Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Rica Ederim :)

Amin Rabbim Hepimize Sağlıklı-Mutlu-Huzurlu Yaşamayı nasip etsin :)

Okyonus - 14 Mayıs
Kryozlm - 14 Mayıs
Angelprenses - 21 Mayıs
Sanalcadi - 21 Mayıs
Svaltuntas - 21 Mayıs
zbyd - 28 mayıs
island - 28 mayıs

Son düzenleme:
kızlarr merhabalar....

çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim...

gecen hafta biliyorsunuz benim nişan alışverişime çıkmıştık bu haftada sevgilim geldi onun için çıktık güzel güzel şeyler aldık yazmak istiyorum aslında ama ayıp olur mu bilemedim
hemde eksiğim varmı siz söyleyin istiyorum...

yaz tatlım ne ayıp olcak
hem bizede yardımcı olmus olursun

kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam

modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?

sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .

offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?

tatlım bir kez oluyor evet haklısın ama ben çok masraf yapma taraftarı değilim bana sorarsan içinde kalcakasa ama al derim

imkanınız varsa alın ama ona bu kadar para verip de başka şeylerden kısacaksanız daha uygun bi elbise bakabilirsin ha bi de pazarlık payı var bence 1000 tl den 800 e düşürebilirsin veya kiralamayı da düşünebilirsin bi kere giyinip kenara atmaktansa kiralamak daha mantıklı bence son karar senin tabiki:79:

canım maddi durumunuzu bilmiyorum ama 1000tl gercekten yüksek bi rakam benim bi arkadasımın gelinliği bile daha ucuzdu

Ama pazarlıkla indirebilrsen al tabi cünkü bidefa nişanlanıyosun icinde kalmaması en güzeli
Ben sanırım 500 bile vermem :26:

senın hazırlıklar ne alemde canım

Canım ben de daha tık yok
Şuan iş amaçlı eğitimdeyim istanbul'da döndüğümde hemen elbisemin dikimi başlayacak nişanlığımı kayınvalidem dikicek Bir model beğendim ama kesinleşmedi henüz.
Alışveriş listemde aklımda gidince sevdiceğimle birlikte halledicez. Onun dışında ne yapıcam başka bilmiyorum.:18: Evimiz bahçeli bahçeli bahçede yapıcaz nişanı. İzmire döndüğümde pasta kuaför foto işlerini halletmem lazım.
Senin ne alemde hazırlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…