Bu haftasonu fotoğraf ve kauför randevumu hallettim.
Kafamda net bir model yok jaleden randevu aldım içimi rahatlatma için sorular sordum ama geçiştirdiler resmen inşallah pişman olmam
Fotoğrafçıda 17,00 da randevum kuaföre 16,30 da çııkmış olmak istiyorum dedim. 12,30 da burda ol dedi napcaklar bana o kadar saat yaa
Porselen makjaj ve nişan başı 160 tl yanındakiler topuz 20 maşa 25 normal makyaj 20 fön 7 lira dedi.İnşallah içime siner:26:
aynı şekilde canım heyecan çokk :18:ama senın dahada yakın sen daha heyecanlıısındır şimdi
Ay evet canım heyecan stres korku puffff:84: karmakarışık
salondamı olcak canım senın
salonda olacak , daha doğrusu konuk evinde inşallah güzel olur ya , senin nasıl olacak canım , bittimi hazırlıklar
aa bende 14 mayısta nişanlanıyorum tatşlım nasipse 14 mayıstaa nişanlanacak 3 kişi olduk senide ekliyorum şimdi listeye
14 mayıs nişanımKızlarrrr çok heycanlıyım ilk dans nasıl olacak herşey yolunda gidecekmi panik oldummm ama bi o kadarda mutluyummmmmmmm sevgilimi o kadar çok seviyorum kiii bilmeyen varsa bilsin sizlere nacizane tek önerim küçük şeylerle kırmayın birbirinizi bugünler bi daha gelmiycek tadını çıkaralımmmm
güzel olur canım mutlakanerdesın canım sen nerdekı konuk evi.Benım salonda olcak en az 500 kısı gelen olucak bu da benı cok heyecanlandırıyor :18:hazırlıklarım tamam.Yüzük, elbise, studyo, salon herşey tamam Allaha sukur sadece beklemek kaldı
güzel olur canım mutlakanerdesın canım sen nerdekı konuk evi.Benım salonda olcak en az 500 kısı gelen olucak bu da benı cok heyecanlandırıyor :18:hazırlıklarım tamam.Yüzük, elbise, studyo, salon herşey tamam Allaha sukur sadece beklemek kaldı
hoşgeldin reey
shadowshows evet canım çok kalabalık.Epey geniş babamın akraba ve arkadaş çevresi. 35 kişiyse evde yapman daha uygun olur bencede.Korse meselesine gelince elbisen benım gıbı dar degilse bence gerek yok ben mecburen aldım cunku elbısemın kalca bolumu cok dar gıymesem ıc camasırı ızlerı bellı olur ve cok cırkın durur senın ole bır durumun yoksa kılo problemınde cok yoksa bence gıymesende olur.
guzi63 canım cok güzel düşünmüşsünüz eminim çok degişik ve güzel olur
kilo problemim var ya, 40 bedenimGerçi absürd bi görünüm yok, orantılı ama korse giysem 2 kilo eksik görünsemmiki:)
Selam güzellerrr:79:
Yarın alışverişe çıkıyoruz sevdiceğimle
Sabah annem ben kayınvalidemlerde kahvaltı yapıcaz sonra anneleri satıp alışverişe kaçıcaz
6lı saten gecelik takımı alacağım. Pier cardin baktım 450-500 arası fiyastlar yuhh dedim yani hiç de olağanüstü görünmüyordu Loyada çok tatlı takımlar var 120 den başlıyor fiyatları.
Ben de eşime saten röpteşembrlı takım alacağım günlük takımı da dahil 150 civarı vardı.
Kendime takım elbise aldırmak istiyorum işte giymek için tabi ona uygun çanta ve ayakkaı da
Alyanslarımı teslim alacağız yarın
Makyaj malzemelri almak lazım. Siz neler aldırdınız makyaj için hangi markalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?