How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

:9::9::9: süpersin yaa 45 bölüm :9::9: ama o dizi biraz gergin bu sefer komedi dene bakalım bi görelim farkı :15: sen nasılsın? gergin misin?
ben kendimi o kadar merak ediyorumki nasıl olucam acaba o dönem :18: normalde kaygılı endişeli gergin bi insan değilimdir, herşeye pozitif bakarım, kolay kolay üzülmem, herşey Allah' dan der geçerim ama bu durum çok farklı işte :44: nasıl olucam bakalım görücez hep beraber :37:

Tarcin; hayirli olsun tedavin, cok az kalmis insallaaaah kavusursun bebisine canim.

saol cnmm:29:uzun protokol derken

canım 2türlü protokol uyguluyorlar 1.si uzun protokolde adetinin 21.gününde lucrin tarzı iğneyle başlıyorsun genelde yumurtlama problemi olmayanlara başlanıyormuşş...2.si ise kısa protokol adetin 3.günü başlanıyor kısasıyla ilgili çok şey bilmiyorum...sen kaçıncı günde ne ile başladın tedaviye ordan anlarızz zatenn

herşey yolunda gitti.. blastosist transfer yapıldı.. ya bu ikinci denememdi.. bu sefer umudum var.. :) çok teşekkür ederim..

aslid hoşgeldin canım aynı günlerde sonuç alıcaz umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız seninde salı günmü transferin gerçekleşti

arkadaşlar listeden adımı kaldırmışsınız çok giremiyorum ben siteye 27 yaşındayım 2. denemem altunizade eurofertilde olacak ama benim sıkıntım normalde bugün adet olmam gerekirdi(hiç şaşmaz) ona göre izin aldım bende işten ama adet olamadım ve bugün istanbula gidicem yarına merkezden randevu alacaktım güya inşallah bir an önce adet görürüm ve iznim boşuna gitmez dualarınıza ihtiyacım var.
canım stresten gecikiyor sanırım benim tam 4 gün geçti günüm inş. seninki biran önce gelirde başlarsın tedaviye hayırlısı olsun canım
herşey yolunda gitti.. blastosist transfer yapıldı.. ya bu ikinci denememdi.. bu sefer umudum var.. :) çok teşekkür ederim..
canım inş. olumlu sonuç alacaksın dualarımız sizlerle
[

kızlar herkes burda hepinizin günü iyi geçer inşallah..bugunde gündemimiz hıdırellez olsun napacaksınız bakalım nasıl dilenecek bebiş dileklerii???

merhabalar herkeze bugün biraz cnm sıkkın elimi böcek tarzında bişi soktu kullandığım ilaçlar yetmiyomuş gibi birde bunun için bi ton ilaç verdiler biraz can sıkıcı ama allahtan daha iğnlere başlamıyorum hepsi birden zor olucaktı bünyem için paylaşmak istediiim haftaya bugün iğnede 1. gün hayırlısıyla inşallahhh :24:

kızlar merhaba.

önce kendimi tanıdatayım.ben 2008yılında evelendim.
ilk 3ay vajinusmustum.sonra denememize rağmen çoçuğumuz olmadı ve ebn doktora gittim.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu varikoselden.sonra baktık yine olmuo.benim tüplerin kapalı oldunu anladık.geçen ekim ayında laparoskobi oldum.ama hala olmadı.şimdide rh hormonum yüzünden yumurtalarım puregon iğneye rağmen 1tane zor gelişio.şubat ve mart ayında puregon iğneyle tedavi oldum ama olmadı.nisan ayında aşılama oldum tutmadı.bu ay düün itibariyle tüp bebeğe başladımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün

ooo tubişim can yoldaşım gelmiş hoşgelmiş:76:hayırlı uğurlu olsun dün bu haberi aldığımda çok sevindim inşallah kaynananın haberi yoktur yada oluyorsa olsun kime ne?canım ben seni akşam üzeri ararım şimdi işim var biliyorsun ev taşıyoruz çok yoğunum ay iyiki bu ay yapmamışım tüp bebeği zavallı bebek hangi arada tutunacaktı :16::16::16: tubişim Allah gönlüne göre versin inşallah olacak..doktorunu iki embriyoya ikna etmeyi unutma sakın eğer olursa neyse biz uzun uzun konuşuruz tamam mı canım arkadaşım

