Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım durumlar ne alemde neler yapıyorsunuzzzzz:18:

benim herşey tamam pasta siparişinide verdik cumartesi sabah alıcas çok şükür herşey yetişti:nazar:
çok heyecanlıyım inş. güzel olcak benim isteme nişan hepsi aynı gün olacağı için dahada panik oldum:52:
kızlar sözü daha önce olanlar kahveyi tuzluyu yaptınız benim paşam yalvarıyor tuzlu kahve getirme bana diye olmaz adetlere göre olcak diyorum bende:9:

hoşgeldin tatlım senide ilk sayfadaki nişan listemize ekliyorum hadi hayırlı uğurlu olsun :32:
olduk bu hafta nişanlanacak 5 kişi evet kızlar yokmu başkaaa:66:

Hoşbulduk ..amin herkese hayırlı olsun inş....ya ben alyans konusunda çok pişmanlık yaşadım aldığımda pazardı çoğu yer kapalıydı, aceleye geldi beğenerek aldım ama evde geldim bana aşırı ince geldi :2:şimdi değiştirmek istesem değiştirmezler, e bozdurup tekrar alsam hiç yoktan zarar olacak off neyse öyle işte, ama diğer aldıklarım çokkk içime sindi:emir_bebek:dünde nişan tepsisi yaptık, bi ara becerebilirsem fotosunu yüklerim :21:

günaydın kızlarrrr nişanıma kaldı 1 günn ay çok heyecanlıyımm:18:
inş. güzel geçer yarın ç.kaleye dönüyorum paşamın aileside yrn gece yola çıkıyorlar cumartesi sabah 11 de ç.kaledeler :16::12::69:

benim herşey tamam pasta siparişinide verdik cumartesi sabah alıcas çok şükür herşey yetişti:nazar:
çok heyecanlıyım inş. güzel olcak benim isteme nişan hepsi aynı gün olacağı için dahada panik oldum:52:
kızlar sözü daha önce olanlar kahveyi tuzluyu yaptınız benim paşam yalvarıyor tuzlu kahve getirme bana diye olmaz adetlere göre olcak diyorum bende:9:

Benimde isteme nişandan bir gün önce oldu. Ben tuzlu kahve verdim, bir yudum aldı, gerisini içmedi. Küstüm bende, bayağı surat yaptım. İçmeyecekse hiç tuz koyma, insan sinir oluyor.

Bu hafta nişanı olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum. Bianda gelip geçiyo göreceksiniz. Ben cumartesi nasıl geldi geçti anlamadım. Hatta şimdide nikah salonu ve düğün mekanı arayışlarına girdim:) Eylülde düşünüyorduk biz, onlar temmuzada bi bakalım, yer varsa temmuzda yapalım diyorlar. Temmuza aynı haftaya hem nikah hem düğün biraz zor buluruz gibi ama. Daha mobilya bakmamız gerekiyor. Evimiz hazır, zaten nişanlım şuan evimizde oturuyor, beyaz eşyamızında çoğu tamam. Eylülü beklemeye gerek yok diyorlar, ama temmuza yer bulacağımızdan ümitli değilim. 7 sene bekledik, herşey 2 ayda oluverdi:)

Benimde isteme nişandan bir gün önce oldu. Ben tuzlu kahve verdim, bir yudum aldı, gerisini içmedi. Küstüm bende, bayağı surat yaptım. İçmeyecekse hiç tuz koyma, insan sinir oluyor.

içmicem diyor yalvarıyo tuz koyma diye ama ben koymasam bizim kızlar koyar yani kaçarı yok bende dedim bari bir kaç yudum içersin gelir ben alırım sonra elinden üzüyor beni ben olsam hatrım için içerdim diyorum küçücük kahveyi problem etti bende o öyle söyleyince kırılıyorum:58:

