mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

tatlım rh değil senin dediğin LH hormonu yumurtanın olgunlaşmasını sağlayan hormon sana tavsiyem bu konuda uzman olan doktor araştır her yere güven olmuyo bilen bilmeyen herkes tüp bebek yapıyor artık malesef. iyi bir merkez araştır umarım çok iyi sonuçlar alırsın ve burda bizimle paylaşırsın.

maonyaaa tedavin hayırlı olsun canım merionel aşılama döneminden kalmış olan ilacın mı?? ne kadar ona devam edeceksin

Geçmiş olsun Minnik.

barbiem yorumun için çok sağol yeni gördüm. Salı günü transfer için haber vericekler. Salı yada çarşamba. 2 tane düşünüyorum. O gün karar vercez artık embriyoların durumuna göre. Tedavin hayırlı olsun. Allah gönlüne göre verir inşallah. Tüm arkadaşların....

Hayırlısı olsun cilekcim. Şu lucrin iğneleri...
Anlamadan sonuna geliyosun o telaşla geçiyor. İnşallah bebeğine kavuşursun.
regl olmayı artık beklemiyom oldu yarın dra gidiyoruz bakalım nasıl olacak ilaçlarımı alıcam nasıl kullanıcam
Hayırlısı olsun devran. İlaçlarını alıp başlayana kadar. Benim ilk tedavimde iş yerimden arkadaşım yapmıştı her öğlen. İnşallah seninde kolaycacık olur ve biter...

thirdeyesCİM NE YAPTIN TRANSFERİN YAPILDI MI KARARINI VERDİN Mİ KAÇ TANE OLMASI KONUSUNDA...

uhdecim zaten imzayla en fazla 2 yüklemiyolarmı ben konuyumu kaçırdım

canım bildiğim kadarıyla yeni kanun çıktığından bu yana tek transfer yapılıyor imza ile 2 yükleniyomu bilmiyorum onu canım zaten benim yaşım gereği 2 yükleme olacak kısmet olursa wintersun ısrar edildiğinde 2 yükleme yapıldığını söylüyodu canım

Son düzenleme:
thirdeyesCİM NE YAPTIN TRANSFERİN YAPILDI MI KARARINI VERDİN Mİ KAÇ TANE OLMASI KONUSUNDA...
Canım geçen yazdıkların için çok sağol haklısın. Ben şimdi daha önceki olaylar yaşanmamış gibi düşünmeye çalışıyorum. Allah yazdıysa tekte olsa sorun yaşarım. Salı günü embriyoları çözücekler onların durumuna göre ya salı ya çarşamba transfer olacak. 2 istiyorum ama son kez o gün doktorla karar veririz sanırım. sen nasılsın?

bende iyiyim canım önümüzdeki ay adet ile ilaç kullanamaya başlayacam ertesi ayda transfer olacak yumurtalar sağlıklı olursa...allah gönlümüze göre versi...beni haberdar et olur mu canım merak ediyorum seni.

evet cnm benim yaşım 29, 35 yaşı geçenlere istenildiği kadar ama 35 yaş altına yasa gereği tek ama imza karşılığında 2 tane yüklüyolar yani benim ilk denememde bana öyle yaptılar

benim eşimin 6 milyondu şuanda45 milyonlarda dolaşıyor bende sigarayı bırakmasına keçiboynuzun a ve e vitaminine bağlıyorum ama morfolojimiz 8 ayrıca sol tüpüm bir önce alındı(
ben lucrini göbekten vuruluyorum koldan istedim ama hemşirem kilo zayır insanlara göbekten tercih ediyoruz dedi çok zayıf değilim bana göre 169cm boy 55 kg...ama sanki gün geçtikçe şiştiğimi hissediyorum sanırım 100ü görecğim:)) kasıklarımdaki sancılanmalar hala var ama azaldı...bugun daha iyiyim canım

ne güzel ya bizimde 8 ay önce 6 milyondu biraz ilaç kullandık keçi boynuzu falan yaptık ölçtürmedik ama sonuç alamayınca yine başladık tedaviye bende 8 kilo aldım 8 ayda sigarayı bıraktım ve ilk denememdeki ilaçlarında etkisi var tabiki şu an 67 kiloyum 173 boyum var çokda fazla değil ama artık almamam lazım

evet cnm benim yaşım 29, 35 yaşı geçenlere istenildiği kadar ama 35 yaş altına yasa gereği tek ama imza karşılığında 2 tane yüklüyolar yani benim ilk denememde bana öyle yaptılar

imza karşılığı yapıyo olsalarda çok iyi aslında bilmiyodum ben iyi oldu öğrendiğim canım saoll

bencede ama almamayı nasıl başaracağız onu bilemiyorum bende bu ay 30 yasına girdim ve kilom bu zamana kadar 52nin üzerine çıkmamıştı aşılama zamanıı başladı artış son sürat devam ediyor:)) ben birde iyi gelir diye fındık,fıstık,kabak çekirdeği,yok domates,yoğurt aklıma yararlı olan ne gelirse yiyorum işte ee tabi bide iğneler eklendi hayırlısı..ya bi hamile kalayım hiç dert değil kaç kilo olacağım nasılsa verilir...
bu arada 6milyonda bi çok insangöre az değil ...üzülme tüp bebkte fazlasıyla yeterli...ama keçiboynuzunu aralıksız 3 ay yap ve hergün taze yap bence..

otelleri pek araştırmadık güvenlimi değilmi bilemedik ama öğretmenevi sorduk oda farketmiyo fiyat kaldığınız gün sayısına göre dedi.hayırlısı olsun artık.

