Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyoİNŞALLAH bu heyecan tedavinin sonunda yerini mutluluğa bırakır. ..İREMin transfer salı günü galiba,ama Aren kimi ben tanımıyorum mu ki
Bu arada belki daha önce sormuşumdur ama unutkanlığıma veriversenin tedavin ilkmiydi tatlım
kıslar artık doktorlar bizi tüpe ikna etmek için herşeyi kabul ediyolar azıcık naz yapın..
ben bugün tekrar doktora gittim son kontrol olsun dedi tekrar su aldı yarın sabah saat 8:45 te transferim var dualarınızı eksik etmeyin üzerimden
ben biraz listeye ekleme yapmıştım ama minnasu pek sevmedi galiba kızlar liste işi geçen sene çok şans getirmişti kızlar diğer sayfalardan formatını çalsak mı???
bugün doktorum su aldıktan sonra 2 saat hastane de yattım yanımda maddi durumdan ötürü tüp yapamamış onun yerine aşılama yapan bi bayan vardı yasa çıktıktan sonra izmirde 4 embriyo transfer etmişler 1 den fazla tuttarsa doğumu burda yapacaksın die şart koşmuşlar dolayısıyla kimseye yayılmıyo durum değişik bi mantıkkkcezadanda yırtıyolar boncukkkummmm
canım bu su toplama işi insan hayatını mahveden bişey seni çok çok ii anlıyorum bu sefer çok kötü olmadım ama gecen sene ömrümden ömür gitti bak senin ki ertelemiş benim ki dondurulmuşlarda şans azalıyo die illa transferi yapıcam dedi hamile kaldığında 9. ayında bunları yaşayacaksın işte dedi yemin ederim kıslar bana transfer yapmayın ben çocuk istemiyorum die yalvardım bana gülüp geçtilerrr
evet canım blast embriyo deniliyo yani biraz daha avantajlı 2-4-8-16-32 hücreli olmuş oluyo dolayısıyla 32 hücreli olması tutunmasını kuvvetlendiriyo embriyonun gidişatına göre 3yada 5 olmasına karar veriyolar bozulmayacak gibierse devam ediliyor benim gecen sene 20 yumoş toplandı 13 blast kaldı 2 denemede toplam 3 blast verdilerde noldu hiçbişeyyyyyy şans canım başka hiçbişey değil hiç düşünme bunları
tedavi öncesinde benim bildiğim kan tahlili yok canım ya acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa bana yapmadılar mı noluyor nerdeyim ben kimim???
şaka bi yana canım benim bildiğim tedavi devam ederken e2 ve plh bakılıyor başkasından haberim yokkkk
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. nasipse yarın kent hastanesinde israel aruh tarafından transferim yapılıcak.. bana şans dileyin.. dualarınızı esirgemeyin..
evet kızlar dr.dan yeni geldim bugun 21.günüm bir sorun yok başlıyoruz dedi dr.um ve akşam lucrinle açılışı yapıyorumm ama ben hayatta kendim yapamam o iğneyi o yüzden kuzenim yapacak :)) off yaa allahım inşallah bu kadar uğraşımız emeğimiz boşa gitmez allahım her isteğeyene nasip etsin anne olmayı...
kızlar dualara gelince bende 41 tane yasin okuyorum...ve istiğfara başlayacam tabi bu arada sürekli içimdende dua ediyorum aklıma ne gelirseee....
nar,nane,maydanozun dışında bitki çaylarıda içmiyorsunuzz haberiniz olsun,ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutmayın transferden sonra..ben bunların dışında her gün bir kase yoğurt, bir domates, bir avuç fındık,fıstık yiyorum ve folik asiti ihmal etmiyorumm...aklıma başka bişey gelirse yazarımm
ha bu arada eşimede havuç suyu içiriyorum ve o da fındık,fıstık kabak çekirdeği yiyor hergün..
hadi hayırlısı olsun cnm.. bende 1 deneme,donmuş transfer edilecek malum hastalandığım için... mayıs sonu çoookkk var yanii haziranda sonuç alırım sanırım....
hadi hayırlısı olsun cnm.. bence kendin yapsan daha iyi başkası yapınca daha çok acıyodu sanki bende ben hep kendim yaptım öle bi alışıorsun ki... derin nefes al batır çıkarırken yine derin nefes al endilleriyle sil çıkarıncada hemen mendille kapa serinlik verio ya anlamıyorsun... adaçayıda vardı galiba.. bide bilmiyorum etkisi olmuşmudur bi ara kuru incir yemiştim... bende 41 yasine başladım regl oldum.. başlıycam bitince devam... transfere kadar bitirmek istiyorum... bide meryem suresini çok duydum onu da okumayı düşünüyorum...
nasıl geçecek bu 1 ay yaa sıkıldım yine....
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. nasipse yarın kent hastanesinde israel aruh tarafından transferim yapılıcak.. bana şans dileyin.. dualarınızı esirgemeyin..
Merhaba Minnik; ben de histereskopi oldum-polipler vardi alindi. Ben de yumurta azligi var. Bu nedenle tup denemesi yapilacak. Bu arada sen ilk tup denemen oncesinde mi histereskopi oldun? Cunku rahim ici polipler -embriyonun rahme tutunmasini zorlastirabiliyor sanirim.
arkadaşalr bi kaç gündür kafam yumurta kalitesine takılıyooo 1 kalite olması için ne yapmalı ne etmeli yaaaa galiba bugün stres günümdeyim
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır bebişlerim içimdeeee
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik ........... .......... ............
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
İSİM.............. YAŞ...........DENEME SAYISI.............MERKEZ ...............ŞU ANKİ AŞAMA
Wintersun 29 3. deneme venevidi tbm d. bakır bebişlerim içimdeeee
Barbiem ...........İlk deneme.......... .............Tedavide 6.gün
Tarçın ........... .......... ............
Page ........... .......... ............
Ebrudur ..........İlk deneme.......... .............Lucrine başladı
Damra ........... .......... .............
Carmen ........... .......... .............Bugün başlıyor
Uhde ........... .......... .............
Minnik 29 yaş --ikinci deneme--antalya ıvf .....12 mayıs iğnelere başlama tarihi
Thirdeyes .......... ........... ............
Bebekdls ............ ........... ........Dondurulmuşlarla başlıycak
Uhde ............ ........... ...........Mayıs sonu başlıycak
Meryemce ........... ............ ...........
Boncukkk 29............3 ....................Erdem hastanesi..............Regl olmayı bekliyor
Caziii ........... ........ ..........
Asaletlim ........... .......... ..........Regl olmayı bekliyor
arkadaşalr bi kaç gündür kafam yumurta kalitesine takılıyooo 1 kalite olması için ne yapmalı ne etmeli yaaaa galiba bugün stres günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?