evet ben ailemin yanında olmycam istanbula gidicem bizde diyoruz halimize şükürler olsun dediğin gibi ailemiz düğün masrafalarımızı karşılayacak bize bişey yok ama korkuyoruz işte biraz araştırdım normalmış bu korkular galiba:)
daha ilerisi evlilik sendromymuş zaten:)
evlilik hazırlıkları araç, sağlıklı ve mutlu evlilik amaç:)inşallah hepimiz çok mutlu oluruz allah sizinde yardımcınız olsun
güzel yorumuz için çok teşekkür ederim...
kızlar bu arada farkettımkı lıste yapmamısız tarıhlerımızı yazalım mı hepımız
okyonus sen ılk mesajı edıtleyıp yazarsan cok hoş olur bence
ben başlıyım 21 MAYIS
benimkide 14 mayısewet haklısın canım :)
benimkide 21 mayıs
Selamm güzeller,
Benim de nasipse 28 mayısta
senın hazırlıklar ne alemde canımhoşbuldum canımm
kızlarr merhabalar....
çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim...
gecen hafta biliyorsunuz benim nişan alışverişime çıkmıştık bu haftada sevgilim geldi onun için çıktık güzel güzel şeyler aldık yazmak istiyorum aslında ama ayıp olur mu bilemedim
hemde eksiğim varmı siz söyleyin istiyorum...
kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam
modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?
sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .
offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?
kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam
sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .
senın hazırlıklar ne alemde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?