süpersin yaa 45 bölüm ama o dizi biraz gergin bu sefer komedi dene bakalım bi görelim farkı sen nasılsın? gergin misin?
ben kendimi o kadar merak ediyorumki nasıl olucam acaba o dönem :18: normalde kaygılı endişeli gergin bi insan değilimdir, herşeye pozitif bakarım, kolay kolay üzülmem, herşey Allah' dan der geçerim ama bu durum çok farklı işte :44: nasıl olucam bakalım görücez hep beraber
saol cnmmuzun protokol derken
herşey yolunda gitti.. blastosist transfer yapıldı.. ya bu ikinci denememdi.. bu sefer umudum var.. :) çok teşekkür ederim..
herşey yolunda gitti.. blastosist transfer yapıldı.. ya bu ikinci denememdi.. bu sefer umudum var.. :) çok teşekkür ederim..
canım stresten gecikiyor sanırım benim tam 4 gün geçti günüm inş. seninki biran önce gelirde başlarsın tedaviye hayırlısı olsun canımarkadaşlar listeden adımı kaldırmışsınız çok giremiyorum ben siteye 27 yaşındayım 2. denemem altunizade eurofertilde olacak ama benim sıkıntım normalde bugün adet olmam gerekirdi(hiç şaşmaz) ona göre izin aldım bende işten ama adet olamadım ve bugün istanbula gidicem yarına merkezden randevu alacaktım güya inşallah bir an önce adet görürüm ve iznim boşuna gitmez dualarınıza ihtiyacım var.
canım inş. olumlu sonuç alacaksın dualarımız sizlerleherşey yolunda gitti.. blastosist transfer yapıldı.. ya bu ikinci denememdi.. bu sefer umudum var.. :) çok teşekkür ederim..
kızlar merhaba.
önce kendimi tanıdatayım.ben 2008yılında evelendim.
ilk 3ay vajinusmustum.sonra denememize rağmen çoçuğumuz olmadı ve ebn doktora gittim.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu varikoselden.sonra baktık yine olmuo.benim tüplerin kapalı oldunu anladık.geçen ekim ayında laparoskobi oldum.ama hala olmadı.şimdide rh hormonum yüzünden yumurtalarım puregon iğneye rağmen 1tane zor gelişio.şubat ve mart ayında puregon iğneyle tedavi oldum ama olmadı.nisan ayında aşılama oldum tutmadı.bu ay düün itibariyle tüp bebeğe başladımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün
merhabalar herkeze bugün biraz cnm sıkkın elimi böcek tarzında bişi soktu kullandığım ilaçlar yetmiyomuş gibi birde bunun için bi ton ilaç verdiler biraz can sıkıcı ama allahtan daha iğnlere başlamıyorum hepsi birden zor olucaktı bünyem için paylaşmak istediiim haftaya bugün iğnede 1. gün hayırlısıyla inşallahhh
boncukk senin eşinin sayısı ve morfolojisi düşüktü sanırım kaçtı??
minnik sen antalyada mısın canım tam olarak hangi hastaneye gidiyosun bu tutmazsa bende antalya gelecek bebek de denemeyi düşünüyorum ilginç gelecek belki ama benim babamla üvey annemin orda tuttuuu:26:
Arkadaşlar size bişey sorucam. Haftaya salı yada çarşamba transferim var. Ben bundan önce gebelik yaşadım daha önceki sayfalarda var ve İkizdi. 7 ci ayımda preeklemsi(gebelik zehirlenmesi) oldum. Hatta bana 3 tane transfer edildi ve 3 de tuttu. Şimdi 2 tane transfer ediceklerini söyledi doktorum. Ama ben karar veremiyorum
1 mi ? 2 mi? Heyecanlıyım kafam çok karışık ve kararsızım.
arkadaşlar listeden adımı kaldırmışsınız çok giremiyorum ben siteye 27 yaşındayım 2. denemem altunizade eurofertilde olacak ama benim sıkıntım normalde bugün adet olmam gerekirdi(hiç şaşmaz) ona göre izin aldım bende işten ama adet olamadım ve bugün istanbula gidicem yarına merkezden randevu alacaktım güya inşallah bir an önce adet görürüm ve iznim boşuna gitmez dualarınıza ihtiyacım var.
merhabalar herkeze bugün biraz cnm sıkkın elimi böcek tarzında bişi soktu kullandığım ilaçlar yetmiyomuş gibi birde bunun için bi ton ilaç verdiler biraz can sıkıcı ama allahtan daha iğnlere başlamıyorum hepsi birden zor olucaktı bünyem için paylaşmak istediiim haftaya bugün iğnede 1. gün hayırlısıyla inşallahhh
kızlar merhaba.
önce kendimi tanıdatayım.ben 2008yılında evelendim.
ilk 3ay vajinusmustum.sonra denememize rağmen çoçuğumuz olmadı ve ebn doktora gittim.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu varikoselden.sonra baktık yine olmuo.benim tüplerin kapalı oldunu anladık.geçen ekim ayında laparoskobi oldum.ama hala olmadı.şimdide rh hormonum yüzünden yumurtalarım puregon iğneye rağmen 1tane zor gelişio.şubat ve mart ayında puregon iğneyle tedavi oldum ama olmadı.nisan ayında aşılama oldum tutmadı.bu ay düün itibariyle tüp bebeğe başladımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün
sağol canım ama hala adet olmadım inşallah olurum en kısa zamanda hepimize bol şans...ÖZNURcum İNŞALLAH beklenen adetin gün itibariyle gelmiştirde sen de rahatlamışsındır..Listeye tam olarak durumlarını bilmediğimiz arkadaşlarımız haber etsinlerde öyle ekleyelim diye yazmamışızdır adını,hemen ekleriz tatlım ..Dualarımızdasın,İNŞALLAH iznin boşa gitmez,bi an önce tedaviye başlarsınız
her zaman soyluyorum birgün mutlaka bebeğim gelicek ve anne olacağım.buna çok inanıyorum moralimi bile bozmadım.allahım hayırlısını verdi bana.bebeğim olsaydı belkide kaybedecektim düşecekti.o doğrusunu bilir.bize bişey demek düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?