bir de ben dün ilk iğnemi yaptım ama kasıklarıma sancı giriyor ara ara sizlere oldu mu bu tip şeyler..[/QUO
ilk denememde olmuştu cnm normal sonuçta yumurtalar gelişiyo büyüyo onun için hayırlı olsun ilk iğnen bende allah izin verirse haftaya perşembe başlıyorum bir an önce başsam diyede heycanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyo
UHDEcim ben de okuduydum bu karışımı hatta regl başlayınca yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..Sadece karanfil 30-35tene olacağı için biraz zorlanabilirim ,ama diğerleri zaten sevdiğim şeyler olduğundan zor olmaz sanırım ..
MİNNİKcim sen de bunu uygulayabilirsin,kuru incir takviyesi de yapabilirsin tatlım
canım hayırlı olsun benim tarihimde 13 mayıs benimde dondurulacak embriyom kalmadı çok inanmadım ama Allah'a havale ettim kendisi:)Slm tüm anne adaylarına ve anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenlere.....
Bana Pazar günü sabahı embryo transferi edildi.....ilk denemem......ve dondurulacak embriyom olmadı malesef......13.05.2011 test tarihim....inşallah güzel bir cuma günü yaşarım hayırlısıyla tabi.....
canım gerçekten de sona geliyosun az kaldı zaten transfer zamanına kadar zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyo işte muayene var yumolarım gelişmiş yok çatlam iğnesi zamanı kaç yumoş olmuş kaç toplandı kaç tane kalacak derken o zmanlar kolay geçiyo da şu transfer sonucu bekleme biraz gergin olyuoBen hala tedavideyim canım. Bugün 9. günüm, doktorum yarın ya da öbür gün veririz çatlatma iğnesini dedi..bu durumda cuma ya da c.tesi toplanacak sanırım yumurtalarım..bende sona doğru geliyorum yani anlayacağın
benim ilk 2 tüp bebeğim de cem bey yapmıştıtarçın hangi memorial desin ben ataşehirdeyim cem demirel doktorum
uzanıyorum canım benim çok teşekkür ederim.. zaten sırt üstü yatmayı çok önermiyolar kan dolaşımını azaltıyomuş otur kalk gezin ama ağır iş yapma dediler şimdi ananas yiyorum gecen sferde yemiştim ama o zman doktorum sölememişti bu sefer o da sölediTHİRDEYES canım sen hangi aşamadaydın ne yaptın,neler ettin,bi anlat bakemmmm
WİNTERSUN İREMcim transferinin 2.gününde nasılsın bakalım:)...Yatıyosun kalkmıyosun değil mi...Dün zor geçmemiştir İNŞALLAH..Neyse zaten artık dünü bırakıp ileriye bakma zamanı..Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrr:))))
carmenimmm yumoşlar tepki veriyo büyüyolar annesiiibir de ben dün ilk iğnemi yaptım ama kasıklarıma sancı giriyor ara ara sizlere oldu mu bu tip şeyler..
UHDEcim ben de okuduydum bu karışımı hatta regl başlayınca yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..Sadece karanfil 30-35tene olacağı için biraz zorlanabilirim ,ama diğerleri zaten sevdiğim şeyler olduğundan zor olmaz sanırım ..
MİNNİKcim sen de bunu uygulayabilirsin,kuru incir takviyesi de yapabilirsin tatlım
minnik sen antalyada mısın canım tam olarak hangi hastaneye gidiyosun bu tutmazsa bende antalya gelecek bebek de denemeyi düşünüyorum ilginç gelecek belki ama benim babamla üvey annemin orda tuttuuu:26:
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır ....... bebişlerim içimdeeee
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Tedavide 7.gün
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... Tedavide 9.gün
Page ... .......... ............
Ebrudur ..İlk deneme.......... ...........Lucrine başladı
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 2.gün
Uhde .. .......... .............
Minnik ...2.deneme.......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Maybebabe.......30.....İlk deneme..... ......Transferde 4.gün
Aslid .......Kent hastanesi.....Bugün transfer
Devran26........ ..........İlk deneme...... ................Regl olmayı bekliyor
her zaman soyluyorum birgün mutlaka bebeğim gelicek ve anne olacağım.buna çok inanıyorum moralimi bile bozmadım.allahım hayırlısını verdi bana.bebeğim olsaydı belkide kaybedecektim düşecekti.o doğrusunu bilir.bize bişey demek düşmez
Bugün sabah saat 9 da transferden sonraki 3. günüm doldu.....bariz bir belirti yok
THİRDEYES canım sen hangi aşamadaydın ne yaptın,neler ettin,bi anlat bakemmmm
WİNTERSUN İREMcim transferinin 2.gününde nasılsın bakalım:)...Yatıyosun kalkmıyosun değil mi...Dün zor geçmemiştir İNŞALLAH..Neyse zaten artık dünü bırakıp ileriye bakma zamanı..Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrr:))))
maybebabe canım belirti olmayabilir sakın kafana takma 3. günüm diyosun 10 gün sonra test demediler mi saana?
DEVRANcım ilk bebeği normal yolla olup sonrasında 2.ye bi türlü gebe kalamayan pek çok arakadaşımız var forumda:44:..Belki ilerleyen zamanla birlikte yumurta üretim azalmıştır,stres,yorgunluk vs...Bunların hepsi önemli faktörler canım...Kızın kaç yaşında,tedavini nerde yaptırcaksın İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?