Herkeslere merhaba diycem ama şu an için benden başka aktif olan yok galiba topiğimizde
..Neyse aktif olduğunuzda alırsınız selamımı
...Efenim ben bugün biraz geç kaldım,çünkü dün akşam regl oldum ve bugün doktora gittim,kist tam kaybolmamış ama küçülmüş..Biz de hadi Bismillah dedik ve başladık...Bu akşam ilk lucrinimi vurcam İNŞALLAH,yarında lucrin+menogona başlıycam....Hadi hayırlısı,bakalım bu sefer neler yaşıycaz
...
Tedavin hayırlı olsun boncukçum. Sorumu cevapladaığın için sagol canım. Artık bende 2 düşünüyorum ama salı günü kesin kararımızı vericez. Salı sabahı arıcaklar bugün yada yarın gelin diye. Hayırlısıyla atlatalım şu aşamaları.
BARBİEM canım ben senin şu kalçadan ve koldan iğne vurulma mevzusunu anladım..Şimdi puregon harici koldan vurulduğun iğne var ya,o bizim lucrin tarzı bi iğne yani yumurtaları baskılıyo,biz de zaten lucrini koldan vuruyoruz
...Öbür puregon ise benim şu anda kullanacağım menogon tarzı bi iğne yumurta gelişimini sağlayan..Bu iğneleri ister kalçadan,ister göbüşten vurabiliyomuşsun..Bugün doktor bana menogon verince kalçadan vurdurma mı söyledi..Her gün birine gidip vurdurmaktansa göbüşten kendim yapsam olma mı dedim..Olur olur dedi
..Ben de göbüşten yapcam..Yani senin anlıyacağın tedavilerin kalçadan veya göbüşten olmasının hiç bi farkı yokmuş güzelim,kafamıza takmadan yola devam yaniii
...Bu arada doktora bugün gitcektin herhalde ,naptın ,nasıl olmuş senin yumoşlarrrr:94: