How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

bir de ben dün ilk iğnemi yaptım ama kasıklarıma sancı giriyor ara ara sizlere oldu mu bu tip şeyler..[/QUO

ilk denememde olmuştu cnm normal sonuçta yumurtalar gelişiyo büyüyo onun için hayırlı olsun ilk iğnen bende allah izin verirse haftaya perşembe başlıyorum bir an önce başsam diyede heycanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyo :49:

UHDEcim ben de okuduydum bu karışımı hatta regl başlayınca yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı:42:..Sadece karanfil 30-35tene olacağı için biraz zorlanabilirim ,ama diğerleri zaten sevdiğim şeyler olduğundan zor olmaz sanırım:19:..

MİNNİKcim sen de bunu uygulayabilirsin,kuru incir takviyesi de yapabilirsin tatlım:70:

hergün belli miktar kayısı ceviz falan tüketiyorum bunlarıda yemeğe başlıyım birde ilk denememde günde 3 litre su iç demişti doktorum çok iyi geliyomuş iğnelere başladığında duydunuz mu sizlerde...

Slm tüm anne adaylarına ve anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenlere.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....
canım hayırlı olsun benim tarihimde 13 mayıs benimde dondurulacak embriyom kalmadı çok inanmadım ama Allah'a havale ettim kendisi:)
Ben hala tedavideyim canım. Bugün 9. günüm, doktorum yarın ya da öbür gün veririz çatlatma iğnesini dedi..bu durumda cuma ya da c.tesi toplanacak sanırım yumurtalarım..bende sona doğru geliyorum yani anlayacağın :34:
canım gerçekten de sona geliyosun az kaldı zaten transfer zamanına kadar zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyo işte muayene var yumolarım gelişmiş yok çatlam iğnesi zamanı kaç yumoş olmuş kaç toplandı kaç tane kalacak derken o zmanlar kolay geçiyo da şu transfer sonucu bekleme biraz gergin olyuo
şu film izleme olayı kafama çok yattı
ben ilk aşılamamda tam 45 bölüm aşk-ı memnu izlemiştim biliyomusunuz???

tarçın hangi memorial desin ben ataşehirdeyim cem demirel doktorum
benim ilk 2 tüp bebeğim de cem bey yapmıştı
THİRDEYES canım sen hangi aşamadaydın ne yaptın,neler ettin,bi anlat bakemmmm:70:

WİNTERSUN İREMcim transferinin 2.gününde nasılsın bakalım:)...Yatıyosun kalkmıyosun değil mi...Dün zor geçmemiştir İNŞALLAH..Neyse zaten artık dünü bırakıp ileriye bakma zamanı..Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrr:))))
uzanıyorum canım benim çok teşekkür ederim.. zaten sırt üstü yatmayı çok önermiyolar kan dolaşımını azaltıyomuş otur kalk gezin ama ağır iş yapma dediler şimdi ananas yiyorum gecen sferde yemiştim ama o zman doktorum sölememişti bu sefer o da söledi
dün saat 9 da transfer oldum saat 2ye kadar yatırdılar tuvalete gitmemem için o masadayken sondaj takıp idrarı boşalttılar sonrada ördekle yaptım çok garip bişey Allah 'ım neler görücez daha yaaaa..
bir de ben dün ilk iğnemi yaptım ama kasıklarıma sancı giriyor ara ara sizlere oldu mu bu tip şeyler..
carmenimmm yumoşlar tepki veriyo büyüyolar annesiii

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır ....... bebişlerim içimdeeee
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Tedavide 7.gün
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... Tedavide 9.gün
Page ... .......... ............
Ebrudur ..İlk deneme.......... ...........Lucrine başladı
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 2.gün
Uhde .. .......... .............
Minnik ...29 yaş 2.deneme.......... Antalya IVF 12mayıs tedavi başlıyo..:21:
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Maybebabe.......30.....İlk deneme..... ......Transferde 4.gün
Aslid .......Kent hastanesi.....Bugün transfer
Devran26........ ..........İlk deneme...... ................Regl olmayı bekliyor

Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih

Son düzenleme:
UHDEcim ben de okuduydum bu karışımı hatta regl başlayınca yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı:42:..Sadece karanfil 30-35tene olacağı için biraz zorlanabilirim ,ama diğerleri zaten sevdiğim şeyler olduğundan zor olmaz sanırım:19:..

MİNNİKcim sen de bunu uygulayabilirsin,kuru incir takviyesi de yapabilirsin tatlım:70:

bende düşünüyorum ama şu regl geleydi iyiydii :1::1: gelmedi bir türlü yahuuu

minnik sen antalyada mısın canım tam olarak hangi hastaneye gidiyosun bu tutmazsa bende antalya gelecek bebek de denemeyi düşünüyorum ilginç gelecek belki ama benim babamla üvey annemin orda tuttuuu:26:

kızlar merhaba.kan tahlillerimde tsh yüksek çıktı.daha önce de troid sorunum vardı şaşırmadım beklediğim bişeydi yani :) doktorum ilaca baslamam gerektiğini soyledi.çünkü tsh yuksekse gebelik şansı çok düşüyormuş.ben iğneleri bugun bırakıyorum.1 ay ilaç kullanıcam sonra biraz düzene girerse tekrar tedaviye baslıcam.ama hamile de kalsam bu ilacı kullanıcakmışım.allahtan her zaman hayırlısını istedim.adımı diğer aylara yazdırırım insallah.sizleri de her zaman takip edicem.hepimiz en yakın zamanda boyle oluruz insallah :49::49::49::49::49::49::49::49: buarada bikaç ay içinde doğal yoldan hamile kalabilirim belki.çünkü eşim için keçiboynuzu kürü uyguluyoruz biliyosunuz.ve bu yolla hamile hamiş kalan çook insan var.allahım hayırlısını versin insalllahhhh:96: :nazar::nazar:

