Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Seninki baya cabukmus canım:78:
Beni eylülde istemeye geldiler söz taktık
mayısa ancak nişan yapıyoruz
bizimkilerin eli biraz ağırda
Seninkide hayırlı olsun insallah dediğin gibi bi aksilik cıkmaz

:85:
Seninki baya cabukmus canım:78:
Beni eylülde istemeye geldiler söz taktık
mayısa ancak nişan yapıyoruz
bizimkilerin eli biraz ağırda
Seninkide hayırlı olsun insallah dediğin gibi bi aksilik cıkmaz

benimde hazirana kaldı galiba ama nedense çabucak olsun istiyorum mayıs düşüyorduk önce sonra bebeğimin işi çıkınca hazirana kaldık tek başıma nişan yapçak değilim deliler gibi ama inş. dahada fazla uzamaz
ne hazırlıklar yapıyosunuz kızlar 19 mayısta nişanlancak var elibisen fln hazırmı tatlım?

hiçbişem hazır değil karar veremiyorum ne tür bişe giyeceğime evde olucak çok kalabalık olmıcak ama ben çok sade olsun istemiyorum bi kere nişanlanıcam şıkır şıkır bi elbise istiyorum netten biraz baktım daha hiç mağazalara bakmadım hava çok soğuk dışarı çıkamıyoruzki

bende güzel şık bir elbise istiyorum bi kez olcak herşey istediğim gibi olsun istiyorum benimkide evde olcak elbise bakındım ama öle gözüme çarpan olmadı yazlıklar gelmeye başlamış mağazalara nisanda artık iyi bir araştırma yapıcam

Benimkide mayısın 14ünde olcak ama daha elbisem bile yk

Ya ben öyle kabarık modellerden pek hoslanmıyorum ama düz sade bi abiyede giymek istemiyorum
Bakalım artık alısverise cıktğmzda görcezz:26:

Benimkide mayısın 14ünde olcak ama daha elbisem bile yk

Ya ben öyle kabarık modellerden pek hoslanmıyorum ama düz sade bi abiyede giymek istemiyorum
Bakalım artık alısverise cıktğmzda görcezz:26:

aynen ben de senin gibi düşünüyorum en büyük korkum istediğim gibisini bulamayıp sevmedğim bi elbiseyi almaya mecbur kalmakkk:95:

aynen ben de senin gibi düşünüyorum en büyük korkum istediğim gibisini bulamayıp sevmedğim bi elbiseyi almaya mecbur kalmakkk:95:

aynen canım
bunun icin bian önce alısverise cıkmak istiyorumki daha fazla secenek görme sansım olsun
ama bizimkiler son ana kadar beklicekler nerdeyse
hicbi telasları yok
şu gün alısverise cıkalım su gün kart bastıralım fln hic akıllarına gelmiyo:84:

bendeee varımmmm inşşş benimde 15 mayısta isteme söz 21 inde de nişan olcak inş bi aksilik olmazsaaa.vee hiç bi hazırlıgım yok daha:18: bende çok kabarık kıyafetleri sevmiyorum ama sönükte kalmak istemiorum açıkcası nişandaa.inşş herkess istediğini bulurr

tosbaaaa nişanımız aynı gün olacak arkadaşlar kıyafetlerimizi alınca burda paylaşalım mutlaka. ben nişanın olcağı hafta alcam çünkü benimki o zaman gelcek beraber alıcaz başka şehirde de kendisi

benim de 21 mayısta nişanım olacak kızlar..
ve hiçbir hazırlığım yok.. elbiseyi kafamda bile tasarlamadım

Maşallah mayısta nişanlancaklar sayısı hiçte az degil.Bende gecen pazar istendim aşkımcımmmla bir yılık ılıskımız sorasında yarında sözüm var mayıs ayındada nişan olcak Allah kısmet ederse.Yalnız salonlar hep dolu bılmıyorum nolcak

Allah tamamına erdirsin canım benimki evde olcak senin nişan baya büyük olucak ozaman elbisede bakınmaya başla bence iyi olur bir fikir oluşsun kafanda zaman daralıyor daha bendede bir fikir yok uff:26:

ben bide çok kararsızım yaa nasıl seçerim bilmiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum ama atamıyorumda üzerimden işim çok zor

hayırlı olsun tatlımmm aramıza biri daha katıldı hoşgeldin evet herkez elbisesini burda paylaşsın önce nişanlananlar bize fikir olur çok güzel olur:86::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…