Son düzenleme:
merhabalar herkeze bugün biraz cnm sıkkın elimi böcek tarzında bişi soktu kullandığım ilaçlar yetmiyomuş gibi birde bunun için bi ton ilaç verdiler biraz can sıkıcı ama allahtan daha iğnlere başlamıyorum hepsi birden zor olucaktı bünyem için paylaşmak istediiim haftaya bugün iğnede 1. gün hayırlısıyla inşallahhh :24:

minikkkk çok geçmiş olsun canımm

Herkeslere merhaba diycem ama şu an için benden başka aktif olan yok galiba topiğimizde:63:..Neyse aktif olduğunuzda alırsınız selamımı:42::71:...Efenim ben bugün biraz geç kaldım,çünkü dün akşam regl oldum ve bugün doktora gittim,kist tam kaybolmamış ama küçülmüş..Biz de hadi Bismillah dedik ve başladık...Bu akşam ilk lucrinimi vurcam İNŞALLAH,yarında lucrin+menogona başlıycam....Hadi hayırlısı,bakalım bu sefer neler yaşıycaz:19::49:...

BARBİEM canım ben senin şu kalçadan ve koldan iğne vurulma mevzusunu anladım..Şimdi puregon harici koldan vurulduğun iğne var ya,o bizim lucrin tarzı bi iğne yani yumurtaları baskılıyo,biz de zaten lucrini koldan vuruyoruz:40:...Öbür puregon ise benim şu anda kullanacağım menogon tarzı bi iğne yumurta gelişimini sağlayan..Bu iğneleri ister kalçadan,ister göbüşten vurabiliyomuşsun..Bugün doktor bana menogon verince kalçadan vurdurma mı söyledi..Her gün birine gidip vurdurmaktansa göbüşten kendim yapsam olma mı dedim..Olur olur dedi:61:..Ben de göbüşten yapcam..Yani senin anlıyacağın tedavilerin kalçadan veya göbüşten olmasının hiç bi farkı yokmuş güzelim,kafamıza takmadan yola devam yaniii:49:...Bu arada doktora bugün gitcektin herhalde ,naptın ,nasıl olmuş senin yumoşlarrrr:94::19:

boncukk senin eşinin sayısı ve morfolojisi düşüktü sanırım kaçtı??

CARMENcim sayımız 1milyondu en son test yaptırdığımızda,ama üstünden hemen hemen 2yıl geçti..Benim tahminime göre biraz daha artış olmuştur,eşim 8aydır sigara içmiyo çünkü:63:..Biz zaten esas sorunumuz sperm sanarken, benim de yumurtalar azmış onu da tedavilere başlayınca öğrendik:44:...Sizde de spermle alakalı mı sorun vardı canım..Bu arada lucrini koldan vuruyosun dimi..Niye kasılmaların oldu acaba, ben de böyle bişey olmamıştı, ama gün gün alıştıkça geçer muhtemelen bu kasılmalar:70:..Mesela bugün daha iyisindir dimiiiiii:19:

minnik sen antalyada mısın canım tam olarak hangi hastaneye gidiyosun bu tutmazsa bende antalya gelecek bebek de denemeyi düşünüyorum ilginç gelecek belki ama benim babamla üvey annemin orda tuttuuu:26:

İREMcim aaaa bak ilgimi çekti şimdi senin ufak bi kardeşin mi var:44:...Bu arada antalya ya falan gitmene gerek kalmıycak ki ,o da nerden çıktı, İNŞALLAH bu sefer gelcek miniklerrrrr:49::70:Bide aşk_ı memnu rekoru için tebrik ederim efenim..Artık yeni bi rekor daha bekliyoruz..How ı meet your mother mı olur,lost mu olur..yaparsın sen bişeyler:1:...Gerçi bunlarda altyazılı,kayınvalide izlemez, neyse sen şu ara zuhal topalla idare et bari:9:....Bu arada bence de tüp bebe için en zor süreç şu bekleme dönemi..Olduydu olmadıydı,tuttu mu tutmadı mı,bekle bekle çok sıkılıyo insan:45: ama bu da geçer ,hem baksana azı gitti çoğu kaldı:62:..Destek mi oldum,köstek mi bilemedim:1::70:

Arkadaşlar size bişey sorucam. Haftaya salı yada çarşamba transferim var. Ben bundan önce gebelik yaşadım daha önceki sayfalarda var ve İkizdi. 7 ci ayımda preeklemsi(gebelik zehirlenmesi) oldum. Hatta bana 3 tane transfer edildi ve 3 de tuttu. Şimdi 2 tane transfer ediceklerini söyledi doktorum. Ama ben karar veremiyorum
1 mi ? 2 mi? Heyecanlıyım kafam çok karışık ve kararsızım.