günaydın kızlar nasılsınız ??

aramıza katılan arkadaşlar h.geldiniz inş. tedavilerimiz güzel sonuçlanır hepimiz burda sevinç çığlıkları atarız
hoşbulduk uhde inşallah dediğin gibi olur.

uhdecim zaten imzayla en fazla 2 yüklemiyolarmı ben konuyumu kaçırdım

benim bildiğim ilk 2 deneme tek embriyo sonra 2 yasal olanı ama ısrarla değişebiliyomus burda dediklerine göre:)önemli olan 1-2 değil sonuçları iyi olsun.

sizinde mübarek olsun.bu acı işi biraz dr un eline göre değişiyo ama yumurta toplamadan sonra ben bi kere düğüne gidip oynamıştım bile transfer bana daha zor geliyor sıkısık oluyosun o beni deli ediyo ilk tranferimde çok ağlamıştım mesela ama diğerleri rahat geçti.aşılamada öyle 1 dr da ağlaya ağlaya acı içinde oldu diğerinde hiçbişey hissetmemiştim. tek ortak noktaları sonuçları aynıydı bu sefer kırcam inşallah şeytanın bacağını

hadi yeni liste yapalım çok yeni gelen arkadaşlar var boncukcum sen güzel yapıyosun hepbirlik olalım bu süreçte uğur getirelim birbirimize

Güzeller sayfaları tam olarak okuyamadım, yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler,tedavileri hayırlı olsun İNŞALLAH..Eski sayfalardan listemizi bularak isteyen olursa bilgilerini güncelleyebilir:44:..Benim şimdi misafirim gelcek,elleyemiyorum o yüzden..Haftasonuda evde değilim...Ama pazartesi ilk işim İNŞALLAH sizi ziyaret etmek olucak,öpüyorum hepinizi ,kendinize iyi bakın...YÜCE RABBE emanet olun

ASALETLİM ben de senin gibi adetimi bekliyorum,artık olsam da şu tedavi başlasa da,bitse demeye başladım..Hakkımızda hayırlısı bakalımmm

hayirlisi olsun beklemek zor.. ben bi kac gundur nete giremedim bu arada hastaneye gittim bu ay ki tedavim icin kagitlarimi yaptirdim adetin 3. u gunu kan verecem hayirlisiyla baslasaydim bende... ilk demelerim de tecrube edindim baslarken dikkat etmem gerekenleri biliyorum dondurulmuslarla yapilcagi icin az surecek tedavim emriyolar koyulduktan 10 gun sonra belli oluyo netice dondurulmuslar oyle sanirim tazede baya bekleniyo iki hafta gibi ha bu arada transfer yapilan arkadaslar ilk ucgun hic yataktan kalkmayin doktorun verdigi ilaclarida saatlice kullanin ben ilaclarimi aksatmistim embriyo koyuldukran sonra iyi tutunamadi dustu bebegim (( dikkatli olun arkadaslar

slm kızlar bugün dra gittik puregonla 200cc başladık salı yumoşlara bakılılacak bakalım hayırlısı yumoşlar ne yapcek bakacez artık

Son düzenleme:
oh oh maşallah devran ye bakalım iğneleri 4gün boyunca gelişsinler bakınca baya belli olmuş oluyolar her seferinde ekrana bakardım ben artık eşimde diyor e tutmazsa kendimiz yapsak yaparız artık sadece transferi yapsınlar bize diooo

Ahhh göbüşüm,vah göbüşümmmmmm çok acıyo yawwww...Daha önce ki iğnelerde hiç bu kadar acımadıydı.:44:..Hemen hemen tüm yumurtlama iğnelerini kullandım(puregon,merional,gonal f)Hiç böyle ağrı olmadıydı..Uyutmadı resmen yaaaa...Bundan sonrakileri hafta içi sağlık ocağında popişten vurdurmak gerekcek anlaşılan...

Bu arada dün daha önce yumurtaların kalitesini artıdığı için topik açılan karışımı yaptım yimeye başladım...1kaşık öğütülmüş keten tohumu,1kaşık öğütülmüş karanfil,1kaşık tarşın,1kaşık çörekotunu yeteri kadar bal ile karıştırdım (150gr kadar balla)Sonra da sabah aç karna yidim..Yatağın başucuna koydum her sabah böyle yiycem İNŞALLAH:26:..Bakalım yumoşlar daha iyi gelişcek mi..Bide günde 2-3incir,içine cevizde koydum...
Başka da şu anlık bişey bilmiyorum,çarşamba kontrole gitcem,hayırlısı bakalımmm

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır .......15.05.2011 test tarihi
Maybebabe.......28.....İlk deneme..... ......13.05.2011 test tarihi
Aslid .......2.deneme......Kent hastanesi.....16.02.2011 test tarihi
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Bu sabah çatlatma iğnesiiii
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... yumoşlar toplandı mı acabaa
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 4.gün
Minnik ...2.deneme.......... 12.05 iğnelere başlıycak İNŞALLAH
Thirdeyes ..........2.deneme...........haftaya salı ya da çarşamba transfer İNŞALLAH
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Menogona başladı
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Devran26........28..........İlk deneme...... ................
Öznur65........28...........2.deneme......Eurofertil........Regl olduysa başlıycak
Maonyaa..........Acıbadem.........
Çilekw.............................................Lucrine başladııııı
Uhde......................Mayıs sonu başlıycak
Meryemce..............
Caziiiii..................Mayıs sonu başlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…