Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
o zaten farkında canım ve annesini görmeye bile tahammülü yok sorunlu bi kadın gercekten normal değil:50: oğluna annelik yapmıyoki bana kaynanalık yapsınn

belkide canım insallah dedğiniz gibi olurda özenmekle kalmam:97:

cnmm bak sorunluymuşş zatenn üzme kendiniiiii o tarfından bak ayrıca dier tatlışların dediği gibi belki erkendir die düşünüodurr..inş inşş sorunsuzzz bi şekilde atlatırızz bugunleri yaa insan yıpranıo hakikatennn :18:

aaa o zaman kendi oğluna hayrı yoksa sen pek fazla beklenti içine girme be kuzum...

beklenti içine girdin mi yara almaya başlıyosun olsun özenme sen özenilcek bişi yok kıyamam ben sana:26:

benden önce sözlenen arkadasıma o ilgiyi görünce ister istemez bende bi beklenti icine girdim sanırım
banada öyle davranılır benim kayın validemde böyle olur gibisinden oyüzden smdi hic ilgi görmemek dokunuyo biraz
ilgiyi gectim bazen bize oturmaya geliyolar benim yaptığım yemekleri börekleri fln yemiyo mesela:1:
ama alıstımm eskisi kadar sorun etmiyorum bunları

cnmm bak sorunluymuşş zatenn üzme kendiniiiii o tarfından bak ayrıca dier tatlışların dediği gibi belki erkendir die düşünüodurr..inş inşş sorunsuzzz bi şekilde atlatırızz bugunleri yaa insan yıpranıo hakikatennn :18:

evet ya cok yıpranıyo okadar sacma seyler düsünmeye basladımki
ne olsa bak beni sevmiyoda ondan yapıyo bak beni beğenmiyoda ondan böyle söylüyo fln diyorum
paranoyak oldumm
bi atlatsaydıkta kurtulsaydıkk hayırlısıylaa:1:

Selam kızlar, nasıl gidiyor hazırlıklar?
Ben de artık bi dönebilsem evime hazırlıklara başlayacağım ama...:5:
Nişanda takı olarak ne düşünüyorsunuz? Mesela aileniz size ve damada ne takacak?:6:

evet ya cok yıpranıyo okadar sacma seyler düsünmeye basladımki
ne olsa bak beni sevmiyoda ondan yapıyo bak beni beğenmiyoda ondan böyle söylüyo fln diyorum
paranoyak oldumm
bi atlatsaydıkta kurtulsaydıkk hayırlısıylaa:1:

böle zamanlarda en küçük hareketten bile bişe çıkartııoo insann sıyırmadan atlatırızz herall :1: ama cnm dediğini çok ii anlıorum şu yaakınındakilere yapılanları falan gördükçee insanda beklioo üzülüoo ben değersizmiyim benim neyim eksikte bana yapılmıo falan die düşüncelere girebilio.aslında karsılastırma yapmamamız lazımm herkes bir olmuo maleseffff ama iştee beyin durmuooo :1:

böle zamanlarda en küçük hareketten bile bişe çıkartııoo insann sıyırmadan atlatırızz herall :1: ama cnm dediğini çok ii anlıorum şu yaakınındakilere yapılanları falan gördükçee insanda beklioo üzülüoo ben değersizmiyim benim neyim eksikte bana yapılmıo falan die düşüncelere girebilio.aslında karsılastırma yapmamamız lazımm herkes bir olmuo maleseffff ama iştee beyin durmuooo :1:

aynen canımm en iyisi kendini sıkmamak bosverelim gitsin insanlar böyle böyle kaybediliyo (:

buarada zbyd tepsini cok beğendim cok sade ve sıkmıısss:69:

Selam kızlar, nasıl gidiyor hazırlıklar?
Ben de artık bi dönebilsem evime hazırlıklara başlayacağım ama...:5:
Nişanda takı olarak ne düşünüyorsunuz? Mesela aileniz size ve damada ne takacak?:6:
ay canım inanırmısın 2 gundur bu soularla annemlerin beynini yiyorum sen bunu tak sen şunu die:)