THİRDEYES canım daha önce ki kötü tecrübenden dolayı olumsuz düşünüyo olabilirsin, ama benim acizane içimden geçen 2tene embriyo koyulması:19:...Ama yine de siz bilirsiniz tabii ki..RABBİM hakkınızda hayırlısını nasip etsin,herşey çok güzel olsun İNŞALLAH:70:

arkadaşlar listeden adımı kaldırmışsınız çok giremiyorum ben siteye 27 yaşındayım 2. denemem altunizade eurofertilde olacak ama benim sıkıntım normalde bugün adet olmam gerekirdi(hiç şaşmaz) ona göre izin aldım bende işten ama adet olamadım ve bugün istanbula gidicem yarına merkezden randevu alacaktım güya inşallah bir an önce adet görürüm ve iznim boşuna gitmez dualarınıza ihtiyacım var.

ÖZNURcum İNŞALLAH beklenen adetin gün itibariyle gelmiştirde sen de rahatlamışsındır:61:..Listeye tam olarak durumlarını bilmediğimiz arkadaşlarımız haber etsinlerde öyle ekleyelim diye yazmamışızdır adını,hemen ekleriz tatlım:71:..Dualarımızdasın,İNŞALLAH iznin boşa gitmez,bi an önce tedaviye başlarsınız :19:

MİNNİKcim geçmiş olsun:19:.Anam nasıl böcekti ki bu,o kadar ilaç verdiler:41:..Sen kırlarda bayırlarda tedavi öncesi temiz hava mı depoluyon yoksa, nerden buldun böceği:44:..Tekrardan geçmiş olsun canım:70:

kızlar merhaba.

önce kendimi tanıdatayım.ben 2008yılında evelendim.
ilk 3ay vajinusmustum.sonra denememize rağmen çoçuğumuz olmadı ve ebn doktora gittim.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu varikoselden.sonra baktık yine olmuo.benim tüplerin kapalı oldunu anladık.geçen ekim ayında laparoskobi oldum.ama hala olmadı.şimdide rh hormonum yüzünden yumurtalarım puregon iğneye rağmen 1tane zor gelişio.şubat ve mart ayında puregon iğneyle tedavi oldum ama olmadı.nisan ayında aşılama oldum tutmadı.bu ay düün itibariyle tüp bebeğe başladımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Aaaa vajizede arkadaşım benim:71:..Ben de eski bi vajinismuszedeyim..İlk 7ayda benim yakamı bırakmamıştı bu sorun:41:..Neyse ki şimdi geçti gitti:9:....Tedaviniz hayırlı olsun tatlım,umarım bebişin daha fazla bekletmez sizi..:49:

Kıslar kusura bakmayın ben böyle tek tek mesaj yazıyorum,sayfalar ilerliyor ama her mesajdan alıntı yapıp tek mesajda birleştirmeyi bilmiyorum:43:..Anlatırsanız öyle yapmayı da denerim.:40:.Bu arada ben şimdi çıkıyorum listeyi güncelleyemedim...İsteyen olursa güncelleyebilir,yoksa yarın sabah güncelleriz İNŞALLAH:42:...
Kendinize iyi bakın,iyi akşamlar güzellerrrrr:70::71:

ÖZNURcum İNŞALLAH beklenen adetin gün itibariyle gelmiştirde sen de rahatlamışsındır:61:..Listeye tam olarak durumlarını bilmediğimiz arkadaşlarımız haber etsinlerde öyle ekleyelim diye yazmamışızdır adını,hemen ekleriz tatlım:71:..Dualarımızdasın,İNŞALLAH iznin boşa gitmez,bi an önce tedaviye başlarsınız :19:
sağol canım ama hala adet olmadım inşallah olurum en kısa zamanda hepimize bol şans...

her zaman soyluyorum birgün mutlaka bebeğim gelicek ve anne olacağım.buna çok inanıyorum moralimi bile bozmadım.allahım hayırlısını verdi bana.bebeğim olsaydı belkide kaybedecektim düşecekti.o doğrusunu bilir.bize bişey demek düşmez :49::49::49::49::49::49:

kesinlikle katılıyorum size..Allahın izni olmadan yaprak bile dalından düşmezmiş..kısmetimizde varsa,biz elimizden geleni yapalım zaten olacak..sadece zamanı gelmesi lazım....

Back