isallah canım yaaa herşeyde vardır bi hayır belki de bebişin kendi geleceği için bahaneler çıkıyodur karşına bizi takip et anacımmmm görüşelim burdan yine

her zaman soyluyorum birgün mutlaka bebeğim gelicek ve anne olacağım.buna çok inanıyorum moralimi bile bozmadım.allahım hayırlısını verdi bana.bebeğim olsaydı belkide kaybedecektim düşecekti.o doğrusunu bilir.bize bişey demek düşmez :49::49::49::49::49::49:

minnik sen antalyada mısın canım tam olarak hangi hastaneye gidiyosun bu tutmazsa bende antalya gelecek bebek de denemeyi düşünüyorum ilginç gelecek belki ama benim babamla üvey annemin orda tuttuuu:26:

cnm ben antalyada oturmuyorum fethiyede oturuyorum ama tedaviye antalyaya gidiyoruz antalya tüp bebek merkezinde tam 5 arkadaş orda tedavi olduk oluyoruz en son ben katıldım aralarına diğerlerinin hepsiniz tuttu :21: allahım inşllah bu sefer benimde yüzümü güldürecek :24: kiminin ilk denemede kiminin 2. denemesinde ama olumlu sonuçlar aldılar ben kemal özgürün hastasıyım antalya ıvf

Son düzenleme:
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır ....... bebişlerim içimdeeee:49:
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Tedavide 7.gün
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... Tedavide 9.gün
Page ... .......... ............
Ebrudur ..İlk deneme.......... ...........Lucrine başladı
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 2.gün
Uhde .. .......... .............
Minnik ...2.deneme.......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Maybebabe.......30.....İlk deneme..... ......Transferde 4.gün:49:
Aslid .......Kent hastanesi.....Bugün transfer
Devran26........ ..........İlk deneme...... ................Regl olmayı bekliyor

benim yaş 28.....:1:

her zaman soyluyorum birgün mutlaka bebeğim gelicek ve anne olacağım.buna çok inanıyorum moralimi bile bozmadım.allahım hayırlısını verdi bana.bebeğim olsaydı belkide kaybedecektim düşecekti.o doğrusunu bilir.bize bişey demek düşmez :49::49::49::49::49::49:

canım benim nekadar güzel düşünüyosun hep böyle ol inan seni çok iyi anlıyorum bende tedavi için gittim rahimde perde var dediler histereskobi sonra tedavi dediler biraz üzüldüm ama sonra aynı senin gibi vardır bi hayır allah bebeğimi vereceği zamanı biliyo inşallah herşey dilediğin gibi olur:24:

Bugün sabah saat 9 da transferden sonraki 3. günüm doldu.....bariz bir belirti yok :50:

sakın belirti bekleme cnm moralin bozulur herkesde çok farklı oluyo çok yakın 5 arkadaşımda tüp bebek tuttu hepside çok farklıydı için rahat tut herşey yolunda gidecek allahın izniyle :24:

maybebabe canım belirti olmayabilir sakın kafana takma 3. günüm diyosun 10 gün sonra test demediler mi saana?

THİRDEYES canım sen hangi aşamadaydın ne yaptın,neler ettin,bi anlat bakemmmm:70:

WİNTERSUN İREMcim transferinin 2.gününde nasılsın bakalım:)...Yatıyosun kalkmıyosun değil mi...Dün zor geçmemiştir İNŞALLAH..Neyse zaten artık dünü bırakıp ileriye bakma zamanı..Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrr:))))

Boncukcum dün kontrole giitim rahim duvar kalınlılığı 11 mm olmuş. Salı günü embrioları çözücekler. Embriolsrın durumuna göre ya salı yada çarşamba transferim var. İlaçlara devam clinojel ilave etti ilaçlarıma. Çok heyecanlıyım çok çabuk oldu. Sen nasılsın canım?

Arkadaşlar size bişey sorucam. Haftaya salı yada çarşamba transferim var. Ben bundan önce gebelik yaşadım daha önceki sayfalarda var ve İkizdi. 7 ci ayımda preeklemsi(gebelik zehirlenmesi) oldum. Hatta bana 3 tane transfer edildi ve 3 de tuttu. Şimdi 2 tane transfer ediceklerini söyledi doktorum. Ama ben karar veremiyorum
1 mi ? 2 mi? Heyecanlıyım kafam çok karışık ve kararsızım.

DEVRANcım ilk bebeği normal yolla olup sonrasında 2.ye bi türlü gebe kalamayan pek çok arakadaşımız var forumda:44:..Belki ilerleyen zamanla birlikte yumurta üretim azalmıştır,stres,yorgunluk vs...Bunların hepsi önemli faktörler canım:45:...Kızın kaç yaşında,tedavini nerde yaptırcaksın İNŞALLAH:71:

kızım 10 yaşında smryna art ta yapılacak benim sorunum pkoluyum dra ilk gittiğimde normal yolla hamile kalmmama çok şaşırmıştı ikinci bebek istediğimizde öğrendim pko olduğumu 28 yaşındayım 2 aşılama yapıldı yarışma programına katılmış gibi yazdım bütün tedavideki arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım rabbim emeklerimizi boş çevirmez

Back