mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar merhaba.

önce kendimi tanıdatayım.ben 2008yılında evelendim.
ilk 3ay vajinusmustum.sonra denememize rağmen çoçuğumuz olmadı ve ebn doktora gittim.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu varikoselden.sonra baktık yine olmuo.benim tüplerin kapalı oldunu anladık.geçen ekim ayında laparoskobi oldum.ama hala olmadı.şimdide rh hormonum yüzünden yumurtalarım puregon iğneye rağmen 1tane zor gelişio.şubat ve mart ayında puregon iğneyle tedavi oldum ama olmadı.nisan ayında aşılama oldum tutmadı.bu ay düün itibariyle tüp bebeğe başladımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ellerine sağlık boncukkkk !! wintersun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana hamiş haberini yakın zamanda duyucaz inşallah.

Canım bence tek transfer etme 2 tane olsun ikizi bile olsa sonuçta biz yavrularımıza kapımız açık ama 3 tane tutması zor bir durum tabi.Tek ebriyoda şans çok düşüyor . İmkanın varken 2 koydur bence yinede senin kararın tabi.Birde istihare namazı kıl ve duasını oku , herşey güzel olucak canım Allah gönlüne göre versin..

yok biliyorum haftaya cuma test günüm ama şimdiden belirti bekliyorum çok erken daha sanırım....
Canım hadi dualarımız seninle umarım ilk hamiş haberini verirsin bizlere .. Belirtileri hiç kafana takma.Aslında kendini dinlememen en iyisi.Öyle vakitde geçmiyor çünkü

süpersin yaa 45 bölüm ama o dizi biraz gergin bu sefer komedi dene bakalım bi görelim farkı sen nasılsın? gergin misin?
ben kendimi o kadar merak ediyorumki nasıl olucam acaba o dönem :18: normalde kaygılı endişeli gergin bi insan değilimdir, herşeye pozitif bakarım, kolay kolay üzülmem, herşey Allah' dan der geçerim ama bu durum çok farklı işte :44: nasıl olucam bakalım görücez hep beraber

bana çok tanıdık geldi çok benziyor hikayemiz.. bende 2007se evlendim geçen sene karar verdik çocuk yapmaya olmayınca 11.ayın sonunda düştük dr. yollarına önce eşimde sperm sayısı ve hareketliliği az çıktı ilaçlar,keçiboynuzları vss.derken artık ne sebep oldu bilmiyorum sayı gayet düzeldi hareketlilik de biraz yükseld aşılama yaptırdım tutmayınca rahm filmi çekildim sol tüp kapalı ve hidrosalpenks vardı martta laparoskopi oldum tüpüm alındı...ama şimdide eşimin morfolojisinin düşük olduğunu öğrendik..
ben de tüp bebek için dün başladım iğneleree...adetimin 21.günüydü uzun protokol uygulanıyor....
aramıza hoşgeldin:))

saol cnmmuzun protokol derken

hoşgldn manyaa aramıza hayırlı olsun tedavin inşallah sonuçumuz gzl olur

canım dizilerin devam bölümlerinin elimde olması çok hoş oluyor yaa.. aslında bu sefer elimde çok güzel diziler var how ı met your mother var hemde 5 sezon yaklaşık 100 bölüm filan ama kayınvalidem altyazı takip edemiyorum o zman hiçbişey anlamıyorum dediği için izleyemiyorum
oturuyoruz beraber örgü örüp zuhal topal izliyoruz yada ben nette takılıyorum işte ..
bu döneminde kendine göre güzelliği var herkes peşinde kocişim az önce saz bile çaldı tutunmuşlar mdır die soruyo hani onlar için çalıyor gibi deee çalmıyor gibi deee:)))

belirti için erken de canım benim sana sormak istediğim 10 gün mü 12 günmü dediler test içinnn

12 gün dendi bana....ama burda okuduğum bazı yazılara göre bir hafta sonra belli olurmuş....ne kadar doğru bilmiyorum....ben zamanınden önce yapmayı düşünmüyorum şimdilik dayana bilirsem tabi

arkadaşlar listeden adımı kaldırmışsınız çok giremiyorum ben siteye 27 yaşındayım 2. denemem altunizade eurofertilde olacak ama benim sıkıntım normalde bugün adet olmam gerekirdi(hiç şaşmaz) ona göre izin aldım bende işten ama adet olamadım ve bugün istanbula gidicem yarına merkezden randevu alacaktım güya inşallah bir an önce adet görürüm ve iznim boşuna gitmez dualarınıza ihtiyacım var.

merhaba,bende cem ebyin hastasıyım,bizde yeni başladık

öle mii sevindim hayırlısı olsun benim cem bey de bu 3. denemem olacak ilk denemem başka bi dr daydıı biz sonuna kadar cem beye inanıyoruz ve güveniyoruzz canımm

wintersun iyi akşamlar senin ilk 2 tedavini benim doktorum yapmış merak ettim ne aşamadasınız

evet canım cem bey yaptı çok kibar çok insancıl biri onda tek güvenemediğim yurtdışında transfer sonrası hemen kaldırılıp yürütülüyomuş o da bunu destekliyodu hep yatılması ve hareket edilmemesini duyduk ya o biraz garip gelmişti ama olumsuz olduğunu duymasına rağmen arayıp teselli filan etmişti çok hoşuma gitmişti ben istanbul olduğu için gelemiyorum diyarbakırdan bende bırakmazdım heralde cem beyi...

canım hiç şaşmayan adetin gecikmiş,Allahın işi bellimi olur bakarsın hamilesindir,değilsende inşallah biran önce adetin gelir ve sende tüp bebek startını verirsin.Gelişmelerden haberdar et bizi...

inşallah canım......

yok bu ikinci denemem.. sakindim aslına bakarsan ve evet söylediğin gibi bol bol okudum.. hayırlısı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…