Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy kızlarrrr şaka maka 3 gün kaldıııı
heyecan dorukta :18:inş güzel olur nişanımızz
ayyyy kızlarrrr şaka maka 3 gün kaldıııı
canım durumlar ne alemde neler yapıyorsunuzzzzz:18:
slmm kızlar bende geldim aranıza, benim nişanda bu cumartesiiii
hoşgeldin tatlım senide ilk sayfadaki nişan listemize ekliyorum hadi hayırlı uğurlu olsun
olduk bu hafta nişanlanacak 5 kişi evet kızlar yokmu başkaaa
benim herşey tamam pasta siparişinide verdik cumartesi sabah alıcas çok şükür herşey yetişti
çok heyecanlıyım inş. güzel olcak benim isteme nişan hepsi aynı gün olacağı için dahada panik oldum
kızlar sözü daha önce olanlar kahveyi tuzluyu yaptınız benim paşam yalvarıyor tuzlu kahve getirme bana diye olmaz adetlere göre olcak diyorum bende
Benimde isteme nişandan bir gün önce oldu. Ben tuzlu kahve verdim, bir yudum aldı, gerisini içmedi. Küstüm bende, bayağı surat yaptım. İçmeyecekse hiç tuz koyma, insan sinir oluyor.
Bu hafta nişanı olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum. Bianda gelip geçiyo göreceksiniz. Ben cumartesi nasıl geldi geçti anlamadım. Hatta şimdide nikah salonu ve düğün mekanı arayışlarına girdim:) Eylülde düşünüyorduk biz, onlar temmuzada bi bakalım, yer varsa temmuzda yapalım diyorlar. Temmuza aynı haftaya hem nikah hem düğün biraz zor buluruz gibi ama. Daha mobilya bakmamız gerekiyor. Evimiz hazır, zaten nişanlım şuan evimizde oturuyor, beyaz eşyamızında çoğu tamam. Eylülü beklemeye gerek yok diyorlar, ama temmuza yer bulacağımızdan ümitli değilim. 7 sene bekledik, herşey 2 ayda oluverdi:)
olleyyyyy ben nişanlandımmmmm
çok mutluyum öyle güzel geçti ki rüya gibiydi , çok stresliydim ama çok şükür herşey çok güzel oldu darısı tüm bekarların başınaaa
amin tatlım inş. bizimkide rüya gibi olcak gelip geçicek hayırlısıyla çok heyecanlıyımmm
bende çok heyecanlydım ama salona girince hepsi geçiyo hiç oturmadan oynadım çok güzel bi duygu stres yapmaya hiç gerek yokmuş hatta bitince ne çabuk bitti dedim
kızlar çok güzel duygular bunlar yaaaa paşamıda çokkk seviyorum nişan bitsinde evlilik hazırlıklarına başlayalım kavuşalım