inş cnm benim eşimin spermleri düşük.bendede önce tüpler tıkalıydı ameliyatla açıldı ama şimdide yumurtalarım hiç gelişmio iğnelere rağmenn.yumurta tembelliği var.eraş hormonum düşükmüş o yüzden gelişmiomuş.rh hormonu ney acaba:26::26:
Geçmiş olsun Minnik.merhabalar herkeze bugün biraz cnm sıkkın elimi böcek tarzında bişi soktu kullandığım ilaçlar yetmiyomuş gibi birde bunun için bi ton ilaç verdiler biraz can sıkıcı ama allahtan daha iğnlere başlamıyorum hepsi birden zor olucaktı bünyem için paylaşmak istediiim haftaya bugün iğnede 1. gün hayırlısıyla inşallahhh
barbiem yorumun için çok sağol yeni gördüm. Salı günü transfer için haber vericekler. Salı yada çarşamba. 2 tane düşünüyorum. O gün karar vercez artık embriyoların durumuna göre. Tedavin hayırlı olsun. Allah gönlüne göre verir inşallah. Tüm arkadaşların....Herkeslere merhaba diycem ama şu an için benden başka aktif olan yok galiba topiğimizde..Neyse aktif olduğunuzda alırsınız selamımı ...Efenim ben bugün biraz geç kaldım,çünkü dün akşam regl oldum ve bugün doktora gittim,kist tam kaybolmamış ama küçülmüş..Biz de hadi Bismillah dedik ve başladık...Bu akşam ilk lucrinimi vurcam İNŞALLAH,yarında lucrin+menogona başlıycam....Hadi hayırlısı,bakalım bu sefer neler yaşıycaz ...
Tedavin hayırlı olsun boncukçum. Sorumu cevapladaığın için sagol canım. Artık bende 2 düşünüyorum ama salı günü kesin kararımızı vericez. Salı sabahı arıcaklar bugün yada yarın gelin diye. Hayırlısıyla atlatalım şu aşamaları.
BARBİEM canım ben senin şu kalçadan ve koldan iğne vurulma mevzusunu anladım..Şimdi puregon harici koldan vurulduğun iğne var ya,o bizim lucrin tarzı bi iğne yani yumurtaları baskılıyo,biz de zaten lucrini koldan vuruyoruz...Öbür puregon ise benim şu anda kullanacağım menogon tarzı bi iğne yumurta gelişimini sağlayan..Bu iğneleri ister kalçadan,ister göbüşten vurabiliyomuşsun..Bugün doktor bana menogon verince kalçadan vurdurma mı söyledi..Her gün birine gidip vurdurmaktansa göbüşten kendim yapsam olma mı dedim..Olur olur dedi ..Ben de göbüşten yapcam..Yani senin anlıyacağın tedavilerin kalçadan veya göbüşten olmasının hiç bi farkı yokmuş güzelim,kafamıza takmadan yola devam yaniii ...Bu arada doktora bugün gitcektin herhalde ,naptın ,nasıl olmuş senin yumoşlarrrr:94:
Hayırlısı olsun cilekcim. Şu lucrin iğneleri...kızlar merhaba bende tedaviye başladım bu ay şuanda lucrin kullanmaya başladım. Hayırlısı ile ay sonuna kadar transferim olacak. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.
Hayırlısı olsun devran. İlaçlarını alıp başlayana kadar. Benim ilk tedavimde iş yerimden arkadaşım yapmıştı her öğlen. İnşallah seninde kolaycacık olur ve biter...regl olmayı artık beklemiyom oldu yarın dra gidiyoruz bakalım nasıl olacak ilaçlarımı alıcam nasıl kullanıcam
uhdecim zaten imzayla en fazla 2 yüklemiyolarmı ben konuyumu kaçırdım
Canım geçen yazdıkların için çok sağol haklısın. Ben şimdi daha önceki olaylar yaşanmamış gibi düşünmeye çalışıyorum. Allah yazdıysa tekte olsa sorun yaşarım. Salı günü embriyoları çözücekler onların durumuna göre ya salı ya çarşamba transfer olacak. 2 istiyorum ama son kez o gün doktorla karar veririz sanırım. sen nasılsın?thirdeyesCİM NE YAPTIN TRANSFERİN YAPILDI MI KARARINI VERDİN Mİ KAÇ TANE OLMASI KONUSUNDA...
