ay canım inanırmısın 2 gundur bu soularla annemlerin beynini yiyorum sen bunu tak sen şunu die:)
evlenme teklfinde sevgilişim tek taş pırlanta taktı bana...
söz de ise atasayın nazar alyansı varya ondan aldık alyanslarımızı söz nişan diye ayırmadık bi kere takalım olsun dedik biz onun alyansını aldık o benimkini...sonra sözde ince burma taktılar bana...
nişanda aynı burmadan 3 tane daha takıcaklar 2 tane de erzurum burması...bide inci kolye galiba
buyuk ihtimal onların ki bu şekilde olucak...kendi ailem ise ankara burması diye gecenden ya da şık bi bilezik var burma gibi değerini kaybetmeyen bilezik 2 annem 2 babam amcalarımla falan ortağız biz aynısından onlarda takar takım gibi olr diye düşündüm ben kardeşim için de büyük bi bilezik var onu istedim:)annem ayrıyetten 5 birliğim var onu takar yalnız gerdanlık seti düşündürüyor beni ben alırken pahalı allah korusun ama satmaya kalksak zarar edecğimiz bişiler istemiyorum gerdanlık çok gereksiz gbi geliyo em tarzım değil hem takmam hem alırken pahalı satarken ucuz
teşekkür ederim canım...
söz de yüzüğümüzü k.babam taktı kurdelayı kendi babama kestirdi...
nişanımızda formalite icabı yine takılcak ya bu sefer biz birbirmize takıcaz abimi ikna edebilrisem o da kurdela kesicek