evlenme teklfinde sevgilişim tek taş pırlanta taktı bana...
söz de ise atasayın nazar alyansı varya ondan aldık alyanslarımızı söz nişan diye ayırmadık bi kere takalım olsun dedik biz onun alyansını aldık o benimkini...sonra sözde ince burma taktılar bana...
nişanda aynı burmadan 3 tane daha takıcaklar 2 tane de erzurum burması...bide inci kolye galiba
buyuk ihtimal onların ki bu şekilde olucak...kendi ailem ise ankara burması diye gecenden ya da şık bi bilezik var burma gibi değerini kaybetmeyen bilezik 2 annem 2 babam amcalarımla falan ortağız biz aynısından onlarda takar takım gibi olr diye düşündüm ben kardeşim için de büyük bi bilezik var onu istedim:)annem ayrıyetten 5 birliğim var onu takar yalnız gerdanlık seti düşündürüyor beni ben alırken pahalı allah korusun ama satmaya kalksak zarar edecğimiz bişiler istemiyorum gerdanlık çok gereksiz gbi geliyo em tarzım değil hem takmam hem alırken pahalı satarken ucuz:37:
cnmmm çok şıkmışşş şık ve sadee çok begendimm.kızlar bi sorum olcak bu arada siz deneyimlisiz :1: sözde yüzüğü kim takıo kurdeleyii kesioo ben hiç görmedim dee çok cahalım yaaaa:26:

teşekkür ederim canım...
söz de yüzüğümüzü k.babam taktı kurdelayı kendi babama kestirdi...
nişanımızda formalite icabı yine takılcak ya bu sefer biz birbirmize takıcaz abimi ikna edebilrisem o da kurdela kesicek:51:

ay canım inanırmısın 2 gundur bu soularla annemlerin beynini yiyorum sen bunu tak sen şunu die:)

söz de ise atasayın nazar alyansı varya ondan aldık alyanslarımızı söz nişan diye ayırmadık bi kere takalım olsun dedik biz onun alyansını aldık o benimkini...sonra sözde ince burma taktılar bana...
nişanda aynı burmadan 3 tane daha takıcaklar 2 tane de erzurum burması...bide inci kolye galiba
buyuk ihtimal onların ki bu şekilde olucak...kendi ailem ise ankara burması diye gecenden ya da şık bi bilezik var burma gibi değerini kaybetmeyen bilezik 2 annem 2 babam amcalarımla falan ortağız biz aynısından onlarda takar takım gibi olr diye düşündüm ben kardeşim için de büyük bi bilezik var onu istedim:)annem ayrıyetten 5 birliğim var onu takar yalnız gerdanlık seti düşündürüyor beni ben alırken pahalı allah korusun ama satmaya kalksak zarar edecğimiz bişiler istemiyorum gerdanlık çok gereksiz gbi geliyo em tarzım değil hem takmam hem alırken pahalı satarken ucuz:37:

teşekkür ederim canım...
nişanımızda formalite icabı yine takılcak ya bu sefer biz birbirmize takıcaz abimi ikna edebilrisem o da kurdela kesicek:51:
teşk ederim cnmmm verdiğin bilgilerden dolayıı:42: yalnız bende alyans olmicak sadece tek taş takılcak sizce kim taksınn kim kessinn :18::44:

söz de sana tek taş sözlüne ne takılcak kuzum bide dede filan var mı sizde?

eklemek istediğim bi sürü fotoğraf var ama bi türlü ekleyemiyorum devamlı hata veriyor başka hangi sitelerden yükleyebilirim acaba:31:

teşekkür ederim canım...

Sözde tek taşım ve daha önce kendi aramızda taktığımız yüzükler takıldı. Babam taksınki o yüzükler anlam kazansın istedim.:69: Kurdelemi babam kesti nişanda da o kessin isterim ya da kız tarafından biri olmalı.:6:
Nişan için bana hiç sormayın içinizden geleini takın dedim o yüzden haberim yok hiç ne takılır bana:27:
Nişanlıma saat takarız sadece heralde. Düğünde altın takılır.
Bu arada söz fotolarım var albümümde:10:

Son düzenleme:
Sözde tek taşım ve daha önce kendi aramızda taktığımız yüzükler takıldı. Babam taksınki o yüzükler anlam kazansın istedim.:69: Kurdelemi babam kesti nişanda da o kessin isterim ya da kız tarafından biri olmalı.:6:
Nişan için bana hiç sormayın içinizden geleini takın dedim o yüzden haberim yok hiç ne takılır bana:27:
Nişanlıma saat takarız sadece heralde. Düğünde altın takılır.
Bu arada söz fotolarım var albümümde:10:

caanım bakıcaktım ama albümünü göremedim:31:

Arkadaşlık hyolladım tatlım herkese açık değil albüm.
Söz pastana bayıldım düğün pastanı da görmek dileğiyle tez zamanda:69:

tamam kuzum bakıcam hemen....

ayy cok tesekkür ederim...fotoğraflarımı buraya mı eklesem ayrı bı konu mu acsam :27:

tamamdır canım valla çok saol sayende 2 sn ftğragı ykledm ohh beee

Back