesajda birleştirmeyi bilmiyorum:43:..Anlatırsanız öyle yapmayı da denerim.:40:.Bu arada ben şimdi çıkıyorum listeyi güncelleyemedim...İsteyen olursa güncelleyebilir,yoksa yarın sabah güncelleriz İNŞALLAH:42:...
Kendinize iyi bakın,iyi akşamlar güzellerrrrr:70::71:

slm cnm önce alıntı yapmak istediğin msjları alıntı ile cevapla yazan yerin hemen sağında + işareti var oraya tıklayarak işaretle hangilerini istiyosan hepsini işaretle sonra alıntı ile cevaplaya (herhangi + ladığın birinde sonuncusu olabilir) bas hepsi çıkar ve herbirine :[/QUOTE] yazan yerden sonra enter yapıp altına cevabını yaz çokmu ayrıntılı oldu:9:

:19:
topik biraz sessiz ilk günlerde ama sen ayın 15 inden sonra gör burayı nasıl coşacak... sende başladın artık heyecana start verdiniz çok sevindim sırayla gelin arkadaşlar arkamızdan bekliyoruzzzzzzzzzzzz:62::62::62::52:
İREMcim aaaa bak ilgimi çekti şimdi senin ufak bi kardeşin mi var:44:...Bu arada antalya ya falan gitmene gerek kalmıycak ki ,o da nerden çıktı, İNŞALLAH bu sefer gelcek miniklerrrrr:49::70:Bide aşk_ı memnu rekoru için tebrik ederim efenim..Artık yeni bi rekor daha bekliyoruz..How ı meet your mother mı olur,lost mu olur..yaparsın sen bişeyler:1:...Gerçi bunlarda altyazılı,kayınvalide izlemez, neyse sen şu ara zuhal topalla idare et bari:9:....Bu arada bence de tüp bebe için en zor süreç şu bekleme dönemi..Olduydu olmadıydı,tuttu mu tutmadı mı,bekle bekle çok sıkılıyo insan:45: ama bu da geçer ,hem baksana azı gitti çoğu kaldı:62:..Destek mi oldum,köstek mi bilemedim:1::70:
walla bilemedim ki boncukum azı gitti :47:çoğu kaldı haaa cadııı ben görürüm seniiii:37:
işalllah gerek kalmaz canım Antalya ya ...2004 te ben annemi trafik kazasında kaybettim babamda bi sene sonra evlendi ama bayanın hiç çocuğu yoktu babam 55 li evlendiği ablamız ise 59 lu normal yoldan olmadı tabiii.olmayınca antalyada denediler sanırsam o hala bi sır açıklamadılar ama tüp bebek için önce antalyada hazırlandılar sonra yaştan dolayı türkiye de yaptıramadıkları için kıbrısa gittiler ilkinde olmadı bi sene sonra bi daha denediler bu sefer tuttu hayat işte zaman geçince üzerinden herşey ne kadar olağanmış gibi aanlatıyorum demi:53::59: yaşanırken her biri tek tek tabiki içimi kanattı ama ama insanoğluyuz işte ..
neyse canım ben zuhal topale devammmmm örgümün arkasını da bitirsem ii olur tedavi sonuçlanınca gidecekler galiba gitmeden bitsin benim kazağımmmm

devran çilek beysu hepiniz hoşgeldiniz kıslarrr hepimiz bu yolda güzelce ilerleyip çıkalım arkadaşlar

arkadaşlar lütfen panik yapmayın beysu cum otel fiyatlarını da sor sen uzun süre kalacağın için normal fiayt üzerinden sana fiyat vermeyeceklerdir canım evin temizliği yemeği ile uğraşmanıza da gerek kalmaz bi de mutlaka doktorlarınızla pazarlık yapın embriyo sayısı hakkında arkadaşlar sizin ilk denemeniz illa bir olacak demelerine kanmayın inanmayın ben yasanın ilk çıkış tarihine denk geldim ve hiç ısrar etmedim hataya düştüm sizde aynı hataya düşmeyinnnnn gerekirse maddi durumumuz yok deyin kji çoğumuzun durumu zor malesef çok yıpranıyorum bu olmazsa bi daha yaptırmam böyle düşünmeyin ama düşünüyomuş gibi söyleyin bir tane de hiç şansım yok gibi deyin söyleyin işte kıslarrrrr sakın susmayınnn

günaydın kızlar nasılsınız ??

aramıza katılan arkadaşlar h.geldiniz inş. tedavilerimiz güzel sonuçlanır hepimiz burda sevinç çığlıkları atarız:66::66:

devran çilek beysu hepiniz hoşgeldiniz kıslarrr hepimiz bu yolda güzelce ilerleyip çıkalım arkadaşlar

arkadaşlar lütfen panik yapmayın beysu cum otel fiyatlarını da sor sen uzun süre kalacağın için normal fiayt üzerinden sana fiyat vermeyeceklerdir canım evin temizliği yemeği ile uğraşmanıza da gerek kalmaz bi de mutlaka doktorlarınızla pazarlık yapın embriyo sayısı hakkında arkadaşlar sizin ilk denemeniz illa bir olacak demelerine kanmayın inanmayın ben yasanın ilk çıkış tarihine denk geldim ve hiç ısrar etmedim hataya düştüm sizde aynı hataya düşmeyinnnnn gerekirse maddi durumumuz yok deyin kji çoğumuzun durumu zor malesef çok yıpranıyorum bu olmazsa bi daha yaptırmam böyle düşünmeyin ama düşünüyomuş gibi söyleyin bir tane de hiç şansım yok gibi deyin söyleyin işte kıslarrrrr sakın susmayınnn
çok doğru söylüyosun canım uzun ve stresli bir dönem geçiriyoruz ısrar edersek kesin iki transfer yapacaklardır, hakkımızda hayırlısı olsun canım

