mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

özelden yazdım sana.görüşürüz.sen de tlf çaldırırsın ben kaydederim seni.eşim görevden gelicek ben çıkıyorum.

boncukkkkkk iyi dileklerin için çok sağol benim bu ilk tüp bebek denemem biraz stresliyim adet olmaktan bile korkuyorum aslında benim bi kızım var o normal yolla oldu onda hiç sorun olmamıştı bunda biraz şaşırdım açıkçası

inşallah canım benim iğneymiş acıymış hiç önemsemiyorum Allah kerim bebek için herşeye katlanıyoruz.Ben Rİyadda yaşıyorum Ve doktorumuz bir haftalık iğneler sonrası ultrasona gün verdi ondan öncesi yok , bende garipsedim . siz sık sık gidip yumoşların gelişmelerinden haberdar oluyorsunuz bense perşembe günü ne alemdeler öğrenicem inşallah ama iyi olduklarını tahmin ediyorum çünkü göğüslerim acayip ağrıyor,bu bende sadece yumurtlama dönemimde oluyor Dediğin gibi inşallah ikizler tutunur çünkü eşimden çok az sayıda sperm bulundu umarım tekrar denemeye gerek kalmaz.Allah her isteyen kuluna annelik duygusunu yaşatsın buna hasretiz .AMİN

canım bol bol tövbe istiğfarda etmeyi unutma çok işe yaradığını biliyorum bak Dearmother arkadşımızda yazmış..Boş her anımızda dilimizde olsun bebeklerimiz sıkı sıkı yapışsınlar bize inşallah
Kızlar 7 Mayısda transferim var donduurlmuş olacak ve 4 denemem... Umarım hepimiz için hayırlı olur Mayıs ayı :)
Canım inşallah sıkı sıkı tutunsun yavruların, ve bize umut ol !! 4. denemen olduğuna göre 2 embriyomu transfer olucak? bişi sorucam benim ilk denemem ve yumurta toplanırken neler yaşadın yazarmısın?

Bende kendi bilgilerimi güncelleyeyim yaşım 30,erkek infertilitesi,Suudi Arabistanda yaşıyorum. ÇArşamba günü 7.günüm.Perşembe kontrolum var Allah herkesin gönlüne göre versin.

Sizin sorununuz neydi canım ?? Sakın korkma bebek için katlanmaya değer acılar çekiyoruz ki bir anne olarak bunu tatmış biri olarak bizi en iyi sen anlamalısın . Hiç kafanda büyüttüğün gibi değil umarım herşey gönlünce olsun

Günaydınlar,hayırlı günler güzellerrrr
Herkesler iyidir İNŞALLAH...Bakalım diğer sayfalarda neler neler konuşulmuş,ben bi koşu okuyupta geliveriyimmmm

iğneyi yapmadan öncede alkollü pamuk sürülüyor mu normal iğneler gibi??

CARMENcim açıkcası ben lucrinde hiç pamuk falan kullanmamıştım..İlk 1-2gün kullandım sonra gerek olmadığını gördüm,kullanmadım.Ama tabi kullanmak hijyen açısından daha evladır diyerekten fetva verebilirikkkkSen kullan yani ,bakma pasaklı beneeeeHadi ilk iğnen hayırlı olsun,beklediğin gibi bi acın olmadı dimi,sinek ısırığı ısırdı,geçtiiiii

UHDEcim ben de okuduydum bu karışımı hatta regl başlayınca yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..Sadece karanfil 30-35tene olacağı için biraz zorlanabilirim ,ama diğerleri zaten sevdiğim şeyler olduğundan zor olmaz sanırım..

MİNNİKcim sen de bunu uygulayabilirsin,kuru incir takviyesi de yapabilirsin tatlım

MAYBEBABE canım hoşgelmişsin aramıza,hadi bakalım hep beraber biz de senle birlikte başladık geri sayımaaa..Benim 2 tedavimde de dondurulucak embriyom olmadı tatlım,o yüzden bunu fazla kafana takma..İNŞALLAH güzel sonuçlar alıcağını düşün,RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin canım

hayırlısı olsun cnm inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunurr

İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA

Wintersun.........29 .......3. deneme ...........venevidi tbm d. bakır ....... bebişlerim içimdeeee
Barbiem.......30...... İlk deneme.......... SuudiArabistan...................Tedavide 7.gün
Tarçın..........32......İlk deneme...........Memorial .......... Tedavide 9.gün
Page ... .......... ............
Ebrudur ..İlk deneme.......... ...........Lucrine başladı
Damra..........34.....İlk deneme..........Jinemed kalamış .............Regl bekliyor
Carmen .....İlk deneme .......... .............Lucrin 2.gün
Uhde .. .......... .............
Minnik ...2.deneme.......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls.........34....4.deneme ....Memorial ataşehir....Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk.........29.....3.deneme..........Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
Dilhusar...........30.....2.deneme.....Bahçeci kliniği......Regl olmayı bekliyor
Maybebabe.......30.....İlk deneme..... ......Transferde 4.gün
Aslid .......Kent hastanesi.....Bugün transfer
Devran26........ ..........İlk deneme...... ................Regl olmayı bekliyor

Son düzenleme:
THİRDEYES canım sen hangi aşamadaydın ne yaptın,neler ettin,bi anlat bakemmmm

WİNTERSUN İREMcim transferinin 2.gününde nasılsın bakalım:)...Yatıyosun kalkmıyosun değil mi...Dün zor geçmemiştir İNŞALLAH..Neyse zaten artık dünü bırakıp ileriye bakma zamanı..Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrr:))))

Son düzenleme:

DEVRANcım ilk bebeği normal yolla olup sonrasında 2.ye bi türlü gebe kalamayan pek çok arakadaşımız var forumda:44:..Belki ilerleyen zamanla birlikte yumurta üretim azalmıştır,stres,yorgunluk vs...Bunların hepsi önemli faktörler canım...Kızın kaç yaşında,tedavini nerde yaptırcaksın İNŞALLAH

kızlar sizlere de günaydınn..önce yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum bu topikte mayıs ayında tüp bebek yapacaklar olarak toplandık yaşadıklarımız paylaşıp aklımıza takılanları soruyoruz bilgi alışverişinde bulunuyoruz yeri geliyor sohbet de ediyoruz ama çok uzun süren ikili sohbetlei özelden yapsak açıksı ben girdiğimde çok vaktim olmuyor geriye dönük okumak için..bugun gördümki iki arkadasım tanışmak adına uzun uzun yazışmışlar...ben mi birtek öyle düşünüyorum bilmiyoru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…