Canımmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum nişanımız aynı gün inşallah harika geçer senin hazırlıklar ne alemde ?
Biz ikisini 850 tlye aldık. Alyanslarımız çok kalın değil, ama benimkinde minik 6 tane pırlanta taş var, ona rağmen fiyatı uygun. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama tavsiyem avmlerden almayın. gereksiz pahalı. Kuyumcular çarşısı tarzı biyer varsa yaşadığınız şehirde ordan alın. Hemde daha çok çeşit oluyor, hemde fiyat uygun. Marka olmasıda önemli değil bence, altın altındır.
kızlar bu pazar nişanım var cuma alyanslar alınacak alyans fiyatarı hakkında bilgi verirmisiniz az çok bilgim olsun :26:
Hoşbulduk angelprensesyayınladığın modeller çok zarif senin nişanın ne zaman geri sayım ne alemde nişan için ne kadar kaldı dertleşelim birazcık yaww
evet canımmmmmmmm aynı gunnnnn cok heyecanlıyım ınsallah hepımızın harıka gecer bızım hazırlıklar tamam Allaha sukur sımdı annemle babamla ılgılenıyorum onlar kıyafetler almıs kendılerıne. bıtek o gunu beklemek kaldı salonda olcak bıde benım cok heyecanlandırıyor buda benı.Senın ne alemde hazırlıklarCanımmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum nişanımız aynı gün inşallah harika geçer senin hazırlıklar ne alemde ?
nişanlarınız mayısta peki düğünleriniz ne zmn kızlar ?? :26:
Merhaba, siz nereden aldınız alyanları birde nasıl bir şey merak ettim foto ekleme durumu olabilir mi? Biz çelik mi alsak altın mı kararsız kaldık... O yüzden merak ettim fiyatı uygunmuş sizin aldıgınız yerin...
biz atasaydan aldık canım 1150 lıraydı ındırım varı atasayda ıkısnı 900e aldık cok sık tam tur seklınde benımkı yanları beyaz altın.Kalınlıgına gore degısıyor fıyatlar..Makıne işi olanlar mesela cok ucuz dedı satan kısı ama onları ben pek begenmedım.
evet canımmmmmmmm aynı gunnnnn cok heyecanlıyım ınsallah hepımızın harıka gecer bızım hazırlıklar tamam Allaha sukur sımdı annemle babamla ılgılenıyorum onlar kıyafetler almıs kendılerıne. bıtek o gunu beklemek kaldı salonda olcak bıde benım cok heyecanlandırıyor buda benı.Senın ne alemde hazırlıklar
benım dugunum Allah kısmet ederse 24 eylül siizlerin bellimi kızlar.
nişanlarınız mayısta peki düğünleriniz ne zmn kızlar ?? :26:
benım dugunum Allah kısmet ederse 24 eylül siizlerin bellimi kızlar.
eylülde daha belli değil okullar açılmadan denilio
yarın nişanı olan arkadaşlar heyecan doruktadır bir gün kaldı hazırlıklarla boğuşuyorlardır şimdi:82:hayırlısıyla özendiğiniz gibi olur inş. nişanınız
benimki haftaya ama heyecan bendede çok varrr çokta mutluyum hayırlısıyla hepimiz güzel bir şekilde atlatırız inş.
aminnnn aminnn...bizde birazdan yüzükleri almaya gidicez karnımda kelebekler uçuşuyo aşırı stresliyim yerimde duramıyorum korku endişe heyecan mutluluk hepsi karıştı :18:
aminnn canım inşallah hayırlısıyla atlatırızzz canımne güzell ama bunlar tatlı heyecanlar canımbiz bir ay önceden aldık yüzükleri
hayırlısıyla atlatıcas inş. hepizmiz:92:
shodowshows - 7 Mayıs
guzi63 - 7 mayıs
desrt06rose - 8 mayıs
rosa - 8 mayıs
kızlarrr umarım harıka gecer nısanınız hersey ıstedıgınız gıbı olur nasıl heyecanlısınızdır sımdı
teker teker nısanlarımız baslıyor acılısı sız yapıyorsunuz hepımız ıcın hayırllı olsun
aminnn canım inşallah hayırlısıyla atlatırızzz canım
t.ederim canım...ben yerimde duramıyorum :18:yarın nişan var :18: :18: ayyyy napıcam ben ya...hayırlısıyla sorunsuz atlatsaydım bi yarını :18: bian önce hepimiz kazasız belasız sorunsuz atlatırız inşallah
Herşey harika geçti, rüya gibiydi çok hızlı geçti. Evde yaptık nişanı, arkadaşlarım sağolsunlar servis, organizasyon herşeyi çok güzel yaptılar. Salona girdik ilk dansı yaptık, yüzükler takıldı, takılar takıldı, pasta kesildi. Herşey çok düzenli ve güzeldi. Fazla kalabalıkta değildik zaten. Sonra ikramlar yapıldı, fotolar çekildi. gece dışarı çıktığımız mekana girdiğimizde konfetiler patladı, sahnedeki şarkıcı anons yaptı. Arkadaşlarımız çok harika bir organizasyon yapmışlar. Tek problem kuaförden studyo yetişmekti. Çok gerildik yetişmek için, fotoğrafçıda fotoları çekerken çok gerdi bizi. Şöyle yapın, şöyle durun diye. Ama studyodan çıkınca çok rahatladık. Evin bahçesinde resimler çekildik, çok güzel çıkı. Bahçemizde yemyeşil çok güzel. Aklınızda olsun güzel bir bahçeniz varsa mutlaka resim çekilin. Evdeki, salondaki resimlerden daha güzel oluyor.
Herşey harika geçti, rüya gibiydi çok hızlı geçti. Evde yaptık nişanı, arkadaşlarım sağolsunlar servis, organizasyon herşeyi çok güzel yaptılar. Salona girdik ilk dansı yaptık, yüzükler takıldı, takılar takıldı, pasta kesildi. Herşey çok düzenli ve güzeldi. Fazla kalabalıkta değildik zaten. Sonra ikramlar yapıldı, fotolar çekildi. gece dışarı çıktığımız mekana girdiğimizde konfetiler patladı, sahnedeki şarkıcı anons yaptı. Arkadaşlarımız çok harika bir organizasyon yapmışlar. Tek problem kuaförden studyo yetişmekti. Çok gerildik yetişmek için, fotoğrafçıda fotoları çekerken çok gerdi bizi. Şöyle yapın, şöyle durun diye. Ama studyodan çıkınca çok rahatladık. Evin bahçesinde resimler çekildik, çok güzel çıkı. Bahçemizde yemyeşil çok güzel. Aklınızda olsun güzel bir bahçeniz varsa mutlaka resim çekilin. Evdeki, salondaki resimlerden daha güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?