Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlarr heycan dorukta....

nişanı olan arkadaşlarım....hepiniz adına çok sevindim:69:

maşallah stresli zor gınler geciriyoruz tabii inşallah bizde sizin gibi deriz burda...

Nişan provamız yapıldı...

Müziklerimiz tamam

davetyeler hala dağıtılıyor...

Kuaför&el çiçeğim&araba için görüşüldü randevular tamam...

:44::44::44:

nişanda kızlarımza dağıtacağımız şans bilekliklerimiz tamam...:69:

liste yapmam gerek daha:26:

ayhh allah yardımcımız olsun..

nişan bitsin nişanlımlara gidip kalıcam 1 hafta :52:

bu yogunluktan birbirimizi çok ihmal ettik çok özledik:5:

kızlarr heycan dorukta....

nişanı olan arkadaşlarım....hepiniz adına çok sevindim:69:

maşallah stresli zor gınler geciriyoruz tabii inşallah bizde sizin gibi deriz burda...

Nişan provamız yapıldı...

Müziklerimiz tamam

davetyeler hala dağıtılıyor...

Kuaför&el çiçeğim&araba için görüşüldü randevular tamam...

:44::44::44:

nişanda kızlarımza dağıtacağımız şans bilekliklerimiz tamam...:69:

liste yapmam gerek daha:26:

ayhh allah yardımcımız olsun..

nişan bitsin nişanlımlara gidip kalıcam 1 hafta :52:

bu yogunluktan birbirimizi çok ihmal ettik çok özledik:5:

canım benımde olmadı henuz son 7 gun haftaya bugun Allah kısmet ederse nısanlanmıs olucam bu stresıı atlatırsak oyle rahatlıcamkı cok heyecanlanıyorum :66:

Çook mutluyum :16:Rabbim tamamını erdirir inşallah ya 2 günlük nişanlıyım mutluyum çook mutlu:21: Rabbim nazarlardan korusun inşallah...

artık naişanlıyımmmmmm:16::74: çok mutluyum kızlar herşey çok güzeldi Allah tamamına erdirsin herkeze nasip etsin böyle güzel duyguları şimdi sıra düğünü beklemedeee:103::123::119:

yarın ıcın coooooooooooook heyecanlıyım bende nısanlananlar kervanına katılcam ınsallah huzurlu stressız bır gun olur :78::97::97:

nişanlandım o stres bitti en yakın zamanda albumler bolumunde paylasıcam fotolarımı ınsallah.Sizler naptınız kızlar unuttunuz bu topıgı:54:

artık naişanlıyımmmmmm:16::74: çok mutluyum kızlar herşey çok güzeldi Allah tamamına erdirsin herkeze nasip etsin böyle güzel duyguları şimdi sıra düğünü beklemedeee:103::123::119:

E düğün ne zaman nişan bitti düğün telaşı sardı beni :69:

Benim de nişanım bu cumartesi çok heycanlıyımm:69:
Bahçede yapacağımız için kalpli kalpli süslemeler aldım:69:
Çarşamba günü bohçalarımı getirecekler biz de perşembe günü götüreceğiz bohçalarım hala bitmedi:18:
İnşallah hepimizin çok güzel gecer.:nazar:

Çarşamba günü bohçalarımı getirecekler biz de perşembe günü götüreceğiz bohçalarım hala bitmedi:18:

hayırlıısı olsun canım inş. çok güzel geçer nişandan sonra haberlerini bekliyoruz:82:

umarım cok guzel gecer canım gecenın taını cıkarmaya bak :69:

benım dugun Allah kısmet ederse eylul sonu sızlerle guzel paylasımlarımız oldu kızlar artık dugun heyecanı basladı benım ıcın umarım hepınız ıcın herseyın en guzelı olur ırıtıbatı koparmayalım :54:

:69::66::69::66::69: bende nişanlandım tam 3 günlük nişanlıyım harika geçti rüya gibi herşey çok güzeldi oynadık eğlendik nişanlandık bitti Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel heyecanları :69::66::69::66::69::66::69:

Bugün bohçalarım geliyor, ama moralim çok bozuk:14:
Cumartesi nişanım var bahçede yapacağız, ama şuan hava yaz gününde gökgürültülü sağnak yağışlı napıcam ben yaa:14:

Bugün bohçalarım geliyor, ama moralim çok bozuk:14:
Cumartesi nişanım var bahçede yapacağız, ama şuan hava yaz gününde gökgürültülü sağnak yağışlı napıcam ben yaa:14:

tatlım hiç üzülme benim düğünde önce yağmur yağdı sonra dindi ama çok soğuktu millet üşümemek için daha çok oynadı :1: en güzel günlerin bu zamanlar bence bırak bunları düşünme yoksa bu anın güzelliğini fark etmezsin.

tatlım hiç üzülme benim düğünde önce yağmur yağdı sonra dindi ama çok soğuktu millet üşümemek için daha çok oynadı :1: en güzel günlerin bu zamanlar bence bırak bunları düşünme yoksa bu anın güzelliğini fark etmezsin.

Canım haklısın telaş yapmayayım diyorum ama bahçede olmasını çok istiyorum. Havalar ısınsın diye bekledik kaç zaman hep bahçemizde olsun istedim. Şimdi yağmur yağarsa eve tıkılıp kalıcaz o kadar kalabalık napcaz bilmem. Benim için dua edin nolur açsın hava:14:
Sen atlatmışsın ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:

Canım haklısın telaş yapmayayım diyorum ama bahçede olmasını çok istiyorum. Havalar ısınsın diye bekledik kaç zaman hep bahçemizde olsun istedim. Şimdi yağmur yağarsa eve tıkılıp kalıcaz o kadar kalabalık napcaz bilmem. Benim için dua edin nolur açsın hava:14:
Sen atlatmışsın ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:

canım inş güzel olur hava özendeğin gibi agız tadıyla yaparsın nişanını hemen hbrlerini bekliyoruz tatlım :12:

Back