Canım geçen yazdıkların için çok sağol haklısın. Ben şimdi daha önceki olaylar yaşanmamış gibi düşünmeye çalışıyorum. Allah yazdıysa tekte olsa sorun yaşarım. Salı günü embriyoları çözücekler onların durumuna göre ya salı ya çarşamba transfer olacak. 2 istiyorum ama son kez o gün doktorla karar veririz sanırım. sen nasılsın?
canım bildiğim kadarıyla yeni kanun çıktığından bu yana tek transfer yapılıyor imza ile 2 yükleniyomu bilmiyorum onu canım zaten benim yaşım gereği 2 yükleme olacak kısmet olursa wintersun ısrar edildiğinde 2 yükleme yapıldığını söylüyodu canım
CARMENcim sayımız 1milyondu en son test yaptırdığımızda,ama üstünden hemen hemen 2yıl geçti..Benim tahminime göre biraz daha artış olmuştur,eşim 8aydır sigara içmiyo çünkü..Biz zaten esas sorunumuz sperm sanarken, benim de yumurtalar azmış onu da tedavilere başlayınca öğrendik:44:...Sizde de spermle alakalı mı sorun vardı canım..Bu arada lucrini koldan vuruyosun dimi..Niye kasılmaların oldu acaba, ben de böyle bişey olmamıştı, ama gün gün alıştıkça geçer muhtemelen bu kasılmalar ..Mesela bugün daha iyisindir dimiiiiii
benim eşimin 6 milyondu şuanda45 milyonlarda dolaşıyor bende sigarayı bırakmasına keçiboynuzun a ve e vitaminine bağlıyorum ama morfolojimiz 8ayrıca sol tüpüm bir önce alındı (
ben lucrini göbekten vuruluyorum koldan istedim ama hemşirem kilo zayır insanlara göbekten tercih ediyoruz dedi çok zayıf değilim bana göre 169cm boy 55 kg...ama sanki gün geçtikçe şiştiğimi hissediyorum sanırım 100ü görecğim:)) kasıklarımdaki sancılanmalar hala var ama azaldı...bugun daha iyiyim canım
evet cnm benim yaşım 29, 35 yaşı geçenlere istenildiği kadar ama 35 yaş altına yasa gereği tek ama imza karşılığında 2 tane yüklüyolar yani benim ilk denememde bana öyle yaptılar
ne güzel ya bizimde 8 ay önce 6 milyondu biraz ilaç kullandık keçi boynuzu falan yaptık ölçtürmedik ama sonuç alamayınca yine başladık tedaviye bende 8 kilo aldım 8 aydasigarayı bıraktım ve ilk denememdeki ilaçlarında etkisi var tabiki şu an 67 kiloyum 173 boyum var çokda fazla değil ama artık almamam lazım
devran çilek beysu hepiniz hoşgeldiniz kıslarrr hepimiz bu yolda güzelce ilerleyip çıkalım arkadaşlar
Hoşbulduk inşallah cnm iyi geçer bu sefer benim tedavi süreçlerim ve beklemelerim çok stresli geçiyor kendimi çok kontrol edemiyorum ama az şeylerde çekmedim Allahım bunu son yaparda hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah hepimizinde son olsun.
arkadaşlar lütfen panik yapmayın beysu cum otel fiyatlarını da sor sen uzun süre kalacağın için normal fiayt üzerinden sana fiyat vermeyeceklerdir canım evin temizliği yemeği ile uğraşmanıza da gerek kalmaz bi de mutlaka doktorlarınızla pazarlık yapın embriyo sayısı hakkında arkadaşlar sizin ilk denemeniz illa bir olacak demelerine kanmayın inanmayın ben yasanın ilk çıkış tarihine denk geldim ve hiç ısrar etmedim hataya düştüm sizde aynı hataya düşmeyinnnnn gerekirse maddi durumumuz yok deyin kji çoğumuzun durumu zor malesef çok yıpranıyorum bu olmazsa bi daha yaptırmam böyle düşünmeyin ama düşünüyomuş gibi söyleyin bir tane de hiç şansım yok gibi deyin söyleyin işte kıslarrrrr sakın susmayınnn
hoşbulduk uhde inşallah dediğin gibi olur.günaydın kızlar nasılsınız ??
aramıza katılan arkadaşlar h.geldiniz inş. tedavilerimiz güzel sonuçlanır hepimiz burda sevinç çığlıkları atarız
uhdecim zaten imzayla en fazla 2 yüklemiyolarmı ben konuyumu kaçırdım
günaydın kızlarrr.
cumanız mübarek olsun
bu ay benim ilk tüp denemem olacak.geçen aylarda aşılama olmuştum.idrara sıkışık gittim ama doktor ona rağmen rahmimi görememiş ve dışarı çıkardı çok acı çektim aşılama sırasında ağladımm acısından.tüp bebekle ilgili fazla bilgim yok.yumurtalar nasıl toplanıo.yinemi idrara sıkışık gidilio bana yardımcı olurmusunuzz
ASALETLİM ben de senin gibi adetimi bekliyorum,artık olsam da şu tedavi başlasa da,bitse demeye başladım..Hakkımızda hayırlısı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?