Bu hafta nişanı olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum. Bianda gelip geçiyo göreceksiniz. Ben cumartesi nasıl geldi geçti anlamadım. Hatta şimdide nikah salonu ve düğün mekanı arayışlarına girdim:) Eylülde düşünüyorduk biz, onlar temmuzada bi bakalım, yer varsa temmuzda yapalım diyorlar. Temmuza aynı haftaya hem nikah hem düğün biraz zor buluruz gibi ama. Daha mobilya bakmamız gerekiyor. Evimiz hazır, zaten nişanlım şuan evimizde oturuyor, beyaz eşyamızında çoğu tamam. Eylülü beklemeye gerek yok diyorlar, ama temmuza yer bulacağımızdan ümitli değilim. 7 sene bekledik, herşey 2 ayda oluverdi:)

biz bir yıldır tanışıyoruz nişan olcak cumartesi günü ama düğün seneye yaza olcak tayinlere göre ayarlıcas tayinde eş götürülen yer çıkması için şubatta kıyıcas nikah nasipse:16:
düğünde tayin çıkmassa mayısta olcak çıkarsa temmuz falan olur herhalde hiç bilmiyorum bizim evle ilgilide hiç bişi belli değil lojman olabilir eş gitmeyen olursa bana ç.kalede ev tutucak izinlerde gelicek evine ama evlenipte 2 yıl ayrı yaşamakta bana açıkçası çok koyucak inş. ayrılmayız bende giderim:84::84::58:

olleyyyyy ben nişanlandımmmmm
çok mutluyum öyle güzel geçti ki rüya gibiydi , çok stresliydim ama çok şükür herşey çok güzel oldu darısı tüm bekarların başınaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66:

olleyyyyy ben nişanlandımmmmm
çok mutluyum öyle güzel geçti ki rüya gibiydi , çok stresliydim ama çok şükür herşey çok güzel oldu darısı tüm bekarların başınaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66:

amin tatlım inş. bizimkide rüya gibi olcak gelip geçicek hayırlısıyla çok heyecanlıyımmm:66::74:

Keşke hiç bitmeseydi 8 Mayıs..keşke sevgilim hep o heyecanla dolansaydı etrafımda ne yapacağını bilmeyen utangaç çocuklar gibiydi..sürekli gözleri bendeydi -hayatım napıyorus diyip durdu :) çook yakışıklıydıı..4 gün oldu biteli nişanın ama aklıma geldikçe hala içimde kelebekler uçuşuyor..herşey çok güzeldi..tek tavsiyem hiçbir şeye sinirlenmeyin gülümseyinnn o anın tadını çıkartın..bu arada elbisemi herkes çok beğendi her gören elbisenn çok güzel dedi buda benim motivasyonumu çok arttırdı..evde oldu ilk tören gece 11 gibi çıktık dışarı sonrası zaten çok rahattıkk sabah 5 te yolda durdurdular arabaları asvaltın kenarında dans ediyoduk :) hayal meyal aklımdaa :52: kısacası her şey çok güzeldi..nişanı olacaklarında en az benimkisi kadar güzel geçmesini diliyorumm:64:

amin tatlım inş. bizimkide rüya gibi olcak gelip geçicek hayırlısıyla çok heyecanlıyımmm:66::74:

bende çok heyecanlydım ama salona girince hepsi geçiyo hiç oturmadan oynadım çok güzel bi duygu stres yapmaya hiç gerek yokmuş hatta bitince ne çabuk bitti dedim :66::66::66::66::66::66::66::66: :66:

bende çok heyecanlydım ama salona girince hepsi geçiyo hiç oturmadan oynadım çok güzel bi duygu stres yapmaya hiç gerek yokmuş hatta bitince ne çabuk bitti dedim :66::66::66::66::66::66::66::66: :66:

kızlar çok güzel duygular bunlar yaaaa paşamıda çokkk seviyorum nişan bitsinde evlilik hazırlıklarına başlayalım kavuşalım:69::69:

ah keske bende bu heyecanı atlatmıs olsam ole heyecanlanıyorumkı sızlerın yazılarını okuyunca ozendım maşallah maşallah :nazar: umarım bızımkıde ole gecer salonda olcagı ıcın cok heyecanlıyım evde sozumuz oldu ınanın hıc heyecanlanmamıstım ama bu sefer cok heyecanlıyım umarım bır aksılık olmaz bende nısanlılar kervanına katılırım :21:

Back