MİNNİKcim geçmiş olsun:19:.Anam nasıl böcekti ki bu,o kadar ilaç verdiler:41:..Sen kırlarda bayırlarda tedavi öncesi temiz hava mı depoluyon yoksa, nerden buldun böceği:44:..Tekrardan geçmiş olsun canım:70:[/QUOT

sorma boncukcum sezon açılışımız vardı gelen çiçekleri alıyım derken neye uğredığımı şaşırdım bir anda göremedim bile neyin ısırdığını allahtan bi zararı olmazmış tedavimde öle işte başa gelecek varmış...:59:

günaydın kızlarrr.

cumanız mübarek olsun:49:

bu ay benim ilk tüp denemem olacak.geçen aylarda aşılama olmuştum.idrara sıkışık gittim ama doktor ona rağmen rahmimi görememiş ve dışarı çıkardı çok acı çektim aşılama sırasında ağladımm acısından.tüp bebekle ilgili fazla bilgim yok.yumurtalar nasıl toplanıo.yinemi idrara sıkışık gidilio bana yardımcı olurmusunuzz:30::30:

günaydın kızlarrr.

bu ay benim ilk tüp denemem olacak.geçen aylarda aşılama olmuştum.idrara sıkışık gittim ama doktor ona rağmen rahmimi görememiş ve dışarı çıkardı çok acı çektim aşılama sırasında ağladımm acısından.tüp bebekle ilgili fazla bilgim yok.yumurtalar nasıl toplanıo.yinemi idrara sıkışık gidilio bana yardımcı olurmusunuzz:30::30:

hoşgeldin aramıza seninde cuman mübarek olsun canım tüp bebekte korkulacak bişey yok önce ilaçlarla yumurtaların büyütülüyor sonra genel anestezi altında topluyolar hiç hissetmiyosun bile eşinde eş zamanlı sperm veriyo sonra embriyo gelişimine göre 3- 4 yada 5. günde rahime yerleştiriyolar o zaman sıkışık olman lazım ama çokta sıkışık değil ben küçük bir şişe su içmiştim çok sıkışmayayım diye yeterli demişti doktorum. en zor kısım transferden sonra 12 gün beklemek başkada zoru yok Allah ım inşallah isteyen emek sarfeden herkesiin dualarını kabul eder.

hoşgeldin aramıza seninde cuman mübarek olsun canım tüp bebekte korkulacak bişey yok önce ilaçlarla yumurtaların büyütülüyor sonra genel anestezi altında topluyolar hiç hissetmiyosun bile eşinde eş zamanlı sperm veriyo sonra embriyo gelişimine göre 3- 4 yada 5. günde rahime yerleştiriyolar o zaman sıkışık olman lazım ama çokta sıkışık değil ben küçük bir şişe su içmiştim çok sıkışmayayım diye yeterli demişti doktorum. en zor kısım transferden sonra 12 gün beklemek başkada zoru yok Allah ım inşallah isteyen emek sarfeden herkesiin dualarını kabul eder.

inş cnm benim eşimin spermleri düşük.bendede önce tüpler tıkalıydı ameliyatla açıldı ama şimdide yumurtalarım hiç gelişmio iğnelere rağmenn.yumurta tembelliği var.eraş hormonum düşükmüş o yüzden gelişmiomuş.rh hormonu ney acaba:26::26:

günaydın kızlarrr.

seninde mübarek olsun cnm :3:
ne zman başlıyosun tedavine sakın korkma gerçekten hiçbişi yok dedikleri gibi en zoruuuu 12 gün beklemek benim 2. denemem olcak ilki malesef :59: yumurta toplamadan sonra alışveriş mağazalarını dolaştım düşün okadar normal yani transfer keza aynı ama transferden sonra dinlen mutlaka bol bol su için diyo doktorlar iğneler döneminde sonra bol bol dua veeee güzel sonuç
:16:

Son düzenleme:
seninde mübarek olsun cnm :3:
ne zman başlıyosun tedavine sakın korkma gerçekten hiçbişi yok dedikleri gibi en zoruuuu 12 gün beklemek benim 2. denemem olcak ilki malesef :59: yumurta toplamadan sonra alışveriş mağazalarını dolaştım düşün okadar normal yani transfer keza aynı ama transferden sonra dinlen mutlaka bol bol su için diyo doktorlar iğneler döneminde sonra bol bol dua veeee güzel sonuç
:16:

salı günü merionel iğneyle başladım cnmmmm tedavimeeeee:86:

kızlar ben şimdi çıkıyrm yine gelirimmmm